-
Last visited
-
Days Won
2
syncdes's Achievements
-
Ohayou_Kerem reacted to a post in a topic: Muhabbet Mekanı (Düzenli Bakılan Dutluk :) )
-
Freesia reacted to a post in a topic: Muhabbet Mekanı (Düzenli Bakılan Dutluk :) )
-
Muhabbet Mekanı (Düzenli Bakılan Dutluk :) )
syncdes replied to Amygirl's topic in Sohbet - Konu Dışı
Günaydııın!! Mutlu bir hafta diliyorum herkese. Sınav haftanız falansa da başarılar çokça. -
Nevolika reacted to a post in a topic: Manga Çizmek Ya Da Çizmeye Çalışmak ✏
-
Yams reacted to a post in a topic: Selam ben Yams ^^
-
Ohayou_Kerem reacted to a post in a topic: Muhabbet Mekanı (Düzenli Bakılan Dutluk :) )
-
Günaydınlar herkese!! Hafta içinden güzelce çıkıp hafta sonuna güzel bir giriş yaparsınız inşaallah. :D -
Zelqify reacted to a post in a topic: Yeni katıldım, romantik-komedi ve okul hayatı animeleri severim.
-
Ben de etrafında dolanırken bir iki tane geçiriyorum ensesine, koluna falan da gülerken farkında olmuyor o gücünün. :D Ve ben büyüğüm lütfen, ablalar abiler vurur döver normaldir böyle şeyler. :) Neden perde çekili diyorum hava karardığında bir de perde çekmeye çıkamam kameranın kadrajından dedi yavrum.. 4 saat sonra anca kararmaya başlar hava düşünün... -
Gülerken vurma alışkanlığı var, ondan taraftaki kolumu morartıyor ama evet yine de güzel onunla izlemek hahah.. Teşekkürler!! Şimdi girdi, sınavı süresizmiş bakalım ne zaman çıkacak.. -
Az önce bir bölüm Fairy Tail izledim, akşama da kardeşim sınavdan çıkınca mutlu olmaya ihtiyacı olduğundan dolayı Saiki izleyecekmişiz. -
syncdes reacted to a post in a topic: Muhabbet Mekanı (Düzenli Bakılan Dutluk :) )
-
Günaydıııın. Asla bitmeyen derslerimden birine girmek için hazır ve nazırken önce bir buraya uğrayayım dedim. Biraz erken hazır ve nazır olmuşum da. Herkese güzel bir çarşamba günü diliyorum. Kendinize iyi bakın. -
Freesia reacted to a post in a topic: Muhabbet Mekanı (Düzenli Bakılan Dutluk :) )
-
Günaydıııın. Mutlu bir hafta diliyorum herkese. -
-
Anladım ben de seni. :D Aynen bir de senin gibi kişiler var, benim de vardı öyle arkadaşlarım bayağı da mutlulardı durumdan sessiz sedasız rahat rahat diyorlardı. Sen de kendine en uygun şekilde hallet, geciktirme de aman ben strese giriyorum sonra. :D Ben bu yaşıma kadar nasıl yaşadım bu gerginlikle onu da bilmiyorum. :D Motivasyon bende de yok maalesef. :D -
Başlasana o zaman çabuk çabuk!! :D Ben akşam ders çalışamadığım için verimli de bulmuyorum sen bence sabah başla erkenden tüm günü verimli bir şekilde geçir oh. Ben öyle yaptım. :D -
Teşekkürler!! Ben bayağı çalıştım sanırım yani umarım verimli olmuştur. :D Gariptir çevremde hiç solak yok. O zaman çalışıyoruz hadi. :D Teşekkür ederiim sana da çokça kolay gelsin benim sınavlar 14ünde başlıyormuş da sonradan kendimi strese sokmayayım diye şimdiden biraz bakayım notları düzenleyeyim dedim. Zaten 4 tanecik dersim var. :D -
İdeallerin gerçekten çok üst seviye. :D Sen çalış da bakarız hahah. -
Sanırım gerekiyor? Hahahah bunun farkına birazcık da olsun varabilir misin acaba? :D -
Merhaba Melis hoş geldin, umarım burada iyi vakit geçirirsin. Ben de çocukken televizyonda görerek başlamış idim animelere. İyi forumlar diliyorum.
-
Günaydın herkese!! Finallere iki hafta kalmış benim de ders çalışma vaktim gelmiş. Sizin de ders çalışmanız gerekiyorsa çalışın bence. Kendinize de iyi bakın, görüşürüz.