Jump to content

SakuragiRokurouta

Üyeler
  • İçerik sayısı

    25
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

SakuragiRokurouta kullanıcısının paylaşımları

  1. SakuragiRokurouta

    Anime Sever Yetişkin Kitle

    Mesaj olarak atsam daha iyi sanırım :D
  2. SakuragiRokurouta

    Anime Sever Yetişkin Kitle

    Gerçekten mi ? Çok teşekkür ederim^^ Aynen grup konusunu çok istiyorum çünkü etrafımda ki herkes 14-19 arasında. Biraz da yaşıtlarıyla vakit geçirmek istiyor insan :)
  3. SakuragiRokurouta

    Anime Sever Yetişkin Kitle

    Bende öyle düşünüyorum zaten :) Kaliteli anime içerikleri konuşabileceğimiz bir grup oluşturmak istiyorum ama sanırım başlık açabilmem için 100 ileti yazmam gerekiyormuş. Onu doldurduktan sonra burada ki gerçek animeden anlayan insanlarla grup olmak istiyorum :)
  4. SakuragiRokurouta

    Anime Sever Yetişkin Kitle

    Kesinlikle sana katılıyorum . Harika animeler varken saçma sapan serilerin sırf erotik içerikleri var diye popüler olması çok kötü maalesef. Sırf bu alana ilgi yöneldi diye artık kaliteli içerikler de az yayınlanmaya başladı. Geçenlerde Japon bir mangakanın anime sektörü bitiyor diye bir yazsısını okumuştum. Bizim gibi kitle için üzücü böyle şeyler :(
  5. SakuragiRokurouta

    Anime Sever Yetişkin Kitle

    Bende yaşlıyım demeseydin iyiydi :D Hoş buldum^^ Birlikte keyifli forumlar geçirmek dileğiyle :)
  6. SakuragiRokurouta

    Anime Sever Yetişkin Kitle

    Teşekkür ederim :) Forumda başlık açabilir olduğum zaman buna bir el atmayı düşünüyorum zaten :)
  7. SakuragiRokurouta

    Herkese selamlar

    Hoş geldin :)
  8. SakuragiRokurouta

    Anime Sever Yetişkin Kitle

    Neden ya canlı gibi bence :) Teşekkür ederim :)
  9. SakuragiRokurouta

    Yeni Üye

    Hoşgeldin :) Bende yeni katıldım. Arkadaşların dediği gibi animeleri özelden sorarsan daha iyi olur :) Not : One Piece için üzüldüm :) En az 50 bölüm izlemeden karar verme.
  10. SakuragiRokurouta

    Anime Sever Yetişkin Kitle

    Teşekkür ederim :) Hoş geldin Tolga:) Bende yeniyim burada :)
  11. Hoşgeldin bende yeniyim :)
  12. SakuragiRokurouta

    Anime Sever Yetişkin Kitle

    Hangi çete ? Hemen katılmak istiyorum :D
  13. SakuragiRokurouta

    Anime Sever Yetişkin Kitle

    Çok teşekkür ederim şimdiden çok tatlı insanlarla karşılaştım :) Umarım sağlam arkadaşlıklarım olur :)
  14. SakuragiRokurouta

    Anime Sever Yetişkin Kitle

    Doğru diyorsun :D İnşallah aradığımı bulabilirim ^^
  15. SakuragiRokurouta

    TürkAnimeTV İlk 20'ler

    Aynen ya One Piece neden yok ? :(
  16. SakuragiRokurouta

    Anime Sever Yetişkin Kitle

    Tamam sorun değil ben Killua ile daha çok ilgileniyorum zaten :D Ama Hisoka'da gözüm yok dersem yalan söylemiş olurum :D Hoşbulduk :) Merak etme sıkça rahatsız ederim zaten :D Ya küçükleri sevmiyorum demedim aşk olsun :) Sadece etrafımda küçükler olduğu için biraz şikayetçiyim. Hani insan birazda yaşıtlarını görmek istiyor :)Bu arada tanıştığımıza memnun oldum adaş :) Hoş bulduk ^^ Teşekkür ederim :) Hoş bulduk ^^
  17. SakuragiRokurouta

    AMV Yapmakla İlgili İpuçları

    Bu AMV aslında söylediğim her şeyi çok iyi yapmış. Ben beceremiyorum ama biraz tecrübeye bakıyor sanırım :D 5 numaralı dediğime dikkat çekmek istiyorum. Her saniyede bir falan ritim değiştikçe adam da ya efekt eklemiş ya da sahne değiştirmiş. Verdiğim ekstra kısmı için de bu AMV'nin 2:27'sine bakın lütfen. Peki şimdi de yardımcı olabilecekler kısmına geçmek istiyorum. Ben Sony Vegas Pro kullandığım için size öyle bir yardımım dokunabilir. Sony Vegas Pro kaçı kullandığınız çok önemli değil. Çok az farkları var. Sony Vegas Pro kullanımı için Türkçe video anlatım yapan gördüğüm çok az kişiden ve gerçekten çok kaliteli anlatımlar yapan Alper Tunga Abi var. Kanalında Sony Vegas Pro anlatımları listesi:https://www.youtube.com/playlist?list=PLPbx2HAILJ-IdgRwI6iVAXfvFneavRHFi AMV yapmak için ise Türkçe kanal bilmiyorum ama İngilizce'de şu kanal gerçekten çok yardımcı:https://www.youtube.com/channel/UCEHjZj2ImUbfOm0FOuX0FhQ Son olarak da eğer örnek AMV'ler ararsanız size 2 kanal atabilirim: https://www.youtube.com/user/KillerHacking1212 https://www.youtube.com/user/LucioleAMV Umarım yardımcı olabilmişimdir. Sorunuz falan olursa diye konuyu kilitlemiyorum, buradan sorabilirsiniz ki diğer arkadaşlara da yardımcı olabilsin. Yazı çok faydalı olmuş teşekkür ederim :) Bende AMV yapmaya başlamak istiyorum gerektikçe sana sorabilir miyim ?
  18. SakuragiRokurouta

    Anime Sever Yetişkin Kitle

    Teşekkür ederim :)
  19. SakuragiRokurouta

    Anime Sever Yetişkin Kitle

    Yaaaa çok teşekkür ederim herkese :) Öncelikle hep küçüklerin ablası olduğum için biraz farklılık istiyorum zaten :D Tamam onlarda çok tatlı ama insan yalnız hissediyor kendini biraz. Yaşıtlarımla konuşmak, anime muhhabeti, anime önerileri falan yapmak istiyorum . Tabi ki küçüklerde ekleyebilir. Forumun chat bölümü nerde? :)
  20. Herkese merhabalar Ben Bahar. 25 yaşındayım ve anime bağımlısyım diyebilirim. Daha önce haber editörlüğü yaptım ve anime ile ilgilenmek benim için mutluluk sebebi :) Maalesef ki etrafımda anime seven kimse yok :( Gruplarda veya sosyal medyada tanıştığım kişilerde genelde benden çok küçük.Yanlış anlamayın küçükleri küçümsemek değil amacım ama siz de bilirsiniz uyumsuzluklar. Bu nedenle benim yaşlarımda anime sever arkadaşlar arıyorum. Animeyi çok uzun süredir izlememe rağmen hiç foruma katılmamıştım. Umarım aradığım arkadaşlıkları bulurum. Herkese iyi akşamlar :)
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.