Jump to content

EvilDuckling

Üyeler
  • İçerik sayısı

    9
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

EvilDuckling kullanıcısının paylaşımları

  1. Dