Jump to content

NitianErXing

Üyeler
  • İçerik sayısı

    16
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

NitianErXing kullanıcısının paylaşımları

  1. NitianErXing

    The Breaker

    Bu kadar kaliteli bir seriyi nasıl yarıda bırakabilirler anlamıyorum ? okuyucusu az da değil. Bu arada okuyun, okutturun.
  2. NitianErXing

    Manga İstek ve Öneri Bölümü

    Evet aşırı kalitelidir çizimleri. Renkli olması da cabası :) Rica ederim ne demek.
  3. NitianErXing

    Manga İstek ve Öneri Bölümü

    Evet çin ve Kore mangaları bazı istisnalar dışında pek iyi değiller. Ama Feng shen ji çok iyi. Hatta 3 defa okudum ben. The breaker da baya iyi. Burdan yasak mı bilmiyorum ama kaynak atabilirim okuyabileceğin. Olur mutlu olurum ben de ?
  4. NitianErXing

    Manga İstek ve Öneri Bölümü

    Feng shen ji ve the breaker'ı okumuşsundur belki. İkiside çok iyi hele de Feng shen ji nin eşi benzeri yoktur. İngilizce konusunda çok iyi yapmışsın bende sırf bunun için öğreneceğim. Çoğu serinin Türkçe'ye çevrilmesi hem uzun sürüyor hem de çoğu zaman orijinalliği bozuluyor. En iyisi ya orjinal dilde okumak ya da en azından İngilizce okumak oluyor. Tabi iyi bir İngilizce ye sahip olmak lazım ?
  5. NitianErXing

    Manga İstek ve Öneri Bölümü

    Evet weptoona kaymış biraz çeviriler. Birde Türkiye de maalesef hala manga-anime kültürü gelişemedi. Talep çok olmadığı arz da olmuyor malesef. Üstelik çeviri gruplar da telif muhabbetlerinden sıkılmış gördüğüm kadarıyla. Tabi bu sorunlar yüzünden kaliteli serilerin de Türkçe'ye kazandırılması yavaşlamış oldu. Manhua ve manhwa da bakıyorum arada. Hatta çok iyi bir kaç seri okudum. Bilmiyorum tabi sen takip ediyor musun. Bu arada maalesef o kadar anlayacak kadar İngilizce de bilmiyorum. Yakın zaman da sırf İngilizce manga okumak için öğreneceğim İngilizce. ?
  6. NitianErXing

    Manga İstek ve Öneri Bölümü

    Türkçe olanların çoğunu okudum zaten. İngilizcem olmadığı için malesef okuyamıyorum diğer serileri. Çevrildikçe okumaya çalışıyorum. Fakat artık bu tarz serilerin çevirileri de yavaşlamış sanırım.
  7. NitianErXing

    Manga İstek ve Öneri Bölümü

    Yok malesef kullanmıyorum malesef ? bende yaklaşık 5-6 senedir nerdeyse sadece manga okuyorum. Artık sevdiğim türlerde kaliteli manga bulamıyorum. Tabi genellikle bitmiş serileri okumayı seviyorum o yüzden bazı serileri eliyorum bitene kadar.
  8. NitianErXing

    Manga İstek ve Öneri Bölümü

    Sorun değil zaten indirip okuyorum ben :) samurai konulu mangaları bende çok seviyorum ama malesef bulamıyorum doğru düzgün manga. Olanları da okudum zaten. Çok manga okuyan birisin anladığım kadarıyla. Okudukların felan listesi var mı ? ?
  9. NitianErXing

    Manga İstek ve Öneri Bölümü

    Berserkten daha seinen bir manga olacağını düşünmüyorum ? listeme dediklerini ekliyorum bakacağım hepsine. Bu arada Türkçe çevirileri var değil mi ?
  10. NitianErXing

    Manga İstek ve Öneri Bölümü

    Teşekkürler önerin için. Bakacağım bugün önerdiklerine. Ben daha çok kan görmeyi seviyorum aslında. Örneğin en sevdiğim seinen manga Berserk. Bu tarz var mı bildiğin ?
  11. NitianErXing

    En Çok Sevdiğiniz Anime veya Animeler?

    İlk göz ağrım Naruto. 2. İse berserk.
  12. NitianErXing

    İlk İzlediğiniz Anime?

    Küçükken TV'de izlediklerimizi saymazsak ilk animem Narutoydu. İlk göz ağrım olarak hala kalbimin bir köşesinde duruyor.
  13. Evet baya andırıyor. Bitmiş ama sanırım. Zaten çizer kishimoto değildi. Muhtemelen istenilen başarıyı gösteremeyince sonlandırma kararı aldılar.
  14. Samurai 8: The Tale of Hachimaru diye bir manga çıkardı. Yani bundan bahsediyordur herhalde. Tabi istediği başarıyı yakalayamadı. Naruto çizmeye şimdi başlasa yine tutulur açıkcası.
  15. NitianErXing

    Manga İstek ve Öneri Bölümü

    Merhaba arkadaşlar. Bana önerebileceğiniz, Türkçe çevirisi olan seinen manga var mı ? Manhua ve manhwa da olur. Çizimleri kaliteli, hikayesi kaliteli olsa hoş olur.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.