Jump to content

Hitsugaya

Üyeler
  • İçerik sayısı

    893
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    2

İtibar Etkinliği

  1. Beğen
    Hitsugaya got a reaction from animeciyurii in En Beğendiğiniz Cosplay!!   
    En beğendiğim değil ama şimdi gözüme bu güzel geldi :P


  2. Beğen
    Hitsugaya got a reaction from talha9696789 in En Sevdiğiniz 10 Havalı Anime Karakteri   
    Yeni animeler izlediğim için ilk 10 değişti günceli :P
    1-  Hitsugaya Toushiro (Bleach)
    2-  Kurosaki İchigo (Bleach)
    3-  Gintoki (Gintama)
    4-  4.Hokage Minato (Naruto Shippuuden)
    5-  İzaya ve Heiwajima Shizuo (Durarara!) Bu ikisi beraber olunca en iyi oluyorlar.
    6-  Portgas D. Ace (One Piece)
    7-  Monkey D. Luffy (One Piece)
    8-  Allen Walker (D.Gray Man)
    9-  Yamamoto Takeshi (Katekyo Hitman Reborn)
    10-  Edward Elric (Full Metal Alchemist)
    11-  Alice B-Rabbit (Pandora Hearts)

  3. Beğen
    Hitsugaya got a reaction from talha9696789 in En Sevdiğiniz 10 Havalı Anime Karakteri   
    1- Hitsugaya Toushiro (Bleach)
    2- Kurosaki İchigo (Bleach)
    3- 4.Hokage (Naruto Shippuuden)
    4- Gintoki (Gintama)
    5- Portgas_D._Ace (One Piece)
    5- Allen Walker (D.Gray Man)
    6- Edward Elric (Full Metal Alchemist)
    7- İnoe Orihime (Bleach)
    8- Hilda (Beelzebub)
    9- Alice B-Rabbit (Pandora Hearts)
    10- Matsumoto Rangiku (Bleach)
  4. Beğen
    Hitsugaya reacted to Akazel in Hitokiri Battousai   
    1. Claymore Animesinden Teresa

    Sert bir gülüşe Sahip ve Korkusuz


    Acılarla Dolu



    Ama Mutluluklar Hep Son Buluyor.



    2. Darker Than Black Animesinden Ambar

    Büyük Bir Sevgisi Var.



    Zaman Onu Gençleştiriyor...



    3. Fate & Zero Animesinden Irisviel von Einzbern

    Zeki ve Güçlü



    Acı Bir Ölüm



    Ama Gerçek Bir Aşık



    Devamı Gelebilirde Gelmeyebilirde :D
  5. Beğen
    Hitsugaya reacted to Berker51 in Hitokiri Battousai   
    Siz Hiç Hayatınızda Bir Anime Karakteriyle Aşk Yaşadınız Mı?
     
    Hitokiri Battousai (Himura Kenshin)
     
    Anime izleyicisi, daha doğrusu bağımlısı olan çoğumuzun bazı karakterlere karşı böyle bir his yaşadıklarına inanıyorum. Hani izlemeyi çok istersiniz, izlediğiniz an o büyülü dünyada yolunuzu kaybedeceğinizi bilirsiniz ve bile bile o dünyanın rüzgarına kendinizi bırakıverirsiniz ve o dünyada, o kişinin yanında olmak için can atarsınız, hatta o kişinin gerçekliğinden çok siz bir çizgi karakter olmak için yanıp tutuşursunuz. Çocukluğumun aşkı vardı benim, Candy Candy serisinin Terry’si idi, Daddy Long Legs’in o upuzun bacaklısı babasıydı, Oscar’ın Andresi’ydi, hatta ‘cartoon’ diye tabir edip de anime dünyasından ayırdığımız kahramanım Red Kit vardı. Bu noktada Yakari’mi de es geçemem.
     

     
    Sonra bunların tahtını yıkacak adam geldi karşıma, varlığıyla, kişiliğiyle, yaşanmışlığıyla, geçmişiyle, samuray ruhuyla tüm zamanlarımın aşkı olup tahta oturuverdi. Bu kez o benliğimin çalkantılı dünyasının nedenlerinden biri olan Kenshin’i dile getiresim var, onu ve onun adının geçtiği tüm yapımları irdeleyesim. Son OVA’sı ve Live Action serisinin 2. filmi hariç bugüne kadar adının geçtiği her yapımı yalayıp yutan bir aşığım ben, onu tüm benliğime işlemek için her yapımında yeniden onu tanıyormuşçasına onun hayatını didik didik eden. Hayatımın en güzel aşklarından biri olan Rurouni Kenshin diyorum, samuray ruhunun en güzel yansıması, Shounen denildiği an aklıma ilk gelen adın sahibi ama hepsinden önemlisi gerçek bir ismin hayat verdiği efsaneler dünyasının lideri olan kişiden bahsediyorum, bu kez Rurouni Kenshin’e dair ne varsa ortaya seriyorum. İncelememi izleme sırasına göre sunuyorum ama yazının içeriğinde bana kulak vermek isteyenler için başka bir izleme sırasından bahsedeceğim çünkü beni de böyle bir yönlendiren takipçi olsaydı eğer vereceğim sıralama tavsiyesi benim için de en iyi seyirlik yolu olacaktı.
     
