Jump to content

Arusuran

Üyeler
  • İçerik sayısı

    4
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Son profil ziyaretçileri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı bırakıldı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

Arusuran üyemizin başarıları

  1. Arusuran

    Anime oluşturmak isteseydiniz Adı ne olurdu ?

    japonca da no ekini izgilizcedeki of ekine benzetebilirsin. Örneğin Ken No Tsuke dediğin zaman Kılıç''ın'' pençeşi anlamına gelir. Esora No Sekai ise Dünya''nın'' Esora'sı oluyor anlayacagın. Akatsuki no Yona'nın manası da Yona'nın şafağı anlamına geliyor sanırım. Animeyi izlemedim ama Akatsuki '' kızıl gök, şafak'' anlamlarına geliyor
  2. Arusuran

    Selam...(Ankete de katılır mısınız?)

    Hoşbulduk hepinize destekleriniz için teşekkür ederim. Anket haftaya çarşambaya kadar açık olacak. Çarşamba günü duruma göre ikinci bir anket açmam gerekebilir.
  3. Arusuran

    Selam...(Ankete de katılır mısınız?)

    O vakit bir anket de düzenlemem isabetli bi karar olmuş yorumunuz için teşekkürler :)
  4. Selam...(Ankete de katılır mısınız?) Merhabalar, adım Arusuran, 6 yıldır kısa öykü serileri yazıyorum. Daha önce bir kaç internet sitesinde bu serileri yayımlamıştım. İşin açıkçası yazdığınız bir şeylerin okunması, ilgiyle beklenmesi, geri dönütler... Bunlar hep son bir kaç yıldır özlemini çektiğim duygular. Tekrar bu tarz duyguların açlığını çektiğimden olsa gerek üyelik açıp bu sitede (tabi bu hususda bir kısıtlama yoksa) öykülerimi yayınlamak isterim. Ancak şimdiye kadar yazmış olduğum yazınlardan ziyade burada farklı bir şeyler yazmak istiyorum konusunu henüz düşünmedim tabi :) Ama eminim ki sizler yardımcı olacaksınızdır. O yüzden ufak bir anket ile de siz okurlar ne istiyor onu da göz önünde bulundurayım dedim. Yoroshku onegaishimasu... :) p.s : Ankette kısa öykünün türünü değerlendirmeye açmadım. Bu anketten çıkacak sonuca göre türleri ( aksiyon, romantizm, ecchi, etc) yine başka bir anketle belirleriz.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.