-
Last visited
-
Days Won
1
Reputation Activity
-
-
AnimeManya reacted to Singularity for a status update, Ne güzeldi forumun kendine ait siteden ayrı chati diğerine göre küçüktü ama dostlukla
Ne güzeldi forumun kendine ait siteden ayrı chati diğerine göre küçüktü ama dostlukları güzeldi.
-
AnimeManya reacted to Amygirl for a status update, Vay arkadaş, instagramda bir Boruto sahnesi gördüm. Naruto ve ailesinin fotoğraf albü
Vay arkadaş, instagramda bir Boruto sahnesi gördüm. Naruto ve ailesinin fotoğraf albümü duvarı idi. Sonra Naruto'nun ilk bölümleri geldi aklıma gözlerim doldu. Sanal karakterlerin hayatlarının ruha dokunması dışarıdan bakınca komik görünüyor, kabul. Ama dokunuyor işte :D
-
AnimeManya reacted to Estable for a status update, Aklımdan tamamen silinip gitmiş olan bir soundtrackı bugün tesadüf eseri hatırladım d
Aklımdan tamamen silinip gitmiş olan bir soundtrackı bugün tesadüf eseri hatırladım dinlemekten de büyük keyif alırdım nasıl unuttum ula bu güzelim soundtrackı.
Aynı zamanda bu soundtrackı Feng Shen Ji okurken dinliyordum şuan dinlediğimde Feng Shen Ji’yi ve ne kadar efsane bir manga olduğunu hatırladım.
Bilinçaltım tokat gibi ger yüklüyor galiba her şeyi ? Gidip tekrar Feng Shen Ji okuyacağım şimdi.
Birde ek olarak bir tek ben mi yaşıyorum yahu; Şarkıları soundtrackları genel olarak okuduğum mangalarla eşleştirmiş beynim. Bu ost dışında bir çok şarkı var bana sevdiğim mangaları anımsatan. Şu sıralar Bad Karma dinliyorum sürekli Gantzın mangasında ki sahnelerini anımsatıyor
-
AnimeManya reacted to CiciKedi for a status update, CiciKedi - Cats of Music
CiciKedi - Cats of Music
-
AnimeManya reacted to CiciKedi for a status update, CiciKedi - Dance Till Your Dead
CiciKedi - Dance Till Your Dead
-
AnimeManya reacted to CiciKedi for a status update, Bɑzen insɑn kendi zɑmɑnını yɑrɑtır sɑdece sɑɑtin yelkovɑnındɑ mutlu kɑlɑbilmek için,
Bɑzen insɑn kendi zɑmɑnını yɑrɑtır sɑdece sɑɑtin yelkovɑnındɑ mutlu kɑlɑbilmek için, durdu sɑnırız ɑslındɑ o ɑrɑdɑ zɑmɑn ɑncɑk bu ɑvutur bizi değil mi yɑşɑnɑn oncɑ şeyden sonrɑ.
-
AnimeManya reacted to CiciKedi for a status update, CiciKedi - User Combat (Fight the LandLord)
CiciKedi - User Combat (Fight the LandLord)
-
AnimeManya reacted to CiciKedi for a status update, CiciKedi - Rock My Emotions
CiciKedi - Rock My Emotions
-
AnimeManya reacted to CiciKedi for a status update, CiciKedi - Teehee Valley
CiciKedi - Teehee Valley
-
-
AnimeManya reacted to CiciKedi for a status update, CiciKedi - Darling In The Franxx (Ending) 8-Bit
CiciKedi - Darling In The Franxx (Ending) 8-Bit
-
-
AnimeManya reacted to CiciKedi for a status update, CiciKedi - Secret Base (Kimi ga Kureta Mono) Chiptune
CiciKedi - Secret Base (Kimi ga Kureta Mono) Chiptune
-
-
AnimeManya reacted to CiciKedi for a status update, Pegboard Nerds & Tristam - Razor Sharp (CiciKedi - Chiptune)
Pegboard Nerds & Tristam - Razor Sharp (CiciKedi - Chiptune)
-
AnimeManya reacted to CiciKedi for a status update, Karşınızda CiciKedi - Technology
Karşınızda CiciKedi - Technology
-
AnimeManya reacted to Kamelotwalker for a status update, Üşümek varsa bir sıcağın yokluğudur, karanlık varsa bir ışığın yokluğudur Evet her ye
Üşümek varsa bir sıcağın yokluğudur, karanlık varsa bir ışığın yokluğudur
Evet her yer karanlık ve ben üşüyorum işte bu senin yokluğundandır.
-
AnimeManya reacted to Rakuncuk for a status update, Ders çalışmak için kitabımı açtığımda, ortaya bir koku yayılıyor. Bu koku bana anılar
Ders çalışmak için kitabımı açtığımda, ortaya bir koku yayılıyor. Bu koku bana anılarımı hatırlatıyor. Öğretmenlerin aldırdıkları onlarca kitap, fotokopi ödevler, sınavlarda çalışmak için açtığımız kitaba başımızı koyup ağlayacak gibi olduğumuz anlar... İyi kötü ne varsa hatırlıyorum.
Bu yüzden okulumu seviyorum.
NOT: Şu an bir çok kişi beni yargılıyor kesin. "Senin sorunun ne?" havasını hissedebiliyorum kdkxkskslslsl.
-
AnimeManya reacted to CiciKedi for a status update, Kimi insan girdiğinde odayı aydınlatır, kimide çıktığında…Umutlara kanma umutlar bir
Kimi insan girdiğinde odayı aydınlatır, kimide çıktığında…Umutlara kanma umutlar bir gün imkansızlaşır, hayatı toz pembe yaşıyorum sanma her renk bir gün siyahlaşır…
-
-
AnimeManya reacted to Kamelotwalker for a status update, Aşkı ne gözler, ne de sözler anlatabilir. Duymak istiyorsan kalbimi dinle duyamıyorsa
Aşkı ne gözler, ne de sözler anlatabilir. Duymak istiyorsan kalbimi dinle duyamıyorsan ruhumu incele, göremiyorsan bırak beni yalnızlığın ellerine.
-
AnimeManya reacted to endeep for a status update, Yeni katıldım yaş 16 Adım Burak İstanbulda oturuyorum 4-5 Yıldır Anime izliyorum Süre
Yeni katıldım yaş 16 Adım Burak İstanbulda oturuyorum 4-5 Yıldır Anime izliyorum Sürekli olmasada.
En sevdigim 5 seri :
1-Boku No Hero Academia
2- Ansatsu Kyoushi
3- GTO
4- One Piece
5- LogHorizon
Yaklasık 300-350 civarı anime izledim . Yeni animeleride takip ediyorum örnek '' Youkoso - Ballroom - koi to uso ''
Chattaki nickin : endeep
-
AnimeManya reacted to torotoro for a status update, Filmler ve Filimler Death Note'un yeni filminin eleştirisel parodisini yapmış. Küfür
Filmler ve Filimler Death Note'un yeni filminin eleştirisel parodisini yapmış. Küfür ve spoiler içerir.
-
AnimeManya reacted to Barış D. Baryshx for a status update, Bu şarkı ne kader güzel > https://www.youtube.com/watch?v=q0eUNxAzXdY
Bu şarkı ne kader güzel > https://www.youtube.com/watch?v=q0eUNxAzXdY