Jump to content

naylonvelet

Üyeler
  • İçerik sayısı

    105
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

İtibar Etkinliği

  1. Beğen
    naylonvelet reacted to Hokage_Minato in ( 26 / 26 ) Kareshi Kanojo no Jijou   
    Anime Adı : Kareshi Kanojo no Jijou
    Anime Türü : Okul, Komedi, Romantizm, Dram, Yaşamdan Kesitler, Shoujo
    Bölüm Sayısı : 26 / 26
    Yapım Yılı : 2006
    Çevirmen : 1456ha
    Düzenleme : Sinsine
    Özet; Yukino Miyazawa, yüksek notları ve kusursuz görünümü nedeniyle tüm sınıf arkadaşları tarafından kıskanılan bir lise öğrencisidir. Ancak bu imaj yalnızca bir maskedir. Miyazawa, evinde oldukça rahat bir hayat sürmekte, sürekli ders çalışmaktadır. Oynamış olduğu bu rol ise herkes tarafından takdir edilme arzusunun bir sonucudur. Miyazawa'nın bu ikili düzeni kendisi gibi mükemmel bir imaj ve not ortalamasına sahip Soichiro Arima tarafından alt üst edilecektir. İkilinin rekabet olarak başlayan ilişkisi, birbirlerinin gerçek yüzlerine tanık olmaları ile birlikte derin bir yakınlaşmaya doğru yol alacaktır.
      Klasör Linki
    This is the hidden content, please Giriş yap veya Kayıt ol TAÇE Discord Sunucusu


  2. Beğen
    naylonvelet reacted to Sinsine in ( 16 / 16 ) Colorful   
    Anime Adı : Colorful
    Anime Türü : Komedi, Ecchi, Yaşamdan Kesitler
    Bölüm Sayısı : 16 / 16
    Yapım Yılı : 1999
    Çevirmen : xpector
    Düzenleme : Baryshx
    Özet: Erkeklerin güzel kadınları dikizleme ve masumca onların külot, sutyen bazen de göğüs dekoltelerini görmeye çalışma maceralarını (ve talihsizliklerini) konu alır. Nihai olarak birkaç normal erkek ve onların hareketlerinin şok edici sonuçları.
     
      Klasör Linki
    This is the hidden content, please Giriş yap veya Kayıt ol TAÇE Discord Sunucusu


  3. Beğen
    naylonvelet reacted to masque in ( 04 / 04 ) 3x3 Eyes   
    Anime Adı : 3x3 Eyes
    Anime Türü : Aksiyon, Şeytanlar, Fantastik, Korku, Romantik
    Bölüm Sayısı : 04 / 04
    Yapım Yılı : 2004
    Çevirmen : Hinata-chan
    Düzenleme : masque
    Özet; Yakumo'nun hayatı, sanjiyanların sonuncusu olan Pai'nin, Yakumo'nun babasının ölüm haberini verme ve insan olma ümidi ile Tokyo'ya gelmesiyle değişir. Pai onu bulduğunda, Yakumo ölmektedir. Pai, Yakumo'yu ölmekten kurtarır ancak farklı bir yöntemle... Pai, Yakumo’yu ölümden döndürmüş ve onu ölümsüz yapmıştır. Bunun karşılığında da Yakumo, Pai’nin “Wu”su olmuş ve Pai’yi korumaya başlamıştır. Pai, çift kişiliğe sahiptir; Sıradan bir genç kız olan ve insan olmayı isteyen Pai... Sert ve üçüncü gözünün ortaya çıktığı sanjiyan kişiliği Parvati IV... Yakumo tekrar insan olmak ve Pai’nin insan olma isteğini gerçekleştirmek için araştırmalarına başlar. Ancak karşısındaki rakip çok güçlü bir şeytandır.
        Klasör Linki

    This is the hidden content, please Giriş yap veya Kayıt ol
  4. Harika
    naylonvelet reacted to Nones in ( 12 / 12 ) Sonny Boy   
    Anime Adı: Sonny Boy
    Anime Türü: Bilim Kurgu, Süper Güçler
    Bölüm Sayısı: 12 / 12
    Yapım Yılı: 2021
    Çeviri: Beratcan Çifci
    Redakte: Gökdelen Cadısı
    Encode: Eolo-sama
    Görüntü Kalitesi: 1080p
    Özet: Boş sınıflar, sıkıcı günler. Bu her zamanki gibi sıradan bir yaz tatili olmalıydı. Birden okul, doğaüstü güçleri uyanan 36 kız ve erkek öğrenci ile başka bir boyuta sürüklenmeye başladı. Ardı ardına akla gelen soru girdabının arasında doğaüstü dünyada hayatta kalma savaşı da böylece başlamış oldu.
     
