Jump to content

by_alfa

Üyeler
  • İçerik sayısı

    10
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek

Son profil ziyaretçileri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı bırakıldı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

by_alfa üyemizin başarıları

  1. by_alfa

    Visual Novel için çizim partneri

    Arka plan için 1 tane çizilir sonra da karakterler kesilip üzerine koyup dijitale aktarılur, karakter kaldırılıp diğeri koyulur böylece arka planda pek sorun yaşanmaz.
  2. KÖK Çizgiroman KÖK ÇİZGİROMAN YAZAR ve ÇİZER ARIYOR! Öncelikle merhaba, Türk çzigiroman evrenini kurmak için bir adım atmak istiyorum ve bunu yapmak için kâr amacı gütmeyen yazar ve çizerlere ihtiyacımız var. Eğer sizde Türk çizgiroman evreni kurmak ve ilerletmek için bir adım atmak istiyorsanız gelin ve bize katılın. Başvuru şartları: - Çizerlerin tarzları mümkün olduğunca animeden uzak ve kendine özgü bir tarzı olması. - Yazarların hikayeleri kurulacak evrene ayak uyduracak şekilde yazılması. - Süper kahraman ya da mistik çizgiromanlar harici çizgiromanlar değerlendirilip geri dönüş yapılacak. - Başvuru için yoruma belirtmeniz ya da özel mesaj şeklinde bana ulaşmanız yeterlidir.
  3. by_alfa

    Yeni Bir Başlangıç! Çizime Baştan Başlamak!

    Tekrar bı boyama denemem Faber Castelle Classıc Color ıle. Wally West Tıtans Rebıtrh ten
  4. by_alfa

    Yeni Bir Başlangıç! Çizime Baştan Başlamak!

    3-4 yıl once sadece manga cızımlerıyle ugraşöıştım realıstık çızımlere yenı başladım o yzden pek teknık bılmıyorum kıtapta ne goruyosam cızmeye calışıyorum :) Ve boyut konsunda dogrudur bazı resımlerde çok ama çok sılıp duzeltmek zorunda kalıyorum Ayrıca canlı modelden cızmeye pek guvenemıyorum bırkaç fotogrftan portre denedım ama olmuyo dıye bıraktım daha hazır oldugumu dusunmuyorum Şuan çızdıgım kıtaptakı cızımlerı tamamen bıtırıp sonra guzel bı portre kıtabı var ou da baştan sona çızıp sonra canlı modelden calısmayı dusunuyorum cunku 1 -2 denememde de hazır olmadıgımı hıssettım :) Internetten zaman buldukca çızım vıdeoları ızleyıp teknık ogrenmeye calısıyorum. Ama okul oldugu ıcın pek te zaman ayıramıyorum. Ayrıca şu renklı olanlar ve anıme karakter b4 dıgerlerı okul ıcın aldıgım ama kullanmadıgım çızgısız yazı defterı :E Yaz gelsın Allah ne verdıyse cızıcem :) Yorumun ve tavsıyelerın ıcın çok teşekkur ederım. Boyarken zor geldıgı zamanlarda yuvarlak yuvarlak boyamayı bıraz keşfettım ama aklımda duz tek yon boya dıye bışey var bılmıyorum hangı boyama ıçın ama her zaman tek yone boyuyorum o yuzden olmuyo sanırım ve sag kolumu alyo uzaklara goturuyo :) Boyamayı kendımı bıldım bılelı hıc beceremem hatta ugraşmazdım bıle bı tek şurdakı 2 renklı çalışmada özendım hatta ılk çızımde bıle bıraz baştan savma oldugu anlaşılıyo ama şu 2. ıcın cıdden ugraştım ama flash husran :S tavsıyelerın ıcın tekrar tesekkur ederım :)
  5. by_alfa

    ( 13 / 12+ ) Berserk 2nd Season

    Serı en baştan mı çızılıyo yoksa devam gıbı bırşey mı ona gore 1. sını de ızlıyım :)
  6. by_alfa

    Yeni Bir Başlangıç! Çizime Baştan Başlamak!

    ?? belki biraz acele de etmiş olabilirim ama kendimi bildim bileli renklendirmeden zerra anlamıyorum. Netten izledim beyaz boya ile üstümden geçin falan diyolar da ben gene o müthiş renklendirme beverilerimle mahfediyorum. Bir an önce öğrenmem lazım ??
  7. by_alfa

    Yeni Bir Başlangıç! Çizime Baştan Başlamak!

    Batman Rebirth #21 The button Biraz uğraştırdı ama sonunda bitti ama kendisi biterken sağ kolumu da bitirip yanında götürdü ? Bu arada 2. Renklendime denemem hata ve eksiklerimi söylerseniz süper olur =)
  8. by_alfa

    Yeni Bir Başlangıç! Çizime Baştan Başlamak!

    Öncelikle teşekkürler=) başta bende çöp adam çizemiyodum birkaç basit kuralı bilince çizmek çok ama çok kolay. Biraz da pratik lazım tabi. Doğuştan gelen yeteneği hiç inanmadım. Bu arada bundan sonra dikkat ederim spoilere ve hemen değiştiriyorum konu başlığını.
  9. A fresh start 3 yıl önce 1 buçuk yıllık çizim maratonuma 8. Sınıftaki sınabım yüzünden ara vermiştim(7. Sınıfın yazında bırkamıştım çizmeyi kısacası.) Resim dersindeki mevsim çizimleri vs. onlar hariç hiç çizim yapmadım ve tekrardan çizim yaomaya başladım. Bu sefer önceki gibi sabırsız davranıp anatomi ve diğer önemli şeyleri atlamayacağım. Gelişimim de görülsün diye buraya atmak istedim(gene). Çizim yapmaya pazar günü(23.04.2017) da başladım. Sınavlarım olmadığı müddetçe her güne en az 1 çizim yapıo buraya atmaya çalışacağım. Sıra çiziktirmelerde =D 23.04.2017 24.04.2017 Kendi tasarımım bir karakter -> 25.04.2017 26.04.2017 27.04.2017 Kimya performansını son güne bıraktığım için şu an için yok. Eğer erken bitirsem bu günde birşeyler çizmeyi planlıyorum. 28 ve 29.04.2017 Biraz gezdim ve çizemedim =# 30.04.2017 06.05.2017 Ziyaret ettiğiniz ve yorum yaptığınız için şimdiden teşekkürler =)
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.