Jump to content

kamatsuritachi34

Üyeler
  • İçerik sayısı

    161
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    1

İtibar Etkinliği

  1. Beğen
    kamatsuritachi34 got a reaction from ToaTokuchi in Animelerde birbirine en çok yakıştırdığınız ve gözünüze en hoş gelen çift..?   
    Tatsumi ve Mine/Akame ga Kill! nEt
    .
  2. Harika
    kamatsuritachi34 got a reaction from OuzenSama in Müzik hayatınızda nasıl bir yere sahip?   
    Müzikte profesyonelliğe yaklaşmıştım, piyanoyu iki üç sene öncesine kadar harikulade çalsam da, şu an çok kasmıyorum, ama potansiyelim de yok deil. Müzik her türlü dinlerim ama metale aşığım. Daha altı yedi ay öncesine kadar bilmiyordum metali ama iyiki de tanışmışım. Onun dışında bilirim ama çok dinlemem. Ağırlıklı metal ya da rock.
  3. Beğen
    kamatsuritachi34 reacted to Zéttai in Game Of Thrones   
    Dizisini hiç izlemedim ama ilk 2 kitabını okudum ve çok başarılı buldum. Sadece pek tarzım değil o yüzden şu an için devam etmeyi düşünmüyorum.
  4. Beğen
    kamatsuritachi34 reacted to Zura in Game Of Thrones   
    Kitapları diziden çok daha iyi bence.
  5. Beğen
    kamatsuritachi34 reacted to Rakuncuk in Ne Dinliyorsun? (müziksiz hayat hayat mı be, diyenlerin mekanı)   
    Bu Metallica'nın şarkıları bağımlılık yapıyor. 
     
  6. Beğen
    kamatsuritachi34 reacted to sShoguNn in Game of Thrones Tartışma   
    7. bölüm ve sezon finali...
     
  7. Beğen
    kamatsuritachi34 reacted to sShoguNn in Game of Thrones Tartışma   
    6. bölüm sızdırıldığı için erkenden izledim...
     
  8. Beğen
    kamatsuritachi34 reacted to Rakuncuk in En Sevdiğiniz Şarkıcı ?   
    İki saattir ne diye düşünüyordum bak güzel cevap katılıyorum sana. 
  9. Beğen
    kamatsuritachi34 got a reaction from Rakuncuk in En Sevdiğiniz Şarkıcı ?   
    Eskiden olsa isim felan verirdim, ama şimdi ölümüne Metallica 
  10. Beğen
    kamatsuritachi34 reacted to ame in "Anime bir hataydı."   
    Merhaba arkadaşlar uzun süredir anime izlemiyordum ve tekrardan başladım. Sonra yine evde Japonca bağırarak kapıları tekmelemeye başladım. Bir kaç gün önce Hayao Miyazaki'nin "Anime bir hataydı çöplükten başka bir şey değil." dediği bir gif gördüm.İlk önce Hayao Miyazaki gibi birinin neden böyle bir şey dediğini anlamadım ama sonra altındaki yorumları okuyunca bazı şeyleri farkına vardım ve üzüldüm.
     
    İlk önce anime benim hayatımı çok fazla değiştiren bir şey farklı bakış açılarını anlamamı sağladı empati kurma yeteneğimi geliştirdi. Japon milletine ve hayal güçlerine hayranlık duydum. Bunun için gerçekten çok mutluyum. Anime izlediğim için bazen pişmanlık duyuyorum çünkü hayatımı çalıyor gibi hissediyorum. Sonra gerçek hayattan ve insanlardan ne kadar nefret ettiğimi düşünüp her şeyin animelerde ne kadar harika olduğunu kendime kabul ettiriyorum belki de kendimi kandırıyorum ve gerçek hayattan kaçmak istiyorum.2 hafta önce yine anime izliyordum ve biraz kendimi kaptırmıştım(baya fazla) annem yanıma gelip "bunlar yüzünden gerçek hayatı unutmuyor musun?" dedi. Ben de "onun için izliyorum ya" dedim. Annem "Gerçek hayatla yüz yüze geldiğinde hayal kırıklığına uğrarsın ama." dedi ve çekip gitti, tabi ki de bu bende hiçbir şeyi değiştirmedi izlemeye devam ettim.Zaten bunun farkındayım.
     
