Jump to content

Sleepy

Üyeler
  • İçerik sayısı

    17
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

İtibar Etkinliği

  1. Beğen
    Sleepy got a reaction from 1795373_ in Tokyo Ghoul Neden Sevilmez   
    Bana göre Tokyo Ghoul'u en çekilmez yapan şey hayran kitlesi. En toxic fan kitlelerinden biri olabilir. Bazen yaoi cu kitleden bile daha çekilmez olabiliyorlar, peki bunun nedeni de hemen söyleyeyim, yaşları küçük olduğu için.
    Fan kitlesini bir kenara bırakırsam Tokyo Ghoul'un anime versiyonunda yapılmış en büyük hata kesinlikle mangayı aceleye getirip 12 bölüme sığdırmaktı. Tokyo Ghoul sadece animeden ibaret değil ve bana göre mangası animeden çok daha güzel ve okunabilir kıvamda. Kalitesi tartışılır tabi. Zaten kötü olan animeyi daha da berbat ve katlanılamaz bir hale getiren de yukarıda yazdığım fan kitlesidir kesinlikle. Ama gel gör ki onları da suçlayamıyorsun çünkü, eh yaşları küçük. Suçlayacaksak animeyi yapan stüdyoyu suçlamamız gerekiyor ki oda Studio Pierrot. Bleach, Naruto Shippuden, Black Clover ve Boruto gibi uzun bölümlü ve çok izlenen serileri yapan stüdyoyla aynı. Ne kadar bu serileri izlemiş ve efsane olarak anmış olsakta hepsinin filler bölümlerle mahvolduğunu da biliyoruz. Yani en sonucunda Tokyo Ghoul'un mahvolmasına şaşırdık mı? Hayır.
    Çözümü söyleyeyim. Mangayı okuyun. Sadece Tokyo Ghoul için demiyorum. Orijinal her zaman en iyisidir çünkü.
  2. Beğen
    Sleepy got a reaction from Kraloma in Nickinizin anlamı?   
    Türkçesi uykulu. Her an her yerde uyuyabilen ben için en yakışır nickname..
  3. Beğen
    Sleepy got a reaction from animeciyurii in Nickinizin anlamı?   
    Türkçesi uykulu. Her an her yerde uyuyabilen ben için en yakışır nickname..
  4. Harika
    Sleepy got a reaction from domatesbiber in İlk İzlediğiniz Anime?   
    Eskiden beri abim her zaman bana izletmeye çalışmıştı ama ben istemedim çizgi film mi izliyicem ya dedim. Sonradan 2016 ayına girerken resim çizmeye falan başlamıştım. Ama hep böyle çizgi film şeyleri çiziyordum. Karşıma hep anime çizimleri çıkıyordu hatta ilk Luffy'yi çizmiştim. abimin de anime falan izlediğini bildiğim için bana karakter söyle çizeceğim dedim. İlk Zeref demişti çizdim bir güzel Zerefi özene bözene çizdim ama. Güzel olmuştu harbiden sonra.. Zerefe baktım şöyle yav çok hoşuma gitti tipi falan dedim bu hangi anime izlerim bunu ben. İlk izlediğim de Fairy Tail'di işte. Hatta ilk opening'de Gray'i Zeref sanmıştım sdlkgjsdglk 100. bölümde çıktı şerefsiz dkslgj Sonra bağlanıverdim animeye. Şimdi abimden daha çok biliyorum belki de
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.