Jump to content

Perfectum

Üyeler
  • İçerik sayısı

    207
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    26

Durum güncellemeleri bölümüne Perfectum kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. Youtube üzerinden tesadüfen bulduğum Irozuku Sekai no Ashita adlı animeyi sizlerin  şiddetle izlemenizi tavsiye ediyorum. Uzun zamandır anime izlememekten midir bilemeyeceğim, çok hoşuma gitti bu anime. Konu olatak klasik Japon yalnızlığı, arkadaşlık(hayattan kesitler ve büyü, zamanda yolculuk gibi doğaüstü) konularını bünyesinde barındırıyor. Çizimleri çok hoş. Şimdi daha önce hiç anime,film, dizi tanıtımı da yapmadığımdan ve eliminde ayarının olmamasından mütevellit spoiler vermekten korkuyorum. Bir kaç sahnesinin linkini koymayı ve izleme tercihini size bırakmayı düşünüyorum. Bence seveceksiniz :) 

     

     

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. Gallardo

      Gallardo

      Üzerinden zaman geçti ama şimdi yazmış bulunuyorum: İrozuku'yu bitirdim. Openingde kişilikleri yansıtan koşma sahnesi gibi hoş bir detay var. Hitomi olduğu gibi hanım hanımcık, naif, kabuğumu kırsam mı kırmasam mı kararsızlığında, kohaku olabildiğince enerjik hayatta kişiliğini ve amaçlarını rayına oturtmanın getirdiği bir enerjiklik var kararsızlık sıfır kollar böyle kocaman açık ''bu yol net bir şekilde gitmek istediğim yol tüm enerjimi sarf edebilirim'' havasında velhasıl hoşuma gitti :D

    3. Perfectum

      Perfectum

      Hitomi'nin handikapları vardı ve çoğunlukla da bunların karakterini biçimlendirdiğini düşünüyorum. Ama sonda biraz biraz değişme cesaretini gösterdi ki bu da hoşuma giden kısmıydı. Beni düşündüren bir başka kısımsa  yapımcıların içe kapanıklık, dışa dönüklük, steorotipler vb şeyleri yeni anime karakterlere fazlasıyla yansıtmaları ve karakterlerin bu kalıpların içinde debelenmeleridir. :shake-crazy-rabbit-emoticon:Bazıları -Hitomi gibi- güç bela kalıbından çıkıyor. Mangalarda ise durumlar daha detaylı olabiliyor. Karakter gelişimleri konusunda. Sanırım bu yüzdende manga okumayı daha çok seviyorum. :studying-onion-head-emoticon:

    4. Gallardo

      Gallardo

      Japonlarda içine kapanıklık oranı oldukça yüksek olduğu için bu tip karakterler popüler sanırım. Sen bu durumdan biraz şikayetçi gibisin :) Detaylılık meselesi mangalar için büyük avantaj mesela Berserk'de Griffith'in malum olayı öncesi felsefenin dibine vurmuşlardı animeye başarıyla yansıtılma ihtimali bence çok çok az olan bir sahneydi.

  2. Şu vize haftasında Vincent van Gogh'un "Çığlık" isimli bir tablosu vardı aynı o oluyorum. Dün Malzeme sınavına da topluca giremedik zati, bazılarımız girebildi. Onlar sınavlarını çözerken bizse çaresizce bekledik :( Neyse ki iptal oldu. 

    Aha da bu:

     

    ciglikin-filmi-1521834857155.jpg&mw=660

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. pegasusejder

      pegasusejder

      @Beytize "sen normalde göreceksin sınav haftası ve diğer haftalardaki farklılıkları -,- rahatlığında bir sürü evreleri var kısacası -,-"

      Gözlemliyoruz her halini yavaş yavaş :teehee-crazy-rabbit-emoticon:

       

      @Perfectum benim saçın üst tarafı baya gitti ya :/ 

    3. HolySpirit

      HolySpirit

      biraz geç oldu ama :D evet bir sınava 5 dakika hemde 10 soru -_- @Perfectum

      @Beytize Türk dili sınavıydı ya

      aa hemen atayım yeter ki iste :D Yatolu çığlık :p

      Spoiler

      spacer.png

       