    Rurouni Kenshin: Meiji Kenkaku Romantan Tsuiokuhen (OVA/4 Bölüm) (1999)

     
    Her ne kadar flashback tadıyla bize ilk izlenmesi gereken bölüm olarak sunulsa da Kenshin ile tanışacak olanlara benim yapabileceğim en güzel tavsiye seriye öncelik vermeleri olacak fakat seriyi tamamen bitirmemiş olarak bu OVA’ya yer vermeleri. Yanlış hatırlamıyorsam eğer seriyi 36. bölüme kadar izledikten sonra bu 4 bölümlük olan şaheseri izlemeye başlayabilirsiniz, zaten izledikten sonra ilk dakikasında bile tüm bölümleri devirmek isteyeceksiniz. Bu dört bölümlük aradan sonra seriye geri devam edebilirsiniz. Zira benim tavsiyem bir nevi manga ilerleyiş sırası tadında oluyor.
     

     
    Kenshin’in nasıl bir Battousai oluşuna tanıklık edişinizden tutun da geri Kenshin dönüş yolculuğuna tanıklık etmenizi sağlayacak bir yapım bu şaheser. Kenshin adı altında yer alan ne kadar çok şey varsa -ben hepsini ayrı ayrı sevsem de- asım kesinlikle Tsuiokuhen OVA’sı. Kenshin’i Kenshin yapanın kim olduğunu görüp, ufacık Kenshin’in büyüme mücadelesi yanında, Kenshin adına nasıl sahip olduğunu, yüzündeki, aslında yüreğine kazınmış olan X yarasının Kenshin için, daha doğrusu Kenshin severler için ne ifade ettiğini öğrenmemizi sağlıyor bu yapım. Kan yağmuru altında başlayan bir Rurouni’nin yolculuğuna başlayıp onun yalnızlığına ortak olurken o muhteşem ezgilerin sizi sürüklediği Battousai’lar dünyasına adım atmak için en güzel seçim Rurouni Kenshin. Rurouni hayatının yanında ‘Tomoe’ adının da Kenshin adı yanında ne ifade ettiğinin kanıtı bir nevi.
     

     
    Küçücük biriyken ailesi gözleri önünde katledilen Kenshin, sonrası ustası ve hayat öğreticisi olacak Hiko Seiujiro tarafından kurtarılan ufaklıktan başka bir şey değildir. Hiko usta tarafından eğitilmeye başlayan Kenshin’e ustası tarafından sadece bir hayat hediye edilmez, yıllarca koruyacağı Kenshin adı da ustası tarafından ona hediye edilmiş bir izdir. Belli bir dönem sonra Kenshin ustasının yolunu seçmek yerine bambaşka bir yolu tercih eder ve Hiro ustanın yanından ayrılır.
     

     
    Rurouni Kenshin: Meiji Kenkaku Romantan (TV Serisi/94 Bölüm) (1996-1998)

     
    Samuray dünyasında, efsaneler arasına adını en güzel işlemelerle yerleştirmiş biridir Rurouni Kenshin. Bulunduğu çalkantılı dönemin fırtınasından kaçıp da ‘Battousai’ olma yolundan çoktan ayrılmış sıradan bir gezgindir artık. Bu esnada karşılaştığı Kauro onu geçmişinden çıkarıp gerçek anlamda bir kurtarış sunmak istemektedir çünkü geçmişin izleri ve geçmişten gelen düşmanlar Kenshin’i rahat bırakmamaktadır, tüm bunların yanında geçmişin izlerini ger defasında acı bir bıçak gibi Kenshin’e saplayan hayalaletlerin izleri de Kenshin’i bu yolculuğunda takip etmektedir. Bu esnada, Kauro varlığıyla Kenshin’e güç verenlerden biri olacaktır. Kauro yanında Megumi, Sano ve Yahiko da bu yolculuğun bir parçası olup, ikilinin dünyasında her an kendilerini göstermeye devam edecektir.
     

     
    Çizimleri açısından zor alıştığım bir yapım olduğunu kabul etmem lazım, çizimden ziyade Kenshin’in karakter özellikleri diyebilirim. Özellikle de Tsuiokuhen OVA’sının hemen ardından izleyince OVA’nın verdiği animasyonun tadını acayip bir şekilde özler olmuştum. Kenshin’e dair en büyük pişmanlığım neydi, diye sorulsa, cevabım izleme sıram olurdu çünkü Tsuiokuhen OVA’sını seriye başllayıp da 30’lu bölümleri devirdikten sonra izlemeyi tercih ederdim. Böylece animasyon ve anlatım konusunda alışma zorluğu yerine seriye daha ilk dakikalarda büyük bir keyifle sarılmış olabilirdim. Yine de böyle dediğime bakmayın siz, zira Rurouni Kenshin hala aslarım arasında yerini kimseye kaptırmayan yapımların başındadır.
     
    Rurouni Kenshin: Meiji Kenkaku Romantan – Seisou-hen (OVA/2 Bölüm) (2001)

     
    Uzun mu uzun, güzel mi güzel, şiirsel mi şiirsel ama hepsinden öte tüm fırtınalarına rağmen özenilesi bu yolculuğun son durağı, belki de bitiş noktası bu hüzünlü, bir o kadar da etkileyici olan OVA. Siz Kauro & Kenshin severlerdenseniz, seriye noktayı koyar koymaz bu yolculuğa hiç mola vermeden devam etmelisiniz. Kauro & Kenshin yolculuğunun, Kenshin hayatındaki önemine dem vurmak adına oluşturulmuş bir nevi.
    Her ne kadar araya mangasında yer almayan sahneler, yani filler serpiştirilmiş sahneler olsa da tadına doyulmayacak bir bitiş aslında. Fırtınalardan gelip de dinlenebileceğiniz bir liman gibi bu 2 bölümcük olan OVA. Kenshin’in fırtınalı hayatının getirisi olan bir bitişle izleyicisine veda ediyor Rurouni Kenshin. Çizimlerinin Tsuiokuhen OVA’sının şaheserliğine ulaşamamış oluşuna rağmen tadına doyulamayacak bir final seyirliği diyebilirim.
     

     
    Müzik namına yeniliğin olmadığı, zaten bu güzel hikayeye ondan başkasını düşünemediğim ‘In Memories – Kotowari’ melodisi ile sizi karşılayan ve onun eşliğinde güzel bir yolculuk sunan hikayesiyle bu efsanevi Kenshin yolculuğunu tamamlamanızı sağlıyor. Seriyi veya mangasını tamamlamış olanlar için tek diyebileceğim vaktiniz kısıtlı olsun ya da olmasın bu 2 bölüme sığdırılmış olan hayata en kısa zamanda fırsat yaratmanız. ;)
     
    Rurouni Kenshin Manga: Meiji Kenkaku Romantan Manga (259 Chapter) (1994-1999)

     
    Serisini izlerken aldığım keyfin aynısını yaşamamı sağlayan nadir mangalardan birisi. Çok sıkı bir manga takipçisi olmadım hiç, aksine sevdiğim isme dair olan mangaları okumak tercihim fakat Kenshin söz konusu olunca akan suyu durdurduğum da bir gerçek. En baştan başlayıp son anına kadar hiç soluksuz okuduğum bir mangaydı. Serisine daha sadık kalmış bir manga, çizim açısından anime serisinden hiçbir farkı olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim. Anime yapımında hiçbir karakter için cimriliğe gidilmemiş, sadece son arc’ın animeye neden aktarılmadığını hala anlayabilmiş değilim. Bilen biri gelsin lütfen! :P :D
     

     
    Mangasındaki tüm dövüşleri animesinde görebildiğimiz bir isim sadece son dövüş, yani Enishi & Ekibi ile Kenshin & Ekibi arasında geçen azılı dövüşü anime yapımına aktarmamakla bize ne büyük haksızlık yapıldığına tanıklık etmiş oldum ve içten içe anime yapımcılarına içerledim çünkü bu saklanışı hak etmeyen nadir isimlerden biri Rurouni Kenshin. Efsanevi olan bu ismi daha da efsaneleştirecek olan bir arcı bünyesinde barındırsa da animeyi manga bitmeden seyircisiyle buluşturdukları için izleyicisinden mahrum bırakılmayı tercih edilmiş, ne yazık!
     
    Rurouni Kenshin: Meiji Kenkaku Romantan – Ishinshishi e no Chinkonka (1997)

     
    Anime katili diye tabir edebileceğimiz bir şey ‘filler’. Neden gerek duyulmuş hala çözebilmiş değilim fakat izlerken keyif almadım mı? ”Evet, aldım” hem de öyle böyle değil, fazlasıyla aldım. :) Söz konusu şey Kenshin ise kimsenin bana bu tarz bir soru sormaması lazım. Tanımayanlar için söylüyorum bunu, beni az buçuk tanıyanlar nasıl bir Kenshin delisi, nasıl da ona tutkulu olduğumu bilirler. :D Bu nedenle, filler dahi olsa Kenshin filmi de tadından yenmiyor. Benden söylemesi. :D
     
    Rurouni Kenshin Live Action Movie (2012)

     
    Live Action adının anime yapımlarının katili olduğunu savunan bir takipçiyim. Evet, yanlış okumadınız. Uzak Doğu sineması ya da dizisi denilince Japonları bu işte çok başarılı bulduğumu söyleyemem. Anime ve manga denilince de Japon parmakları üzerine tanımam. Live Action adı altında olan yapımlar içerisinde sevdiğim şeyler bir elin beş parmağını ya da hadi iki elimin on parmağı diyelim, geçmez. Çok nadirdir başarılı bulduklarım, Ruouni Kenshin de bu 10 parmak, hatta 5 parmak içersinde ilk 3’te yerini koruyabilir. Kenshin adı altında olduğu için demiyorum bunu, oyunculuklarından tutun da hikayenin anlatımına kadar ne varsa hepsi bu güzel hikayeye en güzel şekilde yerleştirilmiş. Yapımcılarının seçimleri ile dövüş sahnelerinin görselliği bile bu filmi izlemek için yeterli sebep. Filmde dair pek bir konuya değinesim yok çünkü seriyi ve OVA’ları bilen arkadaşlarım zaten filme rahatlıkla adapte olacaklardır, bilmeyenler içinse önce bu güzel anime yapımlarını izleyin derim. Sonra filme rahatlıkla geçiş yapabilirsiniz, hatta hiç zaman kaybetmeden yapın bunu çünkü biliyorum ki bu keyfi aldıktan sonra siz de ben gibi kaybetmek istemeyeceksiniz.
     

     
    Filmin konusuna değinmiyorum, lakin bir tek şey var değinmek istediğim; hikaye sıralanışı. Serinin aksine film mangasına hikaye sunumu konusunda daha sadık kalıyor. Manganın başlangıcıyla, yani 65 bölümlük tv serisinin girişiyle gelen bir seyirlik karşılıyor sizi. 3 film olarak tasarlanmış olan bu güzel yapımların 2.’si ve hatta 3.’sü yolculuğunu tamamladı seyircisiyle buluştu bile. Ben izledim mi peki? Henüz değil, bu nedenle size ilk filmin damağımda kalan tadıyla bu güzel isme dair bir şeyler sunmak istedim. Siz de bendenseniz eğer, tek dileğim en kısa zamanda ikinci filmi de izleyebilmemiz ve sonrasında hemencecik üçüncünün keyfine varmanız, tabii ki benim de. ;)
    Eee böyle bir ismi anarken, şu Live Action yapımına ait olan melodiyi de anmadan geçip gitmek olmaz.
     

     
     
    Kaynak: Animefantastica

     
  6. Beğen
    Hitsugaya reacted to Barış D. Baryshx in Yeni D.Gray Man Animesi Geliyor!   
    Yeni Bir Kadroyla Ortaya Konacak Yeni D.Gray Man Animesi Ne Zaman Başlıyor?
     
     


     
    Jump Festa, Shueisha’nın sponsorluğunda kitlelerle buluşmuş anime ve mangalar üzerine 1999’dan beri gerçekleşen ve yeni anime, oyun ve ürünlerin anime severlere müjdelendiği  yıllık bir etkinlik olarak pek çok önemli duyuruya ev sahipliği yapmıştır şu zamana dek. Bugün Chiba’da gerçekleşen Jump Festa 2016 da bu konuda istisna değil çünkü etkinlik, 2006 – 2008 yılları arasında yayımlanan ve mangakası Katsura Hoshino’nun rahatsızlığı gibi talihsiz bir nedenden ötürü erken sonlandırılmış olan D-Gray Man animesinin 2016 yılında yeni bir kadroyla geri dönmeye hazırlandığını açıkladı.
     

     
    Twitter’da yeni seri için paylaşılan bu yeni görsel üzerinde “Yaşamak istiyorum. Seni yok etsem bile…” satırlarını taşıyor.
     
     
    2004 yılında Weekly Shonen Jump’ta yayımlanmaya başlayan ve yine mangakanın sağlık durumu sebebiyle sık sık askıya alınan D-Gray Man mangası, 2009 yılında Jump Square dergisinde hikayesine devam etmişti. 2013 yılında yine ara vermek zorunda kalan manganın bir yıldan fazla süren bu aranın ardından bu sefer Jump Sq. Crown (Jump Square Crown) dergisinde yeniden başlayacağı haberi, bu sene temmuz ayında gündeme gelmişti ancak bu haber animenin de geri dönüşüne yönelik en ufak bir kanıt niteliği taşımıyordu haliyle bugün gerçekleşen duyurunun manganın takipçilerini ve animenin sadık hayranlarını sevince boğması kaçınılmaz oldu.
     
    Duyuruda bahsedilen yeni kadrodan ilk isimler ise seiyuular arasından geldi. Buna göre 2 yıl süren seride ana karakter Allen Walker’ı seslendiren Kobayashi Sanae koltuğunu Haikyuu!!’da Hinata Shouyou’yu seslendiren Murase Ayumu’ya bırakırken; Daisuke Kishio’nun sesiyle hayat verdiği Howard Link’in seiyuusu için ise Kamisama Hajimemashita’nın Tomoe’si Tachibana Shinnosuke ismi verildi.
     
    Yeni seri için açılan resmi internet sayfası manga çizimlerinden oluşan bir de tanıtım videosu paylaştı. 
     
    Alıntıdır = Anime Fantastica
  7. Beğen
    Hitsugaya reacted to asci in Gintama "Shogun Suikasti" Arc Başlıyor!   
    Gintama "Shogun Suikasti" Arc   Gintama resmi İnternet sitesinden mangadaki aynı isimli “Shogun suikasti” Arc’ın anime adaptasyonunun başlayacağını duyurdu.Açıklamaya göre yeni Arc 2 Aralık’ta başlayacak. Açıklama ile ilgili şu görsel de paylaşıldı:  
     
    Hikaye Shogun’a düzenlenen başarısız bir suikast sonrası olanları anlatıyor.Olayın ardından savunmasız kalan Shogun güvenli olmadığı düşünüldüğü için Edo’dan Kyou’ya götürülecektir. Gintoki ise gideceği yol boyunca onu korumak için görevlidir.
     
    Shogun suikasti arc’ı manganın 502. bölümünde başlamış(2014 Temmuz) ve 524. bölümde sona ermişti.
     
    //Buna ek olarak Gintama’nın artık alıştığımız ve oralara gidemesek de izlemeyi sevdiğimiz etkinliklerinden biri daha gerçekleşecek. 6 Mart 2016’da “Gintama Hare Matsuri 2016” etkinliği gerçekleşecek. Programda yine klasik olarak eğlenceli sahnelerin canlı seslendirmeleri,açılış kapanış parçalarından konserler ve seiyuular ile sohbet gibi etkinlikler yapılacak tahminen.
     
    Anime Haber
  8. Beğen
    Hitsugaya reacted to gökhan in Kişisel web anime projem: Grammon   
    Arkadaşlar boş anlarımda yapmaya başladığım 2d bir animasyon çalışması var. Adı Grammon. İlk bölümünü aşağıdan vaktinizi ayırıp da izlerseniz eleştirilerinizi beklerim.
     
    http://youtu.be/GLwbf9t7xj4
     
    http://youtu.be/GLwbf9t7xj4
     
    Not: Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. Yanlış yerdeyse ilgili alana taşımanızı rica ederim.
  9. Beğen
    Hitsugaya reacted to Mileydi in Videolar ile ilgili şikayetleriniz için buraya!   
    Sayın üyeler,
     
    Türk Anime sitesinde rastladığınız açılmayan, hatalı yada silinmiş, alt yazı zamanlama sorunu olan videolar ilgili bildirimlerinizi, bu konu altından ilgili serinin sitede ki linki, mümkünse hata ile ilgili ekran görüntüsünü mesajınıza ekleyerek bildirmeniz rica olunur.
     
    Ayrı ayrı konu açılması yasak olup, link adresi bulunmayan bildirimler dikkate alınmayacağı gibi ilgili iletiler silinecektir. 
     
    Yardımlarınız ve anlayışınız için şimdiden teşekkürler  :) 
     
     
    *Mesaj atmadan önce lütfen bu konuyu inceleyip aynı hatayı veya hataları alıyorsanız geri dönüş yapmanız rica olunur.
     
     
     
    **Hatalı videolar ile ilgili mesajlar videolar düzeltildiğinde silinecektir. 
  10. Beğen
    Hitsugaya reacted to Cosplay in İzmirli Cosplayer'lar Hazır mı?   
    Bu haftasonu (3-4 Ekim’de) İzmir Forum Bornova’da Teknosa, Dark Passage League of Legends E-Spor takımını ağırlıyor.

    İzmir’den etkinliğe katılmak isteyen Cosplayer’lara da kapılarını açan etkinlikte, kostümleri ile gelen kişileri çeşitli hediyeler ve pazar günü çekiliş ile sunulacak ödüller bekliyor. Ayrıca Cosplay Türkiye’nin resmi modelleri HAGANE ekibi de bizimle beraber etkinlikte olacak.

    Yanı sıra Steelseries sponsorluğu ile 1’e 1 League of Legends karşılaşmaları yer alacak. Dark Passage e-spor takımından dan Naru, Crystal ve Elwind imza vereceği etkinlikte Cosplayer’lara özel fotoğraf çekimin de gerçekleşecek. Cosplayer olarak katılmak istiyorsanız buraya tıklayarak kısa formu doldurmanız yeterlidir.



  11. Beğen
    Hitsugaya got a reaction from cansuakar8 in En Sevdiğiniz 10 Havalı Anime Karakteri   
    1- Hitsugaya Toushiro (Bleach)
    2- Kurosaki İchigo (Bleach)
    3- 4.Hokage (Naruto Shippuuden)
    4- Gintoki (Gintama)
    5- Portgas_D._Ace (One Piece)
    5- Allen Walker (D.Gray Man)
    6- Edward Elric (Full Metal Alchemist)
    7- İnoe Orihime (Bleach)
    8- Hilda (Beelzebub)
    9- Alice B-Rabbit (Pandora Hearts)
    10- Matsumoto Rangiku (Bleach)
  12. Beğen
    Hitsugaya reacted to Berker51 in Bleach Animesinin Devamı İçin Umut Var   
    Masashi Kudo, Bleach Animesinin Devamı İçin Umut Verdi
     
    Bleach animesinin karakter tasarımcısı ve animasyon direktörü Masashi Kudo tasarımını gerçekleştirdiği Ichigo figürünün tanıtımı için katıldığı etkinlikte bir kez daha “Bleach animesi devam edecek mi?” sorusuyla karşılaştı. Sanatçı, bu kez daha önceki cevabından çok daha umut verici bir yanıt verdi ve şunları söyledi:
    “Anime ekibi bunu unutmuş değil. Şu an bir şey söyleyemiyorsak bu, şu an için bir çalışma yapılmadığından dolayıdır ama her zaman için animenin devam etme olasılığı var çünkü insanlar Bleach’e çok değer veriyor. 27 Mart 2012’de animenin bitmesiyle birlikte dediğimiz gibi, sabırla beklemek ve lisanslı anime ve manga satın alarak destek olmak önemli.”
    Masashi Kudo, konuşmalarında genel olarak Bleach’in büyük oranda lisanssız bir şekilde izlendiğinden ve okunduğundan dert yandı. Sanatçının, mangayı beğenerek takip etmesi, karakterleri daha iyi anlaması ve animeye aktarması adına önemli bir faktör olmuş. Bleach anime olarak epey zorlu bir sürece sahipmiş çünkü animasyonlara başlanmadan önce çizimler açısından en iyisi gerçekleştirilmeye çalışıyormuş. Tite Kubo, karakter çizimlerini tek tek inceleyip “Bunun kas oranını arttırmamız gerek, bu daha sert bir ifadeye sahip olmalı…” gibi sürekli yönlendirmede bulunuyormuş ve bu yüzden çizimler yeniden elden geçiyormuş. Animeyi kısa sürede hazırlamak durumunda olduklarından Tite Kubo ile birlikte çalışarak epey bir sabahlamaları gerekmiş. Ancak oldukça faydasını görmüş.
     
    Masashi Kudo’nun etkinlikte çekilmiş çizim videosu:

     



    Ve tasarımını yaptığı, sınırlı sayıda satışa sunulacak olan özel figür:

     
     
    Kaynak: AnimeFantastica
  13. Beğen
    Hitsugaya reacted to Cansu Otogakure in Yepyeni yerli bir Cover! ''Cansu Otogakure''   
    Cansu Genç ''Cover''  
       
