Jump to content

Roraito

Kayıtlı Üye
    13
  • Last visited

Never

About Roraito

• Birthday 05/11/1996

Profil Bilgileri

Roraito's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

1. Güzel olmuş eline sağlık 8) Ya ben de karakalem çalışmalarımı koyucam ama tarayıcıdan taratmaya üşeniyorum ;D
  2. Harry Potter bi de Charlie'nin Çikolata Fabrikası ;D
  3. Şu Yuuki, Kuran Klanından olduğunu öğrenince havalara girdi :D
  4. Şu an Naruto Shippuuden Opening 9 Theme Song'u bayağı dinliyorum :D
  5. Sevgili olarak Uchiha Sasuke :) (Naruto Shippuuden) Abi olarak Lelouch Lampeurage (Code Geass) Baba olarak Ichigo'nun babası:) Öyle deli baba gzl olur:D (Bleach) Arkadaş olarak Tina (Ai Yori Aoshi) ve Ashford Akademisi'ndeki Öğrenci Konseyindeki kişiler (Code Geass) Gerçek olsa ne güzel olurdu:))
  6. Filler kaçtan kaça kadar?
  7. Kargalara ayrılıp kaybolma yeteneği olabilir.
  8. Bigün bir forumda dolaşıyodum.Orda animeler diye bir bölüm vardı.O bölümde birisi 'En Sevdiğiniz 5 Anime'' diye bir konu açmıştı. Baktım,birisi en sevdiği 5 animeyi yazmış.Şunlara bir bakıyım dedim. Hepsini Google'dan arattım.Beğendiğimi izlemeye başlayacaktım.Death Note vardı.Onu da Google'da aratıp resimlerine falan baktım.Beğenmiştim Death Note'u. Sonra izlemeye başladım:)) Böylece animeye ilk adımımı atmıştım:))
  9. Bilmeden izlediklerimi saymıyorum. Bilerek 'Death Note'
  10. Ben Madara'yım dedi diye gerçekten Madara diyemeyiz.Ayrıca Madara olmadığını gösteren bir sürü kanıt var,git oku. Ama tabi herkesin kendi şeyi.Madara olduğuna inanıyor olabilirsin.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.