-
Last visited
-
Days Won
26
Reputation Activity
-
Perfectum got a reaction from LeornKayn for a status update, Arılar kahveye gelir mi bunu daha önce hiç düşünmemiştim ama bir tanesini kahvemin kö
Arılar kahveye gelir mi bunu daha önce hiç düşünmemiştim ama bir tanesini kahvemin köpüğünü fondiplerken yakaladım ve sonunda haliyle canhıraş çığlıklarla yardım isteyincede kurtardım hırşiti. Bu kadar kafein yeter ona :)
-
-
-
Perfectum got a reaction from LeornKayn for a status update, Kelt müziklerine sardım şimdi de. Besteci hangi duygularla besteledi bunu acaba.
Kelt müziklerine sardım şimdi de. Besteci hangi duygularla besteledi bunu acaba.
-
Perfectum got a reaction from xemerius for a status update, Her yenilik aslında birer endişedir insan için. Ya olmazsa? Ya yolunda gitmezse işler
Her yenilik aslında birer endişedir insan için. Ya olmazsa? Ya yolunda gitmezse işler? Ama, aynı zamanda bir merak da yaratır peşinden sürükleyen. Bilinmez. Şu an otobüs penceresinden dışarıyı izlerken hissettiklerim aynen bunlar. Sanırım içimde bir yerlerde bir romantik yatıyor. :D
-
Perfectum got a reaction from LeornKayn for a status update, Her yenilik aslında birer endişedir insan için. Ya olmazsa? Ya yolunda gitmezse işler
Her yenilik aslında birer endişedir insan için. Ya olmazsa? Ya yolunda gitmezse işler? Ama, aynı zamanda bir merak da yaratır peşinden sürükleyen. Bilinmez. Şu an otobüs penceresinden dışarıyı izlerken hissettiklerim aynen bunlar. Sanırım içimde bir yerlerde bir romantik yatıyor. :D
-
Perfectum reacted to Golge_Kaze for a status update, Beş yıl oldu... Dilerim 10 yılı 15 yılı 20 yılı görebilirim ve sizlere elimden geldiğ
Beş yıl oldu... Dilerim 10 yılı 15 yılı 20 yılı görebilirim ve sizlere elimden geldiğince bir şeyler sunabilir aynı zamanda kendime yeni şeyler katabilirim :)
Zümrüd-ü Anka'nın Evi 6. Yılına gidiyorrrr!!!!
-
Perfectum got a reaction from Golge_Kaze for a status update, Gıcık olduğum insanlarla tatile gitme zorunluluğu ve ilk günün yağmurlu olacakmış gib
Gıcık olduğum insanlarla tatile gitme zorunluluğu ve ilk günün yağmurlu olacakmış gibi olması. Karmaya selamlar
-
Perfectum reacted to DevilCat31 for a status update, Selamun Aleyküm benim adım halik tanıştığımıza memnun oldum arigato gosayimasu itadak
Selamun Aleyküm benim adım halik tanıştığımıza memnun oldum arigato gosayimasu itadakimas afiyet olsun
-
Perfectum reacted to Lucifèr for a status update, Eski gönderilerimi silip utancımı azaltmaya geldim
Eski gönderilerimi silip utancımı azaltmaya geldim
-
-
Perfectum reacted to Gallardo for a status update, Şu sahnedeki (0:57 - 2:09) ostyi ararken bir sürü güzel parça keşfettim ama bu lanet
Şu sahnedeki (0:57 - 2:09) ostyi ararken bir sürü güzel parça keşfettim ama bu lanet olası ostyi henüz bulabilmiş değilim. Bakalım bulabilecek miyim..
-
Perfectum reacted to bluegrass for a status update, Üniversite tercihi yapmak ne kadar stresli bir iş yahu. Yok başarı sıralaması, puanın
Üniversite tercihi yapmak ne kadar stresli bir iş yahu. Yok başarı sıralaması, puanın önemi yok cümleleri, falanlar filanlar.