      Klasör Linki
    This is the hidden content, please Giriş yap veya Kayıt ol TAÇE Discord Sunucusu


     
     
     
     
     
     
  5. Beğen
    naylonvelet got a reaction from Nones in ( 27 / 27 ) Lodoss-tou Senki: Eiyuu Kishi Den   
    Teşekkürler.
  6. Beğen
    naylonvelet got a reaction from DarknesUnleashed in Hiç konsere gittiniz mi   
    Evimizin bir altında yer alan caddeye bir dershanenin açılışı için ücretsiz konser vermek üzere Haluk Levent gelmişti. Caddeye bağlı 5 yol kapatılmıştı. Evin önündeki yokuştan inmeye bile gerek kalmadan kendisini görebiliyorduk. Yine de inmiştim ve kendisini en önden izleme fırsatım olmuştu. En önden izlemenin verdiği keyifle epey bi' çoşkuluydu.
  7. Beğen
    naylonvelet reacted to Nones in ( 12 / 12 ) Kuutei Dragons   
    Anime Adı : Kuutei Dragons
    Anime Türü : Fantastik, Macera, Seinen
    Bölüm Sayısı : 12 / 12
    Yapım Yılı : 2020
    Çevirmen : rei_hino
    Düzenleme : Nones
    Özet: Gökyüzünün hükümdarları, ejderhalar. Ejderhalar yeryüzündeki insanlar için büyük bir tehdit olsa da, aynı zamanda birer ilaç, besin ve malzeme kaynağıdır. Bu sebeple ejderha avcıları, gökyüzünde gemileri ile avlanmaktadır. Bu hikaye, bahsi geçen gemilerden biri olan Quin Zaza ve ekibinin hikayesidir.
     
      Klasör Linki
    This is the hidden content, please Giriş yap veya Kayıt ol TAÇE Discord Sunucusu


  8. Beğen
    naylonvelet reacted to Amygirl in Saiyuuki Serilerini İzleme Rehberi   
    Doğaüstü güçler, aksiyon, macera, power up, büyü, komedi, dram... Romantizm hariç tüm taglarla gösterilebilecek bir anime serisi bu Saiyuuki...

    Seri bu sezonla birlikte toplamda 4 sezon, 3 tane sırası ile iki, bir ve üçer bölümlük OVA ve bir moviesi bulunmakta. Sitede şu anda Saiyuukiye ait movie, 3 bölümlük ova çevrilmiş durumda. Asıl hikaye olan Gensou Maden Saiyuuki'nin de bu haftalarda çevirisi tamamlanacak.

    Asıl hikayemiz Gensou Maden Saiyuuki ilk izlenmesi gereken seridir. 50 bölümden oluşmaktadır. Gensou Maden Saiyuuki'den bir yıl önce 2 bölümlük aynı isimli OVA çıkarılmıştır. Bu ortam yoklamak amacı ile yapılmış bir çalışma. OVA satınca TV dizisi şeklinde yayınlanmıştır. O OVA'yı izleseniz de olur izlemeseniz de...
     
    Gensou Maden Saiyuuki'den bir yıl sonra Gensoumaden Saiyuuki Movie: Requiem - Erabarezaru Mono e no Chinkonka çıkarılmıştır. İlk sezonu izledikten sonra bu movie'yi izleyebilirsiniz. Sitemizde çevirisi mevcut.
     
    Movie'den bir sene sonra yine ortam yoklamak amacı ile 1 bölümlük Gensoumaden Saiyuuki: Kibou no Zaika OVA çıkarılmış olup akabinde seri iki sezon vermiştir. İkinci sezonu 2003 yapımı 25 bölümlük Saiyuuki Reload, üçüncü sezonu 2004 yapımı 26 bölümlük Saiyuuki Reload Gunlock'tır. Bu iki sezonun sitemizde çevirisi bulunmamakta maalesef. Ama ömrüm yeter de Allah kısmet ederse bu sezonlara da el atacağım.
     
    Yapım şirketi son olarak 2007 yılında üç bölümlük OVA olan Saiyuuki Reload: Burial yi yayınlamıştır. Yani şirket ara ara OVA'larla satış yoklaması yapıp tutunca bir sezon patlatmaktadır ki yeni sezonumuz da 2017'de bizimle buluşuyor. Gelelim zurnanın zortladığı yere: Biz bu serilerin hepsini izlemek zorunda mıyız?
     
