Jump to content

cwerde

Üyeler
  • İçerik sayısı

    16
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

cwerde kullanıcısının paylaşımları

  1. Çeviri için teşekkürler.
  2. cwerde

    ( 13 / 13 ) Horimiya

    Çeviri için teşekkürler.
  3. cwerde

    ( 12 / 12 ) Shingeki no Kyojin Season 3

    Teşekkür ederim
  4. cwerde

    ( 24 / 23+ ) Steins;Gate 0

    Teşekkür ederim.
  5. cwerde

    ( 13 / 13 ) Lodoss-tou Senki

    Teşekkür ederim.
  6. http://www.turkanime.tv/video/hunter-x-hunter-2011-1-bolum Hem bu adresteki hem de animenin (Hunter x Hunter 2011) bazı bölümlerinin (neredeyse yarısı) "Peacefansub" seçeneğinin "Türkanime" oynatıcısı çalışmamaktadır. Sitedeki en iyi oynatıcı sizin oynatıcınız diyebilirim. Düzeltme ihtimaliniz var mı? Ekrana gelen hata fotoğraftaki gibidir:
  7. merhaba saygıdeğer forum sakinleri, başlık biraz anlaşılmaz olabilir. kısa ve öz yapmaya çalıştım. şimdi benim merak ettiğim konu, elimizde bir .ass uzantılı altyazı dosyası var ve bu dosyada gayet göze hitap eder şekilde altyazı stilleri var. birde .srt uzantılı farklı bir bölümün altyazı dosyası var. bu .srt dosyasını .ass dosyasına çevirmekte bir sıkıntı yok ama bu dosyayı çevirirken öteki .ass dosyasındaki stilleri bu dosyaya nasıl aktarırız? anlamadıysanız söyleyin. daha açıklayıcı anlatmaya çalışırım.
  8. cwerde

    ( 13 / 12+ ) 91 Days

    çok sağolun.
  9. cwerde

    ( 01 / 01 ) Gekijouban Psycho-Pass

    çok teşekkürler admin.
  10. evet sayın forum sakinleri, size bir sorum olacak. benim elimde .ass uzantılı bir altyazı dosyası var. stil, boyut, şarkı falan herşeyi ayarlanmış. birde .mkv formatında bir video var. bu videoyu .mp4 uzantısına dönüştürmek tamam. ama bu videoyu .mp4 uzantısına dönüştürürken .ass dosyasının bütün özellikleri kayboluyor. kullandığım programlar ya .ass kaldırmıyor yada kaldırıyor ama .srt formatından bir farkı kalmıyor. yani .ass dosyasının bütün avantajları gidiyor. ben bu .ass dosyasını özellikleri gitmeden bu .mkv'ye gömüp bunu nasıl .mp4'e çevirebilirim?
  11. cwerde

    ( 03 / 03 ) Shingeki no Kyojin OVA

    bölümler için sağ olun.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.