    Dünyanın ve ülkemizin asla iyi bir yer olamayacağını bu son günlerde daha iyi anlamış 16 yaşında bir genç olarak gelecek kaygısıyla gerçeklerden kaçıyorum ve başka şeylere bağlanıyorum. Artık arkadaşlarımı animeye başlatmak için zorluyorum ki onlarla animeler hakkında konuşabilelim. Siz de böyle yapıyorsunuz büyük ihtimal. Nerdeyse izlediğim tüm animelerde büyük toplumsal psikolojik sorunlar gözüme çarpıyor ve bölümü izleyip yorumları okuduktan sonra kimsenin umursamadığını görüyorum. İzlediğim tek bir anime serisi yok ki benden küçük kızlar objeleştirilmesin, bel altı bir şaka olmasın.Çoğu zaman sebepsizce öldürülen karakterler var şiddet her zaman ön planda. Bir animenin beğenilmesi için baş karakterin havalı genç bir erkek olması, her bölümde şiddetli dövüş sahneleri olması, ecchi sahne olması yetiyor gibi gözüküyor. Eğer dövüş olmazsa hemen "bu bölüm çok sıkıcıydı" yorumları beliriyor. Ben de dövüş sahnelerini tabi ki seviyorum ama başka şeylere de değer vermek gerektiğini düşünüyorum. Bunları izledikten sonra etkilenmiyor gibi gözükebiliriz ama bence bu bizi etkiliyor. Sürekli şiddet içeren şeyler gördükten sonra buna karşı fark etmeden kayıtsız kalabiliriz istemeden de umursamaz biri olabilir ve bu bize normal bir şey olarak gözükebilir.Benim bahsettiğim gereksiz ve nedensiz bir şekilde olan şiddet.
     
    Bir anime izlemiştim Boku wa tomodachi ga sukunai diye ünlü bir anime siz de izlemişsinizdir. Pek ecchi izlemediğim için ve hoşlanmadığım için mi bu anime beni fazlasıyla şaşırttı bu size normal gelen bir şey mi? Tamam artık her animede liseli kızlar konuşurken sürekli kısa eteklerinin ve göğüslerini gösterilmesine bile alıştım ama bu animede baş karakterin küçük bir kız kardeşi vardı ve resmen her bölümde o küçücük 8-9 yaşlarındaki kız objeleştiriliyordu. Midem bulanmıştı. Gerçekten sizin izlediğiniz ecchiler her zaman böyle mi çünkü bu beni sinirden titretmişti. Bir kere kimsenin böyle bir hakkı yok keşke bunu anlayabilseniz kadınlar birer bireydir sizin göz zevkinizi tatmin etmek için yaratılmadık.Bu kadar saygısız olmayın. Bunları izleyen ne kadar sapık insan var düşünün ve tacize uğrayan ne kadar küçük kız.Biliyorum en yakın dostlarımdan birisini küçükken amcası asansörde taciz etmiş. Bunlardan etkilenmiyor gibi gözükebilirsiniz kim bilir benim daha izlemediğim ne iğrençlikler var. Ama bu tür şeyleri göre göre size normal gelebilir ve kayıtsız kalabilirsiniz.
     
    Sadece uzun süredir foruma üyeyim ve bu aralar pek aktif değilim böyle bir yazı yazmak istedim içimi dökmek için çünkü gerçekten animeler hiç normal değil ne kadar sevsem de azıcık düşünseniz bunun farkına varabilirsiniz.Keşke düşüncelerimi daha iyi ifade edebilsem eminim ki beni yanlış anlayan bir sürü kişi çıkacak ama kendimizi bu kadar kaptırmanın pek de iyi olmadığını belirtmek istedim.
  11. Beğen
    kamatsuritachi34 got a reaction from superisi100 in Animelerde İlişkisini En Sevdiğiniz İkililer?   
    Asuna ve Kirito dışında hepsi... Özellikle,  Boruto ve Sarada... 
  12. Beğen
    kamatsuritachi34 reacted to yanki_99 in İtiraf Köşesi   
    küçükken hep evlenince bebek olur sanıyodum :P
  13. Beğen
    kamatsuritachi34 reacted to Meroe in Kavga çıkarsa hangi anime karakterini çağırırsınız ?   
    Rakibim kadınsa
     