    4. HolySpirit

      HolySpirit

      @Beytize aa zaten atmış :| konuşmanın tamamını okumamanın zararları 

  3. Şu final haftasını da atlattık. :pheew-crazy-rabbit-emoticon:

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. Perfectum

      Perfectum

      a yatıyor musun :< Pekala adını yazdım bir yere. Başım sıkıştımı mesaj kutundayım :D

    3. DrClover

      DrClover

      Birazdan yatacağım. Hedefim akademisyenlik. Şuan medikal fizikte yüksek lisans yapıyorum, nükleer bilimler üzerine çoğunlukla. Radyokimya veya medikal dozimetre üzerine çalışıp tezi bitirdikten sonra da doktora yapmak istiyorum. Ama tabi ki bulunduğum bölümdeki herkes fizik/fizik mühendisliği mezunu ve ilk tercih her zaman fizikçiler :suicideoniplz: ama notlarım ve hocalarla aram onlardan daha iyi ve buna güveniyorum şuan :) 

       

    4. Perfectum

      Perfectum

      İnanırsan başarırsın ben sende o ışığı gördüm :onion_yep_by_7anime7drawer7:. Sana iyi geceler diliyorum. Ben de birazdan çıkacağım.

  4. Cyber City Oedo 808 gibi serilere bayılıyorum. Muhteşemdi ve şu an 3.bölüme geçtim. Her bir karaktere ayrı bir sempatim var hele Benten. Tam bir cyber Griffith değil mi yav :admire-onion-head-emoticon:

     

    images.jpeg-4.jpg

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. Lycaenidae

      Lycaenidae

      O kitle bir şeyi beğenmiyor ya, çok denk geldim. Böyle her şeye 10 üzerinden 2 3 puan veriyorlar. Ben de merak ediyorum neyi beğeniyorlar, hatta neye göre puan? Golden Age 2 3 puan sırf çizimden de vermezsin.  Valla deli bunlar.:lol2-onion-head-emoticon: Abi nere gitsem Yargı dizisi izleniyor. Bu gidişle izlemeyen bir ben kalacacağım. Doğru olanı edmişsin, Monster izlesin, bir Johann Liebert'le tanışsın. Bir animenin felsefesini görsün. :dandyonionplz: Yaz gelsin ben de okuyacağım Vaganbond'u inş, time skip yapamıyor muyuz, bir 2 ay sonrası yeterli. :admire-onion-head-emoticon:

    3. Perfectum

      Perfectum

      Valla bu aylar en güzel zamanlar tadını çıkarmalısın :info-onion-head-emoticon:

    4. Lycaenidae
  5. Bu sahne izlediğim en zarif ve ölümüne düellolardan biri oldu benim için. 

     

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. pegasusejder

      pegasusejder

      Haha. :D Ya şimdi tiyatro gibi bir şey düşün, birisi kadın karakterini canlandırıyor (Japonya'da) işte gösteri bitince adam arkaya geçip peruğunu falan çıkartıyor, o sıra hayranlarından birisi adamın bulunduğu yere geliyor (tabii o kadın sanıyor) sonra işte erkek olduğunu fark edince yüzünden düşen bin parça oluyor. :D Bilmiyorum bu sefer anlatabildim mi? :D 

    3. Perfectum

      Perfectum

      Anladım :) Tiyatroda gender bender roller ve performanslar garip geliyor çoğu kişiye ama bu çok yaygın. Ben bir kadının erkek bir karakteri ya da bir erkeğin bir kadın karekteri canlandırmasını pek güç buluyorum. Bu zor bir oyunculuk. Çünkü doğalar farklı. Hani taklit falan yapıyorlar falan fişman ama gösterileri sırıtıyor bir yerde, yapamıyorlar. Ülkemizde Zenne adı altında matinelerde icra ediliyor bu. Hala yapanı var mı bilmiyorum ama tarihi bir hayli eski. Karagöz Hacivat gibi.

