Jump to content

JediMindTricks

Üyeler
  • İçerik sayısı

    51
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    1

İletiler bölümüne JediMindTricks kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. Efendim öncelikle saygılar, selamlar :hi-onion-head-emoticon:

     

    Benzer bir konu şurada açıldığı için yeni bir başlık açmayayım diyordum ama konunun aktif olmadığını görünce açayım bari dedim, silinirse de sağlık olsun :relax1-onion-head-emoticon:

     

    Türkiye'de basılan manga, manhwa ve light novel'ların (birkaç da manga adaptasyonu bulunan roman mevcut) bulunduğu minik bir liste hazırladım; manga/light novel satın alan veya nelerin basıldığını/basılacağını merak edenler için faydalı olur diye düşünüyorum. Linkimiz şu şekilde:

     

    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1_JgsX9nYatU1MyYlbPm6SmpqfKn-CUt9zgd8JnxzkHA/edit?usp=sharing

     

    Listeyi mümkün olduğunca güncel tutmayı planlıyorum, bir eksik ya da hata görürseniz bildirebilirsiniz :cheer3-onion-head-emoticon:

  2. Yorozuya, 8 saat önce yazdı:

    Seriye kimse devam etmeseydi yarım kalmaması için devam edecektim ama açıkçası çeviriyi 2 grubun birden devraldığını görünce çevirmeme gerek olmadığı kararına vardım. Sağ olsun şu an arkadaşlar günceldeler, sitede rahatlıkla 23. bölüme kadar bulabilirsiniz. Geç yanıt için üzgünüm, çeviri zaten devam ettiği için burayı bekleyen olacağını düşünmemiştim. Gerçi yüksek ihtimal siz de izlemişsinizdir. İyı günler...

    Açıkçası ben hâlâ sen çevirirsin diye bekliyordum. Çünkü her 2 grubun da çevirilerine baktım ve ciddi manada beğenmedim :D Neyse gari yapacak bir şey yok bu durumda :D Şimdiye kadarki çevirilerin için teşekkürler, eline sağlık :D

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.