-
Content Count
24 -
Last visited
About Habilimben
-
Rank
Level 1
Profil Bilgileri
-
Recent Profile Visitors
582 profile views
-
98believe reacted to a post in a topic: İçimden Geçeni Söylesem Kesin Linç Edilirim!!
-
Kikuchi reacted to a post in a topic: İçimden Geçeni Söylesem Kesin Linç Edilirim!!
-
tokyo ghouls hayatımda izlediğim en berbat anime 1 saniyesinde bile zevk almadım. hepsini sıkıla sıkıla izledim bazen kendi hayal dünyama geçiyordum falan bunun neresini beğeniyorsunuz ya anlamıyorum
- 40 replies
-
ya bi tane çizgi film vardı böle eskiden eğitim almış biri okula geliyordu 3 kabadayıyı yenip 1 kız 1 insan gibi gözüken robotla tanışıyordu çok badass bi adamdı CN de çıkıyordu ismi neydi unuttum
- 402 replies
-
- bilinmeyen anime
- unutulan anime
-
(and 3 more)
Tagged with:
-
Başlamak isteyip de başlayamadığınız animeler ?
Habilimben replied to free word's topic in Anime Genel
koi senkyo to choclate Seireitsukai no Blade Dancy koi to senkyo to choclate hyouka campione NouCome danshi koukousei love ru oniai nononbiyori my girlfriend is shobitch seiken tsuaki satsuriku no tenshi kono naka ni hitor -
Habilimben reacted to a post in a topic: Anime klişeleri
-
-
-
-
-
-
venusian reacted to a post in a topic: Anime veya Manga serisini çok kötü anlat!
-
Habilimben reacted to a post in a topic: Anime veya Manga serisini çok kötü anlat!
-
sapık bi adam psikopatların sınıfına gidip adam öldürmeyi öğretiyor.
-
xd
-
izlemedim alttaki sword art online izledi
- 4,212 replies
-
- oyun
- forum oyun
-
(and 1 more)
Tagged with:
-
Habilimben reacted to a post in a topic: Kavga çıkarsa hangi anime karakterini çağırırsınız ?
-
Kavga çıkarsa hangi anime karakterini çağırırsınız ?
Habilimben replied to typerion's topic in Animeler & Karakter Anketleri
Tatsuya Shiba, Saitama, Koro-Sensei, Yuuji saydıklarımın her biri 100 kişiye tek atabilir -
ayuzawa misaki
-
Habilimben reacted to a post in a topic: Birisiyle Evlensen Hangi Animeden Olur
-
Habilimben reacted to a post in a topic: Birisiyle Evlensen Hangi Animeden Olur
-
1) Romantizm var mı? varsa sevgili oluyolar mı ? 2) Klişe mi ? 3) Ana karakter ezik mi ? 4) 12 bölümden fazla mı ? 5) Aptal karakterler var mı ? bunlara bakarım
-
( 12 / 12+ ) Sword Art Online Alternative: Gun Gale Online
Habilimben replied to Sinsine's topic in Tamamlanan Projelerimiz
teşekkürler -
Allah ım 10. bölüm bile çıkmış ve ben daha bu gün bitirdim :(
-
Mustafa29 reacted to a post in a topic: En büyük hatan !!?
-
Anime İzlemek... dermişim :D EN BÜYÜK HATAM O LANET OLASI TAGLARINDA ROMANTİZM OLMASINA RAĞMEN 8056090975680960 BÖLÜM SONRA BİLE 1 GIDIM ROMANTİZM BELİRTİSİ BİLE GÖSTERMEYEN ANİMELERİ İZLEMEKTİR ! VE HAREMİNDEKİ 234239432982347 KIZDAN 1 İNİ BİLE SEÇMEYEN ERKEK ANA KARAKTERLİ BİR ANİMEYİ İZLEMEKTİR.
-
dortseker reacted to a post in a topic: sürekli okuyup üye olmadan çıkanlarda bugün :)
-
sürekli okuyup üye olmadan çıkanlarda bugün :)
Habilimben replied to dortseker's topic in Tanışın Kaynaşın
hoş geldin