    4. pegasusejder

      pegasusejder

      Evet her iki cins için de karşı cins gibi davranmak bayağı zordur, ciddi mana da yetenek gerektirir. Bende bilmiyorum hala yapıyorlar mı?

  6. Psikolojik tahlilleri bol ve gerçek yaşama yakın bir manga önerisine ihtiyacım var ya da güzel bir seinen olabilir. Uzun zamandır manga okuyamıyorum :c

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. Gallardo

      Gallardo

      Japon atasözü: ''Pirincin içindeki siyah taşlardan korkma, beyaz olanlardan kork'' :)

    3. Perfectum

      Perfectum

      Kokusunu alıyorum böyle şeylerin :D

    4. Amygirl

      Amygirl

      Beğendiğine sevindim. Güncel gitmesi üzücü 

  7. Sizin şehirlere de kar yağıyor mu? :eating-me-onion-head-emoticon:

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. Golge_Kaze

      Golge_Kaze

      Olmazsa olmazı dikmişler yani : D Fakültede kar topu savaşından kaçtığım gün aklıma geldi... Şimdiden geçmiş olsun :D Dikkat et, üşütüp hasta olma :freezing-onion-head-emoticon::frozen-onion-head-emoticon:

    3. Perfectum

      Perfectum

      Bizimkiler sınav derdindeler o yüzden savaş yok :) Sağ olasın 

  8. Şu havalarda saçları 3 numara kestirmek. :taichi-crazy-rabbit-emoticon: 

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. Heimatlos

      Heimatlos

      @Red King olmaz efendim olmaz 0 olacak ustura kazitilacak :D

    3. Perfectum

      Perfectum

      @partybeastcat Yok be öyle de değilde kıvırcık baya :D

      @Red King Sağ olasın :)

  9. Almanca öğrenmeye başladım. Lisede canım hocamın bana kazandırdığı ve bildiğim tek kalıp olan "Ich bin Perfectum." dan ileriye gidebileceğime ümit ediyorum :D 

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. Lycaenidae

      Lycaenidae

      Ya zaten kültürel yönden dil öğrenme en kalıcı yöntem. Yok iş için falan filan insan kalıcı öğrenme yapamıyor. Ben de kültürel ilgi duyduğum için bir merak var. Bakalım ben yarıyılda nasıl maceralara girişeceğim. 

    3. Perfectum

      Perfectum

      Buradan motivasyon basalım :D Bence faydalı bir yarıyıl olacak.

    4. Lycaenidae

      Lycaenidae

      Kesinlikle Perfectum, geleceğin medyumu ben bunu hissedebiliyorum. Mükemmel bir tatil olacak. Eminim! 

  10. Bu aralar fantasi/macera tarzı anime/mangalar okumak istiyorum. Tavsiyesi olan var mı? Çizimleri berserk ya da basiliske benzeyen varsa ,ki bu türün çoğu modern örneğinde yok, çok güzel olur :). Teşekkür ederim şimdiden.

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. Amygirl

      Amygirl

      Feng shen ji diyecektim :D

    3. bluegrass

      bluegrass

      Ne demek, yalnız benim yazdıklarımın senin istediğin çizim tarzıyla alakası yok ama şunlar da var; ; Fumetsu no Anata e,  Saihate no Paladin , Totsukuni no Shoujo, Somali to Mori no Kami-sama ( hoş animesi de çıktı ya okuyorsundur bunu belki ) bir de bir tane daha vardı ama adını unutttum :) neyse iyi okumalaar u.u

       

       

       

       

       

       

    4. Perfectum

      Perfectum

      @Amygirl Feng shen ji kült bir yapıt sanırım. Akla ilk gelenlerden bir yapıtmış gibi geliyor kulağa.

      @bluegrass Çizim olayı benim izleme hevesimi büyük ölçüde etkiliyor. Sanırım Berserk okuya okuya emek kokan şeyler bana daha çekici geliyor.