     
    Herkese merhaba arkadaşlar...  
    Öncelikle kısaca kendimden bahsetmek istiyorum :) Adım Cansu, 22 yaşındayım ve üniversite öğrencisiyim. :) Bildiğim yabancı diller, Yunanca, Korece, İngilizce...   En büyük hobim ise şarkı söylemek müzik yapmak ve cosplaylerle uğraşmak :) splay olarak, ilk cosplayim Naruto'dan Orochimaru oldu. Gerçekten hayranı olduğum bir karakterdi o yüzden fazla özen gösterdim. Sürekli bu karakteri cosplay olarak yapabilirim :D 2. yaptığım karakter ise yine Naruto Shippuuden'den Karin'di. Bunu da biraz kendime benzettiğim için yapmak istedim.  :D :D  Cosplay çalışmalarımı da cümlelerimin sonunda ekleyeceğim:) Müziğin hayatımda yeri oldukça büyüktür. Benim için 'yaşam felsefem' diyebilirim ve bunun yanı sıra önemli olmakla birlikte artık daha da anlamlı bir hale getirmek istiyor ve çaba sarf ediyorum ... :)   2013 Yılında Kore konsolosluğunun düzenlediği K-Pop World Festival Türkiye finalinde 1. oldum. Güney Kore'ye Türkiye'yi temsilen gittim... ve o günden bu yana müzik hayatımda elimden geldiğince gelişmeye ve geliştirmeye özen gösterdim...
    Arkadaşlarımın beni tetiklemesiyle de bu işe girdim! 
    Türkiye'de Anime Cover'ları yapan fazla kişinin olmadığını düşünüyorum ve bunun üzerine ben de arkadaşlarımın desteğini alarak Türkiye'deki en iyi Anime Cover yapan biri olmak hayali ile bu girişimde bulundum. :) Her hafta cover çalışması yapmaya özen göstereceğim ve bunu tamamen güncel tutmak için elimden geldiği kadar çok fazla çaba sarf edeceğim
    Sizlerin de desteğini çalışmalarımda bekliyor olacağım :) Umarım çalışmalarımı beğenir ve desteklerinizi sakınmazsınız.
    Facebook sayfamı beğenerek, beni orada takip edebilir, aynı zamanda Youtube kanalıma abone olup video paylaşımlarımı orada da takip edip, beni öyle de destekleyebilirsiniz.
    Teşekkürler.   Facebook Sayfam   Youtube Kanalım  
                                                 
    4.Çalışmam:  Naruto Shippuden Opening 15 (Does-Guren) Youtube Kanalı ve Facebook Video Direkt Link:  
          
     
    3.Çalışmam: Death Note Ending 1 Nightmare Alumina Cover
    Youtube Kanalı ve Facebook Video Direkt Link:
                     
     
     
    2.Çalışmam: Hunter x Hunter Opening 1 Derpature!    Youtube Kanalı ve Facebook Video Direkt Link:                        İlk Cover Çalışmam Naruto Shippuden Opening Blue Bird!
      Youtube Kanalı Video Direkt Link:    
     
    Cosplay Çalışmalarımdan, Uzumaki Karin ve Orochimaru Çalışmalarım  
    Uzumaki Karin
     
    Orochimaru  
  14. Beğen
    Hitsugaya got a reaction from kucuk_bir_kiz_cocugu_2 in Boa Hancock   
    Hep Lufy ile sewgili olmasını istediğim karakter :D +rep
  15. Beğen
    Hitsugaya reacted to Amygirl in Animeler Hakkında Bilmedikleriniz / Size İlginç Gelen Şeyler   
    Bu konuyu Berat açmamış.. Verdiğim sürenin sonuna geldi :D Ben açıyorum :)

    Animeler hakkında bilmediğimiz.. Duyunca çok şaşırdığımız şeyleri burda paylaşalım :

    İlerleyen zamanlarda resim ve videolarla güncelleme yapacağım bir kaç bilgi ile başlıyorum:

    ---Fairy Tail'den Erza Scarlet mangaka Hiro Mashima'nın platonik aşkına hitafen tasarlanmış bir karakterdir.. Mangakanın hayatında kendisine çok acı veren bir aşk üçgeni deneyimi olduğu ve bu yüzden seri içinde ilişkinin şekli ve derinliği belli olmayan ikili üçlü ilişkiler olduğu söylenir: Natsu Lucy Lisanna gibi :)
     



    --- Bleach'teki Aizen ile Fairy Tail'deki Ichiya san ı aynı ses sanatçısı seslendirmektedir.
     
       


    --- Gintama opening 5 Don Ten i Hijikata Toshironun seiyuusu Nakai Kazuya söylüyor olarak bilinmektedir.. Ancak bu doğru değildir...
     



    --- Deadman Wonderland opening şarkısı One Reason anime için nakarat sözleri değiştirilerek tekrar seslendirilmiştir.
     




    --- Fairy Tail mangakası Hiro sensei One Piece mangakası Oda sensei'in öğrencisidir ve Fairy Tail' deki Gildarts One Piece 'teki Shanks'e hitafen tasarlanmıştır.
     



    --- Ichigo her ne kadar "çilek" demek olsa da Kurosaki Ichigo'nun ismi "Ich" ve "go" yani bir ve beşten gelip Kurosaki Ichigo'nun doğum tarihi olan 15 Temmuzu ifade eder.
     
    --- Karakter dizaynları karakterlerin burçlarına göre yapılan tek anime Bleach tir.
     
    --- Bu bilgi animeye yeni başlayan saf ve temiz yavrularıma gelsin: Piyasadaki tüm animelerin %75 i porno sektörüne hizmet eder :(


    --- Shinsengumi gerçekte tarihte var olan bir özel polis birliğidir... İsimler varyante esilse bile karakterler gerçek hayatta aynı rütbe ile yaşamıştır. (Shinsengumi'nin yer aldığı tüm serilerde Hijikata çok yakışıklı çizilse de Google da aratmayın please :D hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz :D ) Hakuouki, Gintama ve Bakamatsu Rock gibi konusu edo doneminde geçen çoğu animede Shinsengumi bulunmaktadır.
     




    --- Pokemonun bir bölümü tüm dünyada yayınlanması yasaktır televizyon kanallarında... Çünkü o bölümde Pikachu'nun yaptığı bir saldırının efekti bir çok ülkede epilepsili çocukların atak geçirmesine sebep olmuştur.
     



    --- Naruto'dan Hatake Kakashi bostan korkuluğuna benzemektedir ve Hatake Kakashi Japonca'da bostan korkuluğu demektir :)
     



    --- Piyasadaki hemen hemen tüm shoujoların bir de live action ı yani Kore Dizisi bulunmaktadır :D
     



    --- Itachi Uchiha ile ilgili havadisi öğrenen Rus bir genç acıya dayanamayıp intihar etmiştir. Bizim kendisini pokemon sanıp dokuzuncu kattan atlayan bebemizi de hatırlatıyorum :D
     
    --- Animenin atası kabul edilen Osamu Tesuka bir tıp doktoru idi...
     
    --- Manganın tarihi milattan önceye dayanır! O yüzden görsel ve geleneksel sanat sayılır...
     
    --- Japonya'da yaz tatili ara donem tatilidir... Bahar döneminde öğrenciler sınıf atlar.. Ve öğrencileri geleneklere sadık kalınması konusunda teşvik eder animeler... Eklemeden edemeyeceğim... Kültürel ve geleneksel kıyafet giymenin ayıplandığı tek memleket bize aittir...
     
    ---Gintama mangakası Hideaki Sorachi ye ait bir tane bile resim bulamazsınız! Sanatçımız kendisini medyaya gizlemiştir.. İnternette dolanan fake resimlere kanmayınız! Bu kadar zeki bir insanla cidden tanışmak ve kendisine teşekkür etmek isterdim :) ayrıca kendisini bir goril olarak çizen daha doğrusu bir hayvan tek mangakadır :D Belki de Kondou sandan özür dilemek istemiştir?
     



     
     
    Ekleme değişik bilgilerle geri döndüm  :) Başlıyorum:
     
    --- Bleach'ten Ulqiourra'nın "Ruh nedir" gibi sorgulamaları Nietzsche 'den esinlenilmiştir... Nietzsche'nin "hiçlik" felsefesi varken Ulqiourra'nın temsil ettiği ölüm nedeni "hiçlik"tir.. Her espada bir ölüm sebebini temsil ediyor, hatırlatalım  :)
     



     
    --- Dünya çapında en çok hasılat yapan anime filmi Hayao Miyazaki'nin Spirited Away yani "Ruhların Kaçışı" filmidir. İkinci en çok hasılat yapan anime filmi ise yine Hayao Miyazaki'nin Yürüyen Şatosu'dur.
     



     
    --- Japonya'da kuroneko'lar yani kara kediler uğurlu sayılır :D
     
    ---Uchiha Itachi 7 yaşında akademiye girmiş bir yılda akademiyi bitirmiş 8 yaşında sharinganda ustalaşmış 10 yaşında chunin sınavını geçmiş 11 yaşında ANBU'ya girip 13 yaşında takım kaptanı olmuştur.  :cruch-onion-head-emoticon:  Buradan sonrası spoiler sayılabilir: 



     



     
    --- Kakashi Sensei 6 yaşında chunin olmuştur  :admire2-onion-head-emoticon: 
     
    --- Naruto'dan devam edelim. Naruto ilk sezonda Hinata'dan başka saçı kısa Naruto akranı kız yoktur. Hinata saçlarını şöyle bir sebepten uzatmamıştır: Tüm kızların hayran olduğu Sasuke uzun saçlı kızlardan hoşlandığını söylemiştir ve Hinata Naruto Hintana'nın Sasukeden hoşlandığı gibi yanlış bir fikre kapılmasın diye saçlarını kısa tutmuştur.  :love-you-crazy-rabbit-emoticon: 
     
    --- Uchiha klanı işareti renklerini Japon Bayrağından alır ve Ameterasu gibi bir çok Uchihasal terim Japon mitolojisinden gelir.
     

     
     
    --- Yeter bu kadar Naruto :D Gelelim milli futbolcumuz Tsubasa'ya :D Tsubasa'nın Fransa'daki adı Olivie'dir.. Fransız milliyetçiliği : :)İsimleri bile değiştiriyorlar :D
     
     
    --- Fullmetal Alchemist ve mangasına uyumlu Fullmetal Alchemist Brotherhood içinde geçen Homonculusların çoğu birbirinden farklıdır.
     



     
     
    ---  Tokyo Ghoul'dan Uta ne animede ne de mangada normal gözlerle görünmemiştir.
     



     
    --- Mirai Nikki'den... Gasai Yuno ismini Roma tanrıçası Juno'dan Yukiteru ismini Tanrıça Juno'nun kocası Jupiter'den alır. Tanrıça Juno kocasını çok kıskandığı ve kimse ile paylaşmadığı için bu isimler kullanılmıştır.
     



     
     
    --- Karşı cinste ya da hoşlandığımız kişide bizi heyecanlandıran bir şey gördüğümüzde burnumuz normalde kanamaz.. Ancak Japonlar bu olguyu çok kullanır:
     



     
    --- Japonya'da manga için kullanılan kağıt kullanılan tuvalet kağıtlarından daha fazladır  :punch-onion-head-emoticon: 
     
     
    --- Death Note Çin'de çocuklar Death Note defteri alıp sevmedikleri insanların isimlerini yazıyorlar diye yasaklanmıştır. Ayrıca bir spoiler:
     



     
     
    ---  Fairy Tail'den Gray mangada arada sigara içerken görünür. Ancak animede böyle bir sahne yoktur.
     
     



     
     
    Pokemonda rakip olan Hikari ve Nozomi aslında Japonya'da iki hız treninin adıdır.  

        Riot Games anime şirketi Madhouse'a LOL'un animeye uyarlanması için bir teklif götürmüştür. (Doğru mu bilemiciiim :) )     Death Note için şöyle bir söylenti dolaşmaktadır: light Adem Peygambere, Misa Hava'ya, Ryuk da cennette yasak meyveyi gösteren yılana (Burda değişik dini inançlar var.. Bazılarına göre aslında yılan cennetin bekçisidir. Şeytana cennetin kapısını açarak yardım ve yataklık etmiştir gibi..) hitaf edilmiştir. Bu yüzden Ryuk sürekli elma yer.     Her manganın animesi mangasının satışlarını ortlama %10 arttırır. Shingeki no Kyojin de bu oran %77'dir.     Sailor Moon orjinal Japon yapımında daha fazla karanlık ve kötü sahneler vardır. Karakterler daha argo konuşur. Ancak küçük kızlara hitap etsin diye İngilizce dublajında bu replikler değiştirilmiş ve sahneler kesilmiştir.     Alucard Draculanın tersten yazılışıdır. Aman Tanrım ilk kez duyduğumu söylesem :o Arbok - Kobra gibi salkdjfdd     Gasai yuno hem Japonya'da hem de amerikada gelmiş geçmiş en popüler bayan karakterdir. ( Çok şükür Asuna değil :P )     İlk anime 1917 yılında Shinokawa Oten, Jun'ichi Kouchi ve Seitono Kitoyama tarafından yapılmıştır. ( Fakat ne?)     Bir röportajında Kishimoto'ya "Itachi vs Madara olsa hangisi alır?" diye sormuşlar. Kishimoto Madara'nın kolayca yenileceğini söylemiş. Cool yeaaahhhhh!!!!      
    Hahahahahaha işte bu çok komik: Naruto'daki herkesin sandalet giyme sebebi: Kishimoto'nun ayak parmağı çizmeyi çok sevmesi :D :D  
    Şimdilik benden bu kadar :) İlerde bunlara ekleme yapacağım.. 

    Sizler de siz ilginç gelen şeyleri yazabilirsiniz :) :)
  16. Beğen
    Hitsugaya reacted to Amygirl in Alttaki Üyenin Favori Karakterini Tahmin Etmece   
    Oyuna katılmayacağım ama eklemeden edemeyeceğim o animede en cool karakter Hasegawa sandır bana göre :D adamım benim :D madao quiz bölümü en büyük kanıtım :DEdit: Hiç Madao ost ( Gintama ost 10) den daha cool bir ost duydunuz mu :D her ne kadar Devil May Cry dan çalınmış olsa da :D
  17. Beğen
    Hitsugaya reacted to Dj-Morphosis in Beslediğiniz Hayvanlar Ve Fotoğraflarınız   
    PetShoplarda hayvan satışı yasaklandı zaten :) .
    Ayrıca petshoplardan alınmış bir sürü hayvan geliyor kliniğe neden dersenizde aşılar vs. için değil yaşadığı sağlık problemlerinden dolayı.
    Petshoplarda gerekli bakımlar yapılmadığından hayvanlar hastalanmakta.
    Bilgilendirmek istedim :)
  18. Beğen
    Hitsugaya reacted to Mileydi in Beslediğiniz Hayvanlar Ve Fotoğraflarınız   
    Zaten beslemek için izin kopartabilirsem pet shop dan falan düşünmüyorum yine de tavsiye için sağ ol  ^_^ Madem konumuz hayvanlar bu videoyu çok beğenmiştim atayım buraya  :rolleyes:
     
    https://youtu.be/tz-c8Z7xM0g
  19. Beğen
    Hitsugaya got a reaction from Mileydi in Beslediğiniz Hayvanlar Ve Fotoğraflarınız   
    Benim cengaverim :)
     



  20. Beğen
    Hitsugaya got a reaction from Hera in Beslediğiniz Hayvanlar Ve Fotoğraflarınız   
    Benim cengaverim :)
     



  21. Beğen
    Hitsugaya reacted to -Alper- in Anime İstek ve Önerileri   
    tam istediğim olmasada güzel animeye benziyor ekledim izlerim
  22. Beğen
    Hitsugaya got a reaction from -Alper- in Anime İstek ve Önerileri   
    Tenjou tenge nin bu sahnesi çok ünlüdür bi bak istersen :)
     



  23. Beğen
    Hitsugaya got a reaction from -Alper- in Anime İstek ve Önerileri   
    Benim bildiğim bu var :) http://myanimelist.net/anime/174/Tenjou_Tenge
     
    bide beelzebub ta çok dövüşüyorlardı başlarda :D
  24. Beğen
    Hitsugaya reacted in Anime İstek ve Önerileri   
    Rainbow dram, hajime no ippo ise dövüş ve komedi olarak aralarında en iyisidir. :D Tabi tengen de çok iyidir ama bu ikisi çok daha fazla iyi. 
  25. Beğen
    Hitsugaya got a reaction from Mileydi in Anime İstek ve Önerileri   
    Listeme ekledim :) Arigatou gozaimasu :)
     
     
     
    Sakamichi no apollon,Tengen toppa gurren lagann bu ikisini çok merak ettim hemen izleye başlıcam :) Arigatou gozaimasu :)
     
     
     
    Şuanda hepsine bakamadım ama gözüme çarpan güzel animeler var şuanda eklediklerimi izleyip seninkilere geçicem :) Arigatou gozaimasu :)
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.