    Asıl konuyu anlamanız için aslında eski sezonları izlemenize gerek yok. Seri Ünlü Bir Çin Romanından esinlenme. Çin'den Hindistan'a seyahat eden bir rahibin maceralarını anlatıyor. Direkt 2017'den başlamanız sadece karakterleri ilk bölümden tanımamanıza sebep olur. Ki yeni sezonda görebileceğiniz karakter geçmişine ait bir flashback size pahalıya patlar. Geçmişte önemli olaylar var. Öyle Naruto gibi konusuz flashbackler değil.
     
    Sonuç olarak size tavsiyem şu: Önce 50 bölümlük ilk sezon Gensou Maden Saiyuuki'yi izleyin. Karakterler ve geçmişleri görün. Sanzou neden Hindistan'a seyahat etmiş ne yaşamış yollarda öğrenin. Sonra istediğiniz ovayı istediğiniz sezonu izleyebilirsiniz. Tek istisnası var 3. sezonu 2. sezondan önce izlemeyin tabii ki :D Hepsini sıradan da izleyebilirsiniz. Tabii çevirisini bekleyecekseniz ölme eşeğim ölme de İngilizce kaygınız yoksa öyle yapın derim. Ama ilk sezonu patlatıp sonra direkt son sezona da geçebilirsiniz. Hikaye kaybınız olmaz. OVA ve movie apayrı konuları olan yapımlar zaten.

     
    Ama şu var. Bu seriyi çevirmeye karar verdiğimde ilk 10 bölümü tamamlayıp şöyle demiştim: 2000 yapımı böyle bir anime bunca sene neden çevrilmemiş? Ana karakterler orijinal, hikaye orijinal, aksiyon bol. Power up deseniz zaten var. Kodu mu oturtan karakter deseniz zaten var. Bu animenin çok hoş bir havası çok hoş bir ortamı var. Sizi içine çekiyor. OMO ÇOZOMLORO KOTOOOO diyen arkadaşlara sesleniyorum. Hikaye o kadar hoş ki o çizimlere takmıyorsunuz. Tabii ilk sezondan bahsediyorum. 2017 de çizimler dehşet-ül vahşet!!! Ve siz o sezonları izlerken o çizimlerin geliştiğini görünce aksiyon sahnelerinin daha da hoş olduğunu fark edince daha da heyecanlanıyorsunuz. Kısacası Genjo Sanzou başta olmak üzere bu animenin kötü karakterinden tutun da openinglerine kadar her şeyine aşığım. Umarım tüm sezon ve ovalarını sizlerle buluşturabilirim. Şimdiden iyi seyirler dilerim :)
     

  9. Beğen
    naylonvelet got a reaction from TheDirectEco in ( 52 / 52 ) Tokyo Mew Mew   
    Teşekkürler.
  10. Beğen
    naylonvelet reacted to lelouch92 in Çevrilmesini İstediğiniz Animeler   
    Psycho Pass Sinners of the System filmlerinin blu-rayi çıktı.Toplamda 3 film.Çevirilse çok güzel olur.
     
    https://myanimelist.net/anime/37440/Psycho-Pass__Sinners_of_the_System_Case1_-_Tsumi_to_Bachi
    https://myanimelist.net/anime/37441/Psycho-Pass__Sinners_of_the_System_Case2_-_First_Guardian
    https://myanimelist.net/anime/37442/Psycho-Pass__Sinners_of_the_System_Case3_-_Onshuu_no_Kanata_ni__
     
  11. Harika
    naylonvelet reacted to 1456ha in ( 126 / 124+ ) Yawara!   
    116-117-118-119-120-121-122-123-124. bölümler eklenmiş ve Yawara tamamlanmıştır!!  İyi seyirler, iyi arşivler dilerim..
     
