Jump to content

metalblood

Üyeler
  • İçerik sayısı

    21
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

metalblood kullanıcısının paylaşımları

  1. metalblood

    Selam...(Ankete de katılır mısınız?)

    hoşgeldiniz.Oyunumu kullandım. Merakla bekliyoruz çıkack eseri
  2. @Strix. ve @Black Angel doğum gününüz kutlu olsun arkadaşlar. Daha mutlu yıllar ve yaşlar diliyorum size
  3. metalblood

    Rus Anime Karakterleri ve Gümüş Saçları

    Beyaz saç rengine; soğuk ciddi karakter, buz bükücü (başka tabir bulamadım. Fantastik konulu animelerde sıkça yeri olan karakterler olduğuna atıf yaptım :D) ve soğuk diyarlardan gelen karakter motiflerinde rastladım daha çok animelerde. Animelerde Gri/ Gümüş saç rengi: Sakin, dengeli, mütevazi, bilgili, asil, mantıklı, kendi halinde, olgun, açık vermeyen, edepsiz, açık sözlü karakterler için kullanılıyormuş. Bi japon gözüyle bakıldığında ruslara, bu tanımlamalar arasında bi uyum var bence
  4. metalblood

    2016'nın En İyi Animesini Seçiyoruz

    Anket sonuçlandı mı?
  5. metalblood

    ( 28 / 24+ ) Akatsuki no Yona

    Bu seri tek sezonla yarım kaldı gibi. 2. sezon haberleri yok mu yahu?
  6. metalblood

    En Son Bitirdiğiniz Anime?

    reLİFE - 10/9 Yine bu yılın animelerinden.. Dikkat ettiğim son yıllarda animelerde çizimler kadar özgün oluşları ve izlerken yaşattığı gerçeklik hisleri bakımından önceki muadillerine nazaran ciddi bir gelişme var. reLİFE izlemeden önce; isminin ağırlığına bakarak yoğun bir macera, zamansal ve mekansal kurguyu geniş bir zemine yaymış, önce kafaları bir güzel karıştırıp sonra toparlayan tarzda bir anime çağrışımı yaptı bana. Ancak tam aksi yönde ilerleyerek şaşırttı biraz beni. Konusunun özgün ve fantastikliğinin yanında oldukça sade karmaşıklıktan uzak, yormayan bi anlatımı var. ve İlginç bir şekilde sıkıcı değil. İzlemeye kesinlikle değer buluyorum bu yüzden Animeyi benim için en ilginç yapan kısmı, daha önce hiç bir film, dizi anime karakteri Kaizaki (animenin baş karakteri) kadar beni anlatmamıştı.. İLk bölümü izlerken kısa bir şok geçirmeme sebep oldu. 27 yaşında yüksek lisans yapmış (yapan), kendine göre doğru düzgün bi iş bulamamış, en son bi markette kasiyer olarak çalışmaya başlamış bi insan olarak ana karakterin bi adını Enes olarak değiştirmedikleri kalmıştı Tek bi farkla; hayatımın 3 ay önceki evresini anlatıyor yaşadıkları. Sonrası tahmin ediceğiniz gibi bende biraz farklı gelişiyor Ama bu kadarı bile bana mucizevi bir tesadüf gibi geldi. ve sonuç olarak bir şekilde beni şaşırtmaya yetti anime :DD Demek ki yanılmamışım şaşırtacağı konusunda 10 üzerinden 9'u hakediyor bende. İzleyin bence Not:Yorumum Spoiler içermiyor rahatça okuyabilirsiniz.
  7. metalblood

    En Son Bitirdiğiniz Anime?

    shigatsu wa kimi no uso İzlediğim en iyi dram konulu animeler arasında yerini aldı. Tavsiye de ediyorum çokça
  8. metalblood

    Bu Animeyi İzledin mi?

    ı ıh Boku dake ga inai machi?
  9. metalblood

    2016'nın En İyi Animesini Seçiyoruz

    Boku dake ga inai machi'den yana kullandım.
  10. Naber hemşerim:)

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. Amygirl

      Amygirl

      Karataş yakın ya gene... ben Saimbeylideyim :D

    3. metalblood

      metalblood

      Ooo epey uzakmış seninki be :/ İnsanlar genelde ilçeden merkeze gelir iş için. Bi terslik var 'iş'te :p

    4. Amygirl

      Amygirl

      Tam tersi valla 

  11. metalblood

    Anime İstek ve Önerileri

    Listeni genel olarak inceledim. Ben de beğenilerini daha çok ciddi animelerden alan birisi olarak; Sana Great Teacher Onizuka, Highschool of the Dead , Kimi no Na wa. , Koutetsujou no Kabaneri , Phantom: Requiem for the Phantom , Samurai Champloo animelerini tavsiye edebilirim. Hepsi de kendi türlerinde sağlam olan animeler. Bi bakmanı tavsiye ederim bunlara.
  12. metalblood

    Merhaba Arkadaşlar Ben Kaan...

    Kanalınızı takibe aldım. Vakit buldukça gözatmayı umuyorum. Hoşgeldiniz bu arada
  13. metalblood

    Tanışma

    Wayy Adanadan mı sen de Arrigato Amy girl. Ben de öyle umuyorum : ) Merhaba Suikastci. Balcalı kampüsündeyim ben. Farklı olabilir belki :)
  14. metalblood

    Tanışma

    Ozaman hoşbulduk Lizardon Kohai olarak alıyorum karşılamanı. Arrigato Hala yapma düşüncen varsa ve danışmak istediğin bir konu olursa çekinmeden sorabilirsin bana Teşekkür ederim. Hoşbulduk : ) Hoşbulduk. Ben de öyle umuyorum efendi kaptan Hoşbulduk Luluna chan Hoşbulduk Seher-kohai Umarım efendim. Hoşbulduk : ) Hoşbulduk. Teşekkür ederim :)
  15. metalblood

    Kimdir O?

    Udon no Kuni no Kiniro Kemari ^^
  16. Yok daha neler. Bölüm sayısı olarak anca o kadardır :d 60?
  17. metalblood

    Bu Animeyi İzledin mi?

    İsmi görünce bi tutuldum kaldım ne bu diye .d izlemedim maalesef. Phantom requirm fot the phantom? (Top 10 animemden biridir kendisi)
  18. metalblood

    ( 12 / 12 ) Occultic;Nine

    Tebrik ederim Nones. Sırf bu animeyi çevirmek için bile çeviri grubunuza katılmak isterdim :) Umarım hakkını verebilirsin. Hayırlı olsun yeni serin ;)
  19. Merhaba arkadaşlar; Kendimden kısaca bahsedeyim. Adım Enes, 27 yaşındayım. Çukurova Üniv.de Yüksek Lisans öğrencisiyim. Adana'da yaşıyorum. Animelerle üniversite hayatıma başladığım zamanlarda tanıştım. Otaku seviyesinde olmasa da kendi çapımda iyi bi izleyiciyim. Daha önce anime eksenli bi platforma üyeliğim olmamıştı lakin forum kültürüne aşinayım. Zaman ayırabildiğim takdirde gerek okuyarak gerek tartışarak birikimimi arttırmak isterim. 'Hoş' geldim, hoş görürüm umarım sizi de :)
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.