     
    Rakibim erkekse
     



  14. Teşekkür
    kamatsuritachi34 reacted to para-chan in Popüler Olduğu ya da Sevildiği Halde İtici Bulduğunuz Karakterler   
    SAO Asuna ( Kızın çizimleri olsun davranışları olsun aşırı gıcıklanıyorum  ) .......
  15. Teşekkür
    kamatsuritachi34 reacted to Rakuncuk in Aklına Eseni Yapan / Deli Fişek Karakterler   
    Yürüyen telif hakkı... Sadistliğiyle efsane bir karakter bence.
  16. Beğen
    kamatsuritachi34 reacted to Arcangelo in Popüler Olduğu ya da Sevildiği Halde İtici Bulduğunuz Karakterler   
    alex benedetto gereksiz bir karakter görmesek de olurdu
    sakura haruno sırf şu kızı sevmediğim için bıraktım seriyi
    kirito&asuna bugüne kadar gördüğüm en itici çift
  17. Beğen
    kamatsuritachi34 got a reaction from BentenSama in Popüler Olduğu ya da Sevildiği Halde İtici Bulduğunuz Karakterler   
    Kirito ve Asuna, Sword Art Online karakteri olmasına rağmen çok sevmediğim ve itici bulduğum bir karakter. Nedendir bilmem.  
  18. Beğen
    kamatsuritachi34 reacted to Ezberbozan in Romantik Komediler Hakkında Görüşler   
    Romantik komedi animelerini %90 ı lisede geçiyo pek bir ciddiyet uyandırmıyo insanda.Itazura Na Kiss, Kacihou Wa Maid Sama(Mangası dahil) , Golden Time ve NANA dışında hiç biri gerçek anlamda hoşuma gitmedi.Sadece romantizm değil türü ne olursa olsun şu anime karakterleri biraz daha olgun karakterler olsa artık ergen karakterler görmekten bıktım. :angry:  :angry:  :angry:
  19. Beğen
    kamatsuritachi34 reacted to Mileydi in Romantik Komediler Hakkında Görüşler   
    O kadar bayıyor ki ne animelerini izleyesim ne mangalarını okuyasım geliyor  <_< Caponların aşk algılayışımı farklı bir türlü çözemiyorum tamam arz ve talep olayı var ama yine de biraz kaliteli olsun canım en azından yaşadıkları ilişki az biraz tutarlı olsun  <_< Kızın itiraf etme olayı var birde :mellow: Zaten bir garibime gidiyor neden hiç erkek itiraf etmez tamam edenler var ama iki elin parmaklarını geçmez  :huh: Konuşurken süklüm püklüm olmalar kızarmalar falan filan çok takıldığım bir tür olmadığından klişeler konusunda örnek veremeyeceğim ama genel anlamda bayıyor beni  -_- Mutlaka 2. bir taraf oluyor zaten ya seven başka bir kız yada başka bir erkek çıkıyor leynnn bunca zaman neredeydiniz peki  :ph34r:  Onların yerine shounen-ai / yaoi verin bana  :wub: Tabi istisnalar yok değil misal Lovely Complex  B) Kimi ni Todoke bile bir zaman sonra yuh artık yeter diyerek baymaya başladı ama LC candır yaa komedisi olsun romantizmi olsun  :rolleyes: En son Ao HAru Ride izlemiştim ki onun da mangasını takip ettiğimden azcık ilgimi çekmişti lakin mangası da bayık animesi daha bayık olarak tarihe geçtiler ki Strobe Edge onun yanında çok daha otumturaklı bir seriydi  -_- Hoş yine bir 2. oğlan sendromu vardı onda da  :mellow: Ama en sevdiğim romantik manga hangisi derseniz Hirunaka no Ryuusei tek geçerim  :rolleyes: 

    Bu arada konu ile alakalı pek bir şey yazmadığımı fark ettim :D Konu başlığını değiştirelim ( romantik seriler hakkındaki görüşleriniz yapalım ) hem anime klişeleri diye konumuz var bunu da kapsıyor bence  :ph34r:
  20. Beğen
    kamatsuritachi34 reacted to Lumiro in İtiraf Köşesi   
    Şu an korktuğum için uyuyamıyorum. Güneşin doğmasını bekliyorum. Geceyi daha çok severim fakat hava aydınlıkken daha güvende hissediyorum. İşte bunlar hep korku film sorunları. Bütün kötü şeyler gece oluyor. Beynime kazınmış. 
     
  21. Beğen
    kamatsuritachi34 reacted to Wanteds in İtiraf Köşesi   
    Annemizin yada Babamızın cüzdanlarından 1-2 lira alıp ses çıkarmasın diye ayrı cebe koymak... :D
  22. Beğen
    kamatsuritachi34 reacted to Namida in Ana Karakter Olmayı Hak Eden Erkek Yan Karakterler   
    itachi gerilerde kalmış bence. daha ön sıralarda beklerdim.
  23. Beğen
    kamatsuritachi34 reacted to Rıse in Ana Karakter Olmayı Hak Eden Erkek Yan Karakterler   
    Ace derim ve itachi reis derim en çok bunlar hak ediyor..
  24. Beğen
  25. Beğen
    kamatsuritachi34 reacted to RinOsawa(Asu) in En Klasik Soru Ve Cevapları Bellidir Ama Anime İzleyenlerin Cevabı Ne Olur Acaba ?   
    Biraz Araştırdım Ve Böyle Bir Konu Olduğunu Görmedim Sizinde Fikrinizi Alalım Lütfen. Bu Arada Alacağınız 3 Şey İle Yapacağınız 3 Şey Aynı Konudur. Yapacağınız Şey Derken Demek İstediğim Adaya Düştünüz Siz Ve Karşı Cinsiniz Yanınızda Sizin Aldığınız 3 Şey Var Ne Yaparsınız.Hayvanlar Sizi Fark Ettiğinde Saldırma Olasılığı Var. Gece Olduğunda Hava Soğumuş Olacak Gibi Bunlar İçin Yapacağınız Önlemler Kısaca.Yanınızda Gelen Karşı Cins Bir Şey Alamaz :) Sadece Giydiği Kıyafetler Dışında.
    Evet Sorumuz Klasik Issız Bir Adaya Düşseniz Yanınıza Alacağınız 3 Şey Ne Olurdu. Bu Sorunun Yanına Bir De Issız Adaya Düştünüz Yanınızda Siz Ve Bir Karşı Cins Var Kurtulma Zamanınız Belli Değil Yapacağınız 3 Şey Ne Olurdu ? Bu Arada Alacağınız Yada Yapacağınız Şey Yardım Çağırmak İçin Kullanılamaz Mesela Bilgisayar Dediniz Bunun Yanında Elektrik Lazım Ki Bu İmkansız Derecede Bir Şey.
    Yanıma Alacağım 3 Şey:
    1.Kılıç Kesin Alırım Yada Bir Yay
    2.Ateş Yakmamı Sağlayacak Bir Malzeme
    3.Kazmamı Sağlayacak Bir Malzeme
     
    Düştüğümde Yapacağım 3 Şey:
    1.Barınacak Bir Yer
    2.Yiyecek Ve İçecek
    3.Geçen Uçak Yada Gemilerin Beni Görmesi İçin Bir Ateş Yada Sinyal Gibi Bir Şey Yapmaya Çalışırım.
     
    Elektrik İmkansız Dedim Ama Aslında Değil Gereken 3 Şey
    1.Bir İletişim Aleti Bilgisayar Gibi Bir Şey
    2.Bir Rüzgar Pervanesi 
    3.Rüzgar Pervanesinin Gücünü Elektriğe Dönüştürecek Alet Tam Olarak Ne Olduğunu Bilmiyorum Ama Sanırım Çarklar Gerekiyor.  Bir İki Şey Söylemeyi Unuttum Kusura Bakmayın. 
    Şimdi Sınırsız Şeyler İstenmesi :) Bu Olmaz Biliyorsunuz. Gerçekçi Olursak :) Anime Karakteri Gelemez Maalesef. Adada İnsan Olarak Yalnızca 2 Kişi Olacaksınız. Elektrik Üretmek İçin Bir Kaynak Gerekiyor 1.İsteğiniz Akü Olursa 2.İsteğiniz Benzin Olmak Zorunda.Ev Aletlerinizi Kendiniz Yapmanız Lazım Yani Pişirilen Yada Isıtılan Bir Şey İse Ne İle Pişirilecek Önemli Olan Bu :) ( Lütfen Bir Hayal Bir De Gerçek Yazalım)...
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.