     
    Bir seneden biraz fazla.. 
    Uzun olmasına rağmen çevirmesi zevkli bir seriydi. :)  İlk 51 bölümün düzenleme-encode-upload işleri ve diğer tüm konularında desteğini esirgemeyen sevgili @Sinsine 'ye teşekkürü borç bilirim 
    Serinin devamı olan film ve özel bölüm de ilerleyen günlerde eklenecektir.
  12. Beğen
    naylonvelet reacted to 1456ha in ( 126 / 124+ ) Yawara!   
    91-92. bölümler eklenmiştir. İyi seyirler...
  13. Beğen
    naylonvelet reacted to Hokage_Minato in ( 147 / 147 ) Toriko   
    Anime Adı : Toriko
    Anime Türü : Aksiyon Komedi Macera
    Bölüm Sayısı : 147 / 147
    Yapım Yılı : 2011
    Çevirmen : Theboss, yes23, Hinata-chan, Aisaka-san, KuramaUN -JenikVogl - KatsuraLoc - Beng-chan - Rumeysa Can
    Düzenleme : Hokage_Minato
    Özet: Lezzetlerin ve yemeklerin yapısının çok önemli olduğu bir dünyada, Bishokuya (Uzman Yemek Tedarikçisi) Toriko'nun maceraları anlatılır. Toriko'nun amacı hayatının menüsünü oluşturmaktır. Ondan etkilenmiş olan Komatsu da ona eşlik etmektedir. İlk bölüm One Piece ile bir ortaklık kurulup özel bölüm oldu. Toplam 45 dk. Özel bölümün konusu : Hasır şapka tayfası bir fırtına atlattıktan sonra okyanusun bilinmeyen bir tarafına sürüklenir, üstüne üstlük bir de yemek erzakları bitmiştir. Yemek erzaklarını doldurmak için ilk gördükleri ıssız adaya inerler ve orada macera başlar. TAÇE çevirisi 66. bölümden itibaren mevcuttur.
      Klasör Linki
    This is the hidden content, please Giriş yap veya Kayıt ol 1-65 arası bölümler için buradan > 
    This is the hidden content, please Giriş yap veya Kayıt ol TAÇE Discord Sunucusu


  14. Beğen
    naylonvelet reacted to Sinsine in ( 04 / 04 ) Hashiri Tsuzukete Yokattatte.   
    Anime Adı : Hashiri Tsuzukete Yokattatte.
    Anime Türü : Dram, Yaşamdan Kesitler
    Bölüm Sayısı : 04 / 04
    Yapım Yılı : 2018
    Çevirmen : Sinsine
    Düzenleme : Sinsine
    Özet: Minato, arkadaşıyla birlikte bir anime etkinliğindeki okuma gösterisini ziyaret eder. Seslendirmenlerin performansından büyülenir ve Suidoubashi Animasyon Akademisi’ne kaydolmaya karar verir. Orada şu an Minato’nun taşınmakta olduğu dairenin eski sakini olan ve yeni taşınacak kişiye USB bellek içinde bir mesaj bırakan Chikako ile tanışır. Seslendirmen olmayı hedefleyen ama bir türlü role giremeyen Minato ve geçmişte travma yaşamış olan Chikako birbirlerini cesaretlendirerek kendilerini geliştirmeye çalışırlar. Onlara göz kulak olan Ryouta ve Kei gibi senpai’lerinin yardımlarıyla olgunlaşmaya çalışırlar. Endişe içinde bocalayan bu ikiliyi gelecekte neler beklemektedir?
     
      Klasör Linki
    This is the hidden content, please Giriş yap veya Kayıt ol TAÇE Discord Sunucusu


  15. Harika
    naylonvelet reacted to Sinsine in ( 24 / 24 ) Hinomaruzumou   
    Anime Adı : Hinomaruzumou
    Anime Türü : Dövüş Sanatları, Shounen, Spor
    Bölüm Sayısı : 24 / 24
    Yapım Yılı : 2018
    Çevirmen : xpector
    Düzenleme : Sinsine, KuramaUN
    Özet: Bu kutsal bir ritüel, bir dövüş sanatı, bir dövüş sporu, bu sumo!! "Küçük" öğrenci Ushio Hinomaru, Oodachi Lisesi'nin zayıf sumo kulübünün önünde belirir. "Büyük" ve "Ağır" kelimeleri bu spor için birer kural ama bu yeni öğrenciye hiç uymayan kelimeler. Buna rağmen bu çocuk gidip ne yapıyor? Ushio ve küçük sumo kulübü zirveye doğru yol almaya başlar! Hedef Hinoshita Kaisan! (Profesyonel sumodaki en yüksek seviye, Yokozuna'nın karşılığı) Tutkuyla alevlenmiş bir lise sumo hikayesi. Geri dönüş yok!
     
      Klasör Linki
    This is the hidden content, please Giriş yap veya Kayıt ol TAÇE Discord Sunucusu

     
  16. Teşekkür
    naylonvelet reacted to Sinsine in ( 13 / 13 ) Yami Shibai 6   
    Bölüm sorunsuz bir şekilde iniyor. Bir süre bekledikten sonra tekrar deneyin, arada meganın kafası yanabiliyor.
  17. Beğen
    naylonvelet got a reaction from Nones in ( 03 / 03 ) Shingeki no Kyojin: Lost Girls   
    Teşekkürler.
  18. Beğen
    naylonvelet got a reaction from jans09 in ( 12 / 12 ) Active Raid: Kidou Kyoushuushitsu Dai Hachi Gakari 2nd   
    Teşekkürler.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.