Jump to content

kamatsuritachi34

Üyeler
  • İçerik sayısı

    161
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    1

kamatsuritachi34 kullanıcısının son zaferi 16 Ocak 2018

kamatsuritachi34 en beğenilen içeriğe sahiptir

2 Takipçi

kamatsuritachi34 hakkında

  • Doğum günü 05/16/2003

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek
  • Konum
    sEvGiSiZ bEdEnLeR
  • İlgi Alanları
    towatch&read

Son profil ziyaretçileri

1845 profil görütülenme

kamatsuritachi34 üyemizin başarıları

  1. 3 sene önce büyük ihtimalle buna da saçma bir cevap vermişimdir. Şu an şunu söyleyebilirim ki: Evimde, odamda; kucağımda dizüstü bilgisayarım, elimde çayım ya da kahvem, önümde dizi açık... İşte bunlar benim yapmayı sevdiğim şeyler ancak listelemem gerekirse: -Kitap okumak -Dizi&film izlemek -Müzik dinlemek -Ekşide takılmak -Anime izlemek -(Bonus) Kendi kendime sohbet etmek.
  2. kamatsuritachi34

    İtiraf Köşesi

    Anime izlerken bölümleri her zaman x2 ya da x3 hızda oynatıyorum. Tavsiye ederim. Hem olaylar hızlı gelişiyor ve ben kolay algılıyorum hem de zamandan baya bir tasarruf etmiş oluyorum.
  3. kamatsuritachi34

    Dizi Tavsiyeleri

    Birkaç yıl önce bir öneri listesi yapmışımdır sanırsam. Şu an onu bulmakla uğraşamayacağım. Bu birkaç yıl sonra yeniden oluşturduğum liste: -(bunu nasıl unuturum!!!) Breaking Bad (Dizi piyasasında bulunan diziler arasında her şeyiyle en en en iyi dizidir kendisi. Alın çayınızı kahvenizi çevirip çevirip izleyin.) -Game of Thrones (Kitabı diziden daha iyi ancak dizisi diziler yelpazesinde benim için doruk noktadadır.) -13 Reasons Why (Ergen dizisi olduğu doğru ancak içinde gerçekten önemli anlamlar ve çıkarımlar barındırıyor.) -Riverdale (Archie Comics'teki karakterlerin üzerine kurulmuş ve gayet güzel olmuş. Üçüncü sezonda bozdu benden söylemesi.) -Vikings (Tarihi anlamda çok bilgi barındırmıyor her ne kadar öyle görünse de ancak kurgu anlamında gayet başarılı ve sürükleyici. Lagertha, Alfred, Ubbe, Torvi karakterleri aşık olunası.) -La Casa De Papel (Sadece ve sadece Profesör ve Raquel karakterleri için izleyin.) Şu anlık aklıma gelenler bunlar efenim. Daha fazlasını hatırlarsam güncelleyeceğim.
  4. Yukiteru Amano/Mirai Nikki. İlk başta çook aptal ve sevimsiz olmasına rağmen; en nihayetinde bayıldığım bir karaktere dönüşmüştür.
  5. kamatsuritachi34

    En Son Bitirdiğiniz Anime?

    Mirai Nikki. Kelimenin tam anlamıyla aşık olmuştum.
  6. Hakkımda gördüğüm en doğru yorum. Gerçekten de öyle..
  7. En sevdiğim müzik türü: Metal ya da Hard Rock, Rock'un her çeşidi En sevdiğim şarkıcı/(müzik) grup: METALLICA!!!
  8. Eskiden olsa isim felan verirdim, ama şimdi ölümüne Metallica
  9. Avatar:6 İ: (10 üzerinden sanırım puanlıyoruz :)) ) 9
  10. Müzikte profesyonelliğe yaklaşmıştım, piyanoyu iki üç sene öncesine kadar harikulade çalsam da, şu an çok kasmıyorum, ama potansiyelim de yok deil. Müzik her türlü dinlerim ama metale aşığım. Daha altı yedi ay öncesine kadar bilmiyordum metali ama iyiki de tanışmışım. Onun dışında bilirim ama çok dinlemem. Ağırlıklı metal ya da rock.
  11. kamatsuritachi34

    En Çok Sevdiğiniz Kitap?

    Tutunamayanlar - Oğuz Atay
  12. kamatsuritachi34

    Türk Dizileri

    Türk dizileri, batıya benzemeye çalışan, çalıştıkça batan gereksiz ve Brezilya dizisi entrikalarını aratmayan ve hep sonu hamilelikle sonuçlanan ajite edercesine dramları olan traji-komedi ürünlerden başka bir şey değiller. Çoğunlukla ergenlere, 17-18 yaşlarındaki kızlara,ya da evde ütü yapıp bir yandan da televizyon izleyen hanımlara hitap eder. Kalitesizliği baştan bellidir. Geçmişte iz bırakan dizileri de olmuştur, Aşk-ı Memnu gibi, Arka Sokaklar gibi vs. vs. Ama yarısından fazlası çöptür yani pek sevilmez. Halen daha kaliteyi taklitte aramaktadırlar..
  13. kamatsuritachi34

    Dizi tavsiyesi

    Kesinlikle ölümüne Game of Thrones, kitaplarını da öneriyorum ayrı bir muhteşem...
  14. Didik didik arama sonucunda böyle bir konu buldum! Bu konuyu açana binbir teşekkürlerimi sunuyorum.. Eğer 7. sezonun son bölümüne kadar izlemediyseniz spoiler vereceğim..
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.