Jump to content

Michi

Üyeler
  • İçerik sayısı

    16
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Michi kullanıcısının paylaşımları

  1. Hayatta olmazsa olmaz diyebilceğim bir sürü şey sıralayabilirim fakat enlerimi soracak olursanız, cevabın müzik, kitap, kahve ve doğa olurdu :) Müzik hayatımda bu kadar önemli bir yere sahip. Müzik üzüldüğünde, sevindiğinde, dinlenmek istediğinde vs vs her duyguna eşlik edebiliyor :)
  2. Michi

    Favori yiyecek kombolarınız.

    Çikolata, kek, muz, süt
  3. Michi

    Asosyal Olmanın İyi ve Kötü Yönleri

    Asosyalliğin bir tane bile olumlu bir yanı olduğunu düşünmüyorum. Bir kere sosyal olmak ve asosyal olmak ne demek onu doğru anlıyor muyuz. Edebiyat vs. de bile sosyallik gerekir kardeşim. Bir kitabın sayfalarına dokunmak ve yeni bir yazarla tanışmak dahi bence bir sosyalliktir. Ben asosyallikten tamamen insanlarla ve çevreyle iletişimini kesmiş ve zamanını çürüten insan modeli anlıyorum. Bir kere insan sosyal varlıktır ve insanların bir birlerine ihtiyacı vardır. Küreselleşmenin getirdiği teknoloji ve ileştişimsizliği insanları aptal yapan sürü psikolojisinden başka bir şey olarak görmüyorum.
  4. Michi

    Bir günde ortalama kaç bölüm anime izliyorsunuz?

    Belki aylarca izlemeyip, bir günde 15-20 bölüm izlediğim oluyor :P
  5. Michi

    Manhua (Çinlilerin çizdikleri manga)

    Japon çizimi döver
  6. Michi

    Sizde Death Note olsa kullanır mıydınız? neden?

    Çok fazla determinist olduğum için kullanmam cevabını vereceğim ama elime geçecek olsa kendimi tutabilir miyim bilmiyorum :D
  7. Michi

    Mesleğiniz yada olmak istediğiniz

    Öğrenciyim. Hep öğrenci olmak istiyorum. Biri çalışsada ömür boyu beni okutsa.. Çalışmaya hayır! :D
  8. Michi

    Para, Mutluluk Getirir Mi?

    Mo Yan'nın Değişim adlı kitabında; "Para her şey değildir, fakat parasız hiç birşey olmaz" sözü geçiyor. Bu sözü not almıştım ve bu söze çok fazla katılyıorum. Paraya hiç bir zaman ilgim olmadığı için yorumlarım pek objektif olmayacak belki. Ama insanların bir doyum noktası olmalı bence. İstekleri ihtiyaç çerçevesinde olmalı. Çünkü isteklerin ucu sınırı olmadığında, isteklerin bitmiyor ve hiç bir şekilde doyuma ulaşamayıp mutsuz olursun. Çok fazla Schopenhauer tarzı konuştum ama kesinlikle bunun böyle olduğunu düşünüyorum.
  9. Michi

    Anime İstek ve Önerileri

    Mesela Hellsing çok sevmiyorum çünkü konusu çok yavaş ilerliyor geliyor. Şuan tam açıklayamadım ama asdfsadsd :P Sword Art çok dikkatimi çekti ama :) Önerilerin için çok teşekkür ederim :)
  10. Michi

    Anime İstek ve Önerileri

    Merhaba arkadaşlarrr :3 Ben yeni animeleri pek takip edemedim ve anime önerisine ihtiyacım var :) Sevdiğim animeler; Nana, Death Note, Naruto, Elfen Lied, Code Geass... Toradora, Lovely Complex tarzı animeler de sevmediğim tarz animeler. Ayrıca genellikle çoğu ecchi animeleride sevmiyorum. Şimdiden tişküridirimmm
  11. Michi

    Gerçek olmasını istediğiniz karakterler..

    Totoro'nun gerçek olduğunu düşünsenize
  12. Anime öneri bölümü nerede, ben bulamamak O.o

  13. Michi

    Anime'ye Nasıl Başladınız?

    İzlemeye ilk okul yıllarında kuzenimin önerisi ile başladım. Üniversite bitiyor... Ben hala izliyorum :D Neden izliyorum kısmına gelirsek; anime İzlemekten oldukça keyif alıyorum :)
  14. İster istemez Nana diyorum ben :/ Ama Death Note ile başlatmak daha sağlıklı olsa gerek :D
  15. Türkiye'de Anime seyircisi ne kadar kişi var ki? Türk seyircilerini eleştirmek için 394094 yıl kadar bir süreye ihtiyaç var bence... Hele geçen otobüste yanımda oturan bir çocuk One Piece izliyordu. Kalbimin ritmi falan değişti :D
  16. Michi

    ''Tekrar Tekrar İzleyebilirim!'' dediğiniz Animeler

    O değilde kimse Naruto, One piece falan dememiş çok güldüm asdasdasdasd Benim de, Nana, Elfen lied, Death Note...
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.