      Çizimler benzer olmasa da olur. Göz atacağım her birine. Teşekkürler ilgin için. :)

       

  11. Dorohedero izlemeye başladım ve ilk dört dakikasında salak salak gülüyorum. Abi bu ne :D Ama çizimlerini çok beğendim konusunu da bilerek okumadım. Bakalım nasıl bir şeymiş. :patpat-dance-crazy-rabbit-emoticon:

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. Lycaenidae

      Lycaenidae

      Ben de seriyi manga olarak oldukça yarıladım, oldukça değişik şeyler olduğunu söyleyebilirim. :embarrassed1-onion-head-emoticon:

      Ama tavsiyem mangayı baştan itibaren okumaya başlaman, eski çizim tarzını görmeni isterim. Oldukça kasvetli güzel bir atmosferi var. Mangasının atmosferi daha iyi, animesine göre. 

       

      Esmer doktor da kendisine göre sağlam bir bilim insanı, tam kendini bir alana adamış. Ben de çok seviyorum ama değişik bir hava katıyor seriye, aslında her karakter bile öyle. Çapraz gözleri bile sevdim seride diyebilirim. :D

       

      Caiman ve Nikaido konusuna katılıyorum. En ve ekibi de olsa razıyım, az çatlak bir grup ama olsun. :teehee-crazy-rabbit-emoticon:

    3. Perfectum

      Perfectum

      Mangasını kesinlikle okuyacağım ancak mangada sırada hala bitmeyi bekleyenler var :( Neyse sıra sıra zamana yayarak okuyacağım. Böyle güzel seri kaçmaz :)

    4. Lycaenidae

      Lycaenidae

      Maalesef o bekleyenler herkesin sorunu ya. :( Keyifli okumalar! 

  12. YÖK'ün açıklamasından sonra üniversitesi yüz yüze eğitim kararı alan var mı? Bizim okul dersler başlayacak daha açıklama bile yapmadı :D Merak içerisindeyim. Umarım yüz yüze eğitim olmaz.

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. Pseudohomophylus

      Pseudohomophylus

      Gözün aydın:up-crazy-rabbit-emoticon:

    3. Perfectum

      Perfectum

      Teşekkürler :D Ortalamayı uçuracağım inşallah :dandyonionplz:

    4. Pseudohomophylus
  13. Yav şu bir ay beni acayip yordu yaşlandım! :oh-onion-head-emoticon:

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. Perfectum

      Perfectum

      Bugün boyadan sonra gelirim mekana yaparız fiskosu :) 

    3. pegasusejder
    4. Perfectum

      Perfectum

      Allah iyiliğini versin ya :D 

  14. Üniversiteler tatil olmuş. Ama canlı yayını izleyemedim. Aldığım duyumlar ve okuduklarıma göre üç hafta kesin ara verilmiş. Tüm Türkiye genelini kapsıyormuş. Bizim üni boşalıyor şu an. Arkadaş gruba fotoğraf attı. Kamilkoç'un önü pide sırası gibi valla. Okulda internet hızı da artmışken film indireyim bari.

  15. Eskilerden dem vurmaya hepimiz çok istekliyiz ama buranın güzel olması gene bizim elimizde. 

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. Perfectum

      Perfectum

      Yok ben orada sadece senin fikrine katıldığımı belirttim ve evet, uygulumalar çok hızlı gelişiyor ve popüler oluyorlar ki biraz endişe verici. 

    3. lntegral

      lntegral

      İşte öz gidince yerine sadece az kaldı.Ayrıca herhangi bir uygulamanın etkisi olduğunu sanmıyorum.Bunlar eğer forumları boşaltıyor olsaydı her forum boş olurdu gayet dolu bir sürü forum var.Buranın boş olmasının sebebi tek içerik üzerinden yürümesi ve şimdi söylemek istemiyorum ama kafa.Burdaki üyelik sistemi sadece anime indirmek için kullanılıyor artık.Kalanlara da bakın zaten hep eskiden beri giren burda olan benimsemiş kemik tayfa.Herşey bir yana dursun gruplaşma olayı olmasaydı yine boş olmazdı.

      Bu cümlelerin hepsinin başına ''bence'' eklemişim gibi düşünün diyorum ve yavaşça uzaklaşıyorum.

    4. Perfectum

      Perfectum

      Konuyla alakalı düşüncelerinizi paylaştığınız için sizlere teşekkür ederim arkadaşlar. Bu uzun zamandır süregelen bir sorun ve sanırım bazı olaylara vakıf olamayacak kadar da yeniyim forumda. Ama açık kapı bırakmak iyidir diye düşünüyorum. Biraz araştırmak lazım.

  16. Shoujo animeler beni pek açmadı sanırım umduğumu bulamadım Nana'dan sonra. Hayattan kesitler ve drama çok yerinde kullanılırsa shoujo şahlanıyor bana göre. Onun yanı sıra şu aralar çok güzel bir kitap okudum. Andy Weir'in Kurtuluş Projesi isimli kitabı okuduğum en güzel bilimkurgu roman. Bunu animeye uyarlasalar var yaaa patlar ortalık. Uchuu Senkan Yamato vari bir şey olurdu sanırım. Uzay savaşları olmazdı gerçi. Neyse. Anime yapımcıları koniçivalar bence bu fikrimi bir düşünsünler. :dandyonionplz:

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. Perfectum

      Perfectum

      @Gallardo Buna da gece bakayım. Teşekkürler

      Gallardo-san :)

    3. Gallardo

      Gallardo

      Rica derim, eğer izlersen izlenimlerini almak isterim :)

    4. Pseudohomophylus

      Pseudohomophylus

      Belli kalıpların dışına çıkmayan sürekli aynı döngüde seri üretilmiş fabrika ürünü gibi shoujolar tabi kesmez insanı. Bir animenin olay örgüsü ve sonucunun tahmin edilebilir olması kadar beni üzen başka yanı yok:crying1-onion-head-emoticon:

  17. An itibariyle Johnny Depp Amber Heard davası:

     

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. Perfectum

      Perfectum

      Kesinlikle, kaybettiği şöhreti geri kazanacaktır. Amber içinse durum tam tersi. Bu davadan sonra pek filmlerde sahne alacağını zannetmiyorum. Hele yatağa pisleme olayı çok uzun bir süre hatırlanacak :D Kadına amber turd diyorlar xd

    3. Pseudohomophylus

      Pseudohomophylus

      @GallardoAşırı iyi:D  Bunun üzerine bir Kaptan Jack Sparrow daha gelse tadından yenmez şimdi 

       

      @Perfectum Hadi inşallah

       

      Pislemeseymiş o da :embarrassed2-onion-head-emoticon:belki variety showlarla filan insanların gözüne girmek için çeşitli saçmalıklar yapabilir.

      My dog stepped on a bee gibi:D Unutulmayıp konuşulacak o kadar çok şey var ki... Bekleyip görelim bakalım.

    4. Gallardo

      Gallardo

      @PerfectumKadın kendi cazibesini bitirdi. Onu izleyen biri biraz güzelliğinden etkilenecek olsa hemen aklına o olay gelecek. Travma gibi :D

      @PseudohomophylusAmin inşallah :D

  18. Bu pandemi süreci beni çok tembelleştirdi. Güz döneminin gelmesini bir parçam hiç istemiyor. :sigh-crazy-rabbit-emoticon: Kendime gelmem lazım.:calm-down-crazy-rabbit-emoticon:

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. Perfectum

      Perfectum

      Haklısın. Ben genelde öyle yapıyorum :D 

    3. Beytize

      Beytize

      Bende projeyi nasıl düşünüp halletcem diyorum işimiz zor :D  ben defter kapamadım direk bünyeyi kapadım 1 hafta full uyumuştum :'Dd 

      Bu dönem için başarılar kolaylıklar diliyorum :happiness-crazy-rabbit-emoticon:

    4. Perfectum

      Perfectum

      Teşekkürler herkese başarılar diliyorum bende :D:yesss-crazy-rabbit-emoticon:

  19. Bana manga önerinnnn!1!!1. Arkadaşlar gerçekten depresyonumun azdığı şu dönemde buna ihtiyacım var ?. Böyle seinen, komedi, yaşamdan kesitler, belki romantik falan fişman şöyle Friends tarzı ortaya karışık bir şey. Kafamı dağıtmam lazım.:drama-crazy-rabbit-emoticon:

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. Gallardo

      Gallardo

      @LeornKaynBuna ben de bakarım :)

    3. LeornKayn

      LeornKayn

      İngizlice bilmek büyük lütuf, karakter tasarımları yapabilecek olsam benim yapmayı düşündüğüm epiklikte baya beğenmiştim görünce.

    4. Perfectum

      Perfectum

      Harika! Bunu da bakaceğim hehhe :)

  20. Vampire Hunter D: Bloodlust ne kadar güzel bir filmmiş. Dün gece uyumam gerekirken oturdum ve izledim. Harikaydı. Animasyonun akıcılığı, atmosfer, karakter tasarımları ve derinliği beni benden aldı. Neden daha önce keşfetmemişim, şaşırdım doğrusu izlerken. Öteyandan eski animelerde beni kendine çeken bir albeni var. İster istemez karşılaştırıyorum şimdikilerle ve onlardan olmayan şeyler var bence eskilerde. Alınteri kokuyor. Züğürt olsam da cebimdeki paraları çıkarıp mangaka ve yapımcının eline tutuşturasım geldi izlerken :D

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. Barış D. Baryshx

      Barış D. Baryshx

      Türkçe çevirisi kötüydü 

    3. Perfectum

      Perfectum

      Ben yt de izlemiştim. Çevirmenlik tecrübem olsa ben yapardım ama güvenmiyorum kendime bu konuda pek. Bu seri iyi bir çeviri hak ediyor.

    4. Golge_Kaze

      Golge_Kaze

       Çeviri kalitesi konusunda hatırlıyorum da bizim ekipten Tulkas da aynı sebepten bir çevirisini yapıp bizim bloga atmıştı. Türkanime'ye yüklenmemiş ama böyle serilerde çeviri kalitesini belirlemek beni aşar :') İzleyicinin yorumuna bakmayı tercih ediyorum :D

       

       Innocent'e bir bakayım o zaman *_*

  21. Promised Neverland'i izledim. Çok güzeldi. Besin olmak konusunda, özgürlük ve başkaldırma kavramları konusunda yetimhanede yaşanan olayların gerçeklikte dış dünya da farklı senaryolarla yaşanabilir olma ihtimali konusunda beni baya bir düşündürdü. Yer yer gözlerim doldu. Eline emeğine sağlık Shirai sensei. 

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. Perfectum

      Perfectum

      @MileydiOlambilir aplam :) Ben internette isabella'nın ninnisini dinledikten sonra bir şans vereyim dedim. Tatminde etti. Böyle psikolojik serileri seviyorum.

      @GallardoKrone o ebeleme oynadıkları bölümde ondan çalınan çocukluğunu yaşıyordu bence. Biraz üzülmedim değil onun adına. Sister eğitimi onda gözle görülür bir hasar bırakmış. Bunu yüz ifadelerinden anlıyoruz. Zeki, fiziken güçlü olması ve büyük kaçışa yardımı olduğu için favorim Sista Krone :D

    3. Mileydi

      Mileydi

      Konu güzel ve orjinal lakin ana karakterlerin yaş kısmına takıldım biraz daha büyük yapsalardı belki o zaman kendi adıma çok iyi bir seri diyebilirdim :ballerina-crazy-rabbit-emoticon:

    4. Perfectum

      Perfectum

      Evet bende onu düşünmüştüm. Küçücük yaşta özgürlüğün ne olduğunu nereden bilecek el kadar çocuk baş kaldıracakta kaçacakta birde dahiyane planlar yapıyorlar :D Ama güzel yav

  22. Astigmatımda iyileşme varmış ama miyopum biraz ilerlemiş sevinsem mi üzülsem mi siz karar verin :D Bu gidişle kavanoz kapaklı bir gözlüğüm olacak böyle takınca gözlerimi kocaman yapanlardan :wow1-onion-head-emoticon:

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. pegasusejder

      pegasusejder

      Kötü düşününce insan kötü etkileniyor, tabii sen kendini daha iyi bilirsin ama yine de elinden geldiğince pozitif düşünmeye çalış. 

    3. Perfectum

      Perfectum

      Evet iyi düşün iyi olsun demişler sağ ol :)

    4. Pseudohomophylus

      Pseudohomophylus

      Geçmiş olsun, ne desem bilemedim, bence senin ne hissettiğin daha önemli  

      Olursa gel, kavanoz kapaklı gözlüklüler kulübü kuralım :embarrassed3-onion-head-emoticon:

  23. Vaay Innocent!! Bu manganın her bir sayfasını uzuuun uzun incelediğimi bilirim :) güzel seçim :stars-crazy-rabbit-emoticon:

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. Perfectum

      Perfectum

      Charles'in ilk kurbanıda içler acısıydı. Tarih böyle hikayelerle dolu. 

    3. Lycaenidae

      Lycaenidae

      Maalesef, cahiliye devri diyeceğim ama günümüzde bile bazı bölgelerde bu kadar şiddet içerikli olmasa da canice infazlar mevcut. 

  24. Son zamanlarda keşfettiğim ve de çok hoş bulduğum bir editi sizlerle paylaşayım dedim.  

     

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. Lycaenidae

      Lycaenidae

      Orochimaru'nun klasik theme'i ile birlikte cidden çok epik bir sahneydi ya, küçükken izlerken beni biraz ürkütmüştü bile. 

    3. Perfectum

      Perfectum

      Ben sanıyorum ki sen ilk sezonun o karanlık atmosferini kastediyorsun bende çok seviyordum çizimler açılış müzikleriyle ve hala özel buluyorum ilk sezonu. 

    4. Lycaenidae

      Lycaenidae

      Shippuuden de güzel ama harcanan çok karakter vardı. Bir de Akatsuki'nin bazı üyelerinin tam potansiyeli kullanıldığını düşünmüyorum. Tabii bir de Madara, Naruto en sevdiğim karakterlerden biriydi. Ondan sonra animeyi bırakmıştım.  Bir de ilk sezonu küçük yaşlarda izlemenin getirdiği samimiyet midir nedir ona karşı ayrı bir sevgi besliyorum. 

  25. Favori animemin en sevdiğim ve ürperdiğim sahnesi. İlginç çünkü bu animedeki antagonistin gerçek hayatta da olabileceği fikri beni şaşırtıyor. Birde bu animenin hak ettiği değeri görmediği kanaatindeyim. Sanki ıssız arazideki yolun kenarındaki tozlu bir mücevher gibi. 

    Spoiler

    Bahsettiğim antagonist Johan Liebert.

     

    Spoiler

     

     

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. Lycaenidae

      Lycaenidae

      Spoiler

      Ya Johann zaten iyi bir anti protagonist ama maşa olduğu da animede belirtildi. Dediği her şey hikayeye göre şekil, kendini hiçbir zaman bulamadım. Ondan finalinde bayağı etkilenmiştim. 

       

    3. Perfectum

      Perfectum

      Spoiler

      Yanlış hatırlamıyorsam faşistler ikinci bir Hitler olması için özel olarak yetiştirmeye çalışmışlardı ama o onları da aldattı. Final beni çok boşlukta bırakmıştı ne zaman izlesem ürpertiyle karışık hüzün duyuyorum :/ Umarım komadan uyanıp tuvalete falan çıkmıştır.

       

    4. Lycaenidae

      Lycaenidae

      Spoiler

      Ya izleyeli çok oldu ama atlatabildiyse bile gönül ister ki o finalde nasıl desem, keşke Johann'a cidden değer veren biri olsaydı dedim. Annesine bayağı kızmıştım. 

       

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.