-
Perfectum got a reaction from Gallardo for a status update, Size bulduğum an çok sevdiğim bir şarkıyı armağan etmek istiyorum. https://youtu.be/n
Size bulduğum an çok sevdiğim bir şarkıyı armağan etmek istiyorum.
https://youtu.be/nZmwwPbTAIQ
-
Perfectum reacted to Golge_Kaze for a status update, Ölmedim, yaşıyorum... Sanırım... Neyse :D Eskilerden pek kalan yok ha? Neyse şimdiki
Ölmedim, yaşıyorum... Sanırım... Neyse :D Eskilerden pek kalan yok ha? Neyse şimdiki arkadaşlara iyi akşamlar dilerim ^^ Zümrüd-ü Anka'nın Evi'ne bayağıdır şarkı çevirisi atmadım. Eğer çevirmemi istediğiniz bir anime OST'si varsa alta yazabilirsiniz uygun zamanda çeviririm ^^ Şimdilerde youtubeda çevirenler var ama yine de ben bloga düz yazı şeklinde kendi çevirilerimi atma keyfimden vazgeçemiyorum :D
-
Perfectum got a reaction from Gallardo for a status update, Geceye bir şarkı bırak.
Geceye bir şarkı bırak.
-
Perfectum reacted to Mileydi for a status update, Hem Solo Leveling, hem Tate no Yuusha no Nariagari de güncele gelmek :'( Zalimsin 3M
Hem Solo Leveling, hem Tate no Yuusha no Nariagari de güncele gelmek :'( Zalimsin 3M dünyası :'(
-
Perfectum got a reaction from Gallardo for a status update, Hayatımda, yakın zamanda hiç böylesine yaratıcı bir klip izlememiştim. Böyle yeni şey
Hayatımda, yakın zamanda hiç böylesine yaratıcı bir klip izlememiştim.
Böyle yeni şeyler keşfedince sanki hazine buluyormuş gibi oluyorum. Ruhum tazeleniyor.
-
Perfectum reacted to LeornKayn for a status update, Şu bebe digitürk umarım game of thrones gibi attack on titanı keşif etmezde güzelim s
Şu bebe digitürk umarım game of thrones gibi attack on titanı keşif etmezde güzelim site patlamaz, anlık hevesleri yüzünden bir sürü dizi sitesi patladı sırf heves ha salıcaklar 1-2 yıl içinde yabancı dizi olaylarını.
-
Perfectum reacted to Gallardo for a status update, Anime izlemenin faydaları :) One Punch Man 100 Days Challenge.
Anime izlemenin faydaları :) One Punch Man 100 Days Challenge.
-
Perfectum got a reaction from Nones for a status update, Eskilerden dem vurmaya hepimiz çok istekliyiz ama buranın güzel olması gene bizim eli
Eskilerden dem vurmaya hepimiz çok istekliyiz ama buranın güzel olması gene bizim elimizde.
-
Perfectum reacted to Singularity for a status update, Piano sevenler için Legendary öneri Sigara yaktırır her seferinde bana:
Piano sevenler için Legendary öneri Sigara yaktırır her seferinde bana:
-
Perfectum got a reaction from Red-King for a status update, Bugün dandik Migrostan Sabahattin Ali gibi bir yazarın kitabını (sanki boyama kitabı
Bugün dandik Migrostan Sabahattin Ali gibi bir yazarın kitabını (sanki boyama kitabı anasını satayım) 7 liraya aldığıma sevinemedim.
-
Perfectum reacted to Gallardo for a status update, Sosyal medyada her gün milyonlarca kere paylaşılan “Nasıl Mutlu Olunur” tarzı saçmalı
Sosyal medyada her gün milyonlarca kere paylaşılan “Nasıl Mutlu Olunur” tarzı saçmalıklarda yanlış olan ve kimsenin fark etmediği şey şudur: Daha pozitif bir deneyimi arzu etmenin kendisi negatif bir deneyimdir. Ve de tam tersine, insanın negatif deneyimini kabul etmesinin kendisi pozitif bir deneyimdir. (Ustalık Gerektiren Kafaya Takmama Sanatı)
-
Perfectum reacted to Gallardo for a status update, Sizce nasıl bir anime olacak?
Sizce nasıl bir anime olacak?