Roraito
Kayıtlı Üye-
Last visited
Never
About Roraito
- Birthday 05/11/1996
Profil Bilgileri
-
Roraito's Achievements
Newbie (1/14)
0
Bakuman.
-
Güzel olmuş eline sağlık 8) Ya ben de karakalem çalışmalarımı koyucam ama tarayıcıdan taratmaya üşeniyorum ;D
-
Harry Potter bi de Charlie'nin Çikolata Fabrikası ;D
-
Şu Yuuki, Kuran Klanından olduğunu öğrenince havalara girdi :D
-
Şu an Naruto Shippuuden Opening 9 Theme Song'u bayağı dinliyorum :D
-
Sevgili olarak Uchiha Sasuke :) (Naruto Shippuuden) Abi olarak Lelouch Lampeurage (Code Geass) Baba olarak Ichigo'nun babası:) Öyle deli baba gzl olur:D (Bleach) Arkadaş olarak Tina (Ai Yori Aoshi) ve Ashford Akademisi'ndeki Öğrenci Konseyindeki kişiler (Code Geass) Gerçek olsa ne güzel olurdu:))
-
Filler kaçtan kaça kadar?
-
Kuchiki Byakuya :)
-
Kargalara ayrılıp kaybolma yeteneği olabilir.
-
Bigün bir forumda dolaşıyodum.Orda animeler diye bir bölüm vardı.O bölümde birisi 'En Sevdiğiniz 5 Anime'' diye bir konu açmıştı. Baktım,birisi en sevdiği 5 animeyi yazmış.Şunlara bir bakıyım dedim. Hepsini Google'dan arattım.Beğendiğimi izlemeye başlayacaktım.Death Note vardı.Onu da Google'da aratıp resimlerine falan baktım.Beğenmiştim Death Note'u. Sonra izlemeye başladım:)) Böylece animeye ilk adımımı atmıştım:))
-
Bilmeden izlediklerimi saymıyorum. Bilerek 'Death Note'
-
Ben Madara'yım dedi diye gerçekten Madara diyemeyiz.Ayrıca Madara olmadığını gösteren bir sürü kanıt var,git oku. Ama tabi herkesin kendi şeyi.Madara olduğuna inanıyor olabilirsin.