Jump to content

kamatsuritachi34

Üyeler
  • İçerik sayısı

    161
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    1

İtibar Etkinliği

  1. Beğen
    kamatsuritachi34 reacted to Rakuncuk for bir durum güncellemesi, Country müziği, yaşasın be. Uyandırdın beni sen tek. Bıktım şu kpop tur, Lil peep tir   
    Country müziği, yaşasın be. Uyandırdın beni sen tek. Bıktım şu kpop tur, Lil peep tir(ablam dinliyor), hetalia  müzikleri falan. Hurra Hurra Country müziği. Özellikle Johnny Cash. Havama  döndüm artık. 

    Artık dünyanın 7 harikası bts diyen fangirlleri ve içimi huzursuzluk ile kaplayan melankolik müziği hiç takmayacağım, bana country yeter. 

  2. Beğen
    kamatsuritachi34 reacted to Rakuncuk for bir durum güncellemesi, Benim doğumum bir hataydı diye düşünen insanları anlamıyorum... Eğer bu dünyaya geldi   
    Benim doğumum bir hataydı diye düşünen insanları anlamıyorum... Eğer bu dünyaya geldiyseniz ve bu süre kısıtlıysa, neden bunu daha da kısaltmak isterler ki? Ölüm bir kurtuluşsa eğer, güzel bir hayat için geçerlidir. Eğer hayatından memnunsan ve gülümseyerek son nefesini verdiysen, bence o Zaman kurtulmuşsundur. Fakat kendisinin hiçbir zaman bu hayatta bir yeri edilmeyeceğini düşünen insanları düşününce yumruklarımı sıkıyor ve onlara adeta şöyle diyesim geliyor: İstersen bu hayattaki yerini kaldırmana yardımcı olayım.
    Biz bu dünyaya bir sebep için geldik. Belirli bir süremiz var. Tıpkı bir sınav gibi. Bu düşünceler aynı sınavda hiçbir soruyu yanıtlamamak gibidir. Düşününce oldukça saçma geliyor. Oysaki artık çoğunluk insanda bu düşünce hakim.
    Uçmayan kuşlara şunu sormak gibi: Madem kanatlarınız var, neden uçmuyorsunuz?..
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.