-
Content Count
58 -
Last visited
-
Days Won
1
syncdes last won the day on March 24
syncdes had the most liked content!
About syncdes
-
Rank
Level 1
- Birthday March 4
Profil Bilgileri
-
Recent Profile Visitors
460 profile views
-
Gekkan Shoujo Nozaki-kun. Normalde okulda geçen animeler tercihim değildir ama bu güzeldi. :)
-
Nihayet Mushishi'ye başladığım gündür bugün. Ama sadece bir bölümcük izleyebildim..
-
Sailor Moon. Şimdi gidip bir videosunu izleyeyim. :D
-
Merhaba, hoş geldin Niron. :) Umarım burada iyi vakit geçirirsin. Benim de ilk animem Sailor Moon. En sevdiğim kategorisini bir türlü netleştiremiyorum ama Akagami no Shirayukihime'nin yeri biraz ayrı sanırım. İyi forumlar.
-
Muhabbet Mekanı (Düzenli Bakılan Dutluk :) )
syncdes replied to Amygirl's topic in Sohbet - Konu Dışı
Amin amin hepimize en güzelinden en verimlisinden bir cumartesi diliyorum. Gerçi tünaydın olmuş olabilir. Ders çalışmaya başladım bakınız hadi hepimiz ders çalışalım. :D -
İyi ol iyi, her şeye rağmen iyi olmaya çalışmak önemli. Bırakma. Garip bir caps sözü vardı aklıma gelmedi onu diyecektim. Yemek yapmaya geçtim o yüzden bu kadar ders yeter. :D -
Teşekkür ediyorum, karnımdaki gurultular da bana eşlik ediyor.. Selaam. Selam selam. :) İyiyim, birazcık acıktım. Birkaç gündür acıkmıyordum da sanırım bugün ders çalışırken beynim bolca glikoz kullandı. :D Selaam. İyiyiz geçinip gidiyoruz.. Sen de iyisindir umarım. -
DinginKurbaga reacted to a post in a topic: Muhabbet Mekanı (Düzenli Bakılan Dutluk :) )
-
syncdes reacted to a post in a topic: Muhabbet Mekanı (Düzenli Bakılan Dutluk :) )
-
Tet reacted to a post in a topic: Muhabbet Mekanı (Düzenli Bakılan Dutluk :) )
-
Tet reacted to a post in a topic: Muhabbet Mekanı (Düzenli Bakılan Dutluk :) )
-
onu da spoiler içine almalısın bak onu söylemeyi unutmuşum. :) -
hızlıresim ya da imgur gibi sitelere yükleyip onların forum seçeneğindeki linki buraya yapıştırmalısın. :) Nasılsın minnak? -
syncdes reacted to a post in a topic: Muhabbet Mekanı (Düzenli Bakılan Dutluk :) )
-
-
Selamlaaar herkese. Bu mesaj hala yaşadığımın, bir yerlerde nefes aldığımın kanıtıdır. :D Hayatım yoğunlaşmıştı zaten, ramazan ile ikiye katlandı. Ders çalışmak için pcyi açtığım zamanlarda size de uğrayıp aynı şu anki gibi selam veririm. :'( Ben yokken kendinize iyi bakın. Syn abla sizi seviyor. -
fatihbey reacted to a post in a topic: Amidamaru sahalara girdi.
-
Hoş geldin Yusuf. İyi eğlenceler, iyi forumlar diliyorum.
-
Merhaba, hoş geldin. Umarım burada güzel vakit geçirirsin. İyi forumlar.
-
Hoş geldiin! Gerçekte kaliteli bir başlangıç yapmışsın. Umarım burada kafana göre arkadaşlar edinirsin. Sana da hayırlı ramazanlar.
-
Hoş geldin! İyi bir karar vermişsin. Burada o dünyaya ait hissetmemek için bir sebep yok. :D İyi forumlar.