Jump to content

Alperen

Üyeler
  • İçerik sayısı

    9
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

    Yok

Alperen hakkında

  • Doğum günü 09/19/1994

Alperen üyemizin başarıları

  1. Alperen

    Bleach' ın en karizma karakteri kim ?

    Kuchiki Byakuya bence. Adam cool beyler :D
  2. Bağlı ancak tam olarak mangada olmadığından dolayı fill.
  3. Bence de en az Muramasa olayı kadar sürer.
  4. Alperen

    Kurosaki Ichigo

    Hollow hali daha güçlü. Çünkü; vücuda gelen zarar onu etkilemiyor yani vücudu yok olana kadar savaşabilir.
  5. Alperen

    Jirayanın geri dönüşü

    Bence Jiraiya ölmedi. Bu kadar büyük bir iddia tabiki dayanaksız olmamalı :D. İşte beni düşündüren sebep şu: Onca DNA' yı toplayan Kabuto'nun belirli bir alanda kaybolan bir cesedi bulamaması. Ayrıca bence Jiraiya' nın sennin modu öğrenmesini sağlayan ve ölmeden hemen önce yanında olan kurbağanında gitmeden önce veya gittikten sonra oraya bir yardımcı kurbağa göndermesi işten bile olmasa gerek. Bundan dolayı Jiraiya'nın döneceğini düşünüyorum.
  6. Bana göre Sasuke'yi mangada yakın bir bölümde göreceğiz. Bunu Madara'nın Naruto'ya bir adım daha yaklaşmasından anlıyoruz. Madara, kendide söylediği gibi kişisel zevk olarak, Naruto ile Sasuke'nin ölümüne bir savaş yapmasını istiyor. Sasuke'nin dönüşü bence Naruto ile Madara karşılaştığında olacak. Sasuke'nin ethernalinin yeni gücü konusuna gelincede, yeni bir güç geleceğini değil; elindeki gücün, yani ameterasunun, gücünün gelişeceğini düşünüyorum. Tsukuyomi konusuda ayrı bir mesele. Dikkat edince anlaşılacağı gibi her sharingan farklı bir güçte gelişmiş. Kakashi'nin boyut-zamanı, Itachi'nin genjutsusu gibi. Bence Sasuke'ninki de ameterasu üzerine gelişmiş. Bundan dolayu tusukiyomisinin Itachi'nin ki ile aynı seviyede olacağını düşünmüyorum. Totsuka ve Yaya kalkanıda belki göz takası ile birlikte eklenebilir diye düşünüyorum.
  7. Alperen

    Sagenin Varisi Naruto

    Doujutsu çıkması bayağı düşük bir ihtimal. Nedenine gelecek olursak; dikkat edilebileceği gibi olan göz özellikleri ya doğuştan bilinerek var ya da psikolojiyi çok etkileyen bir olaydan sonra açılıyor. Yani diyeceğim doujutsu olsa şu ana kadar açılırdı. Kekkei genkaide aynı şekilde olmayacağını düşündüğüm birşey. Ancak henüz bilmediğimi bir şey var. Oda: Itachi'nin verdiği güç.
  8. Alperen

    En Çok Sevdiğiniz Anime veya Animeler?

    Naruto Shippuuden, Bleach, Naruto, Death Note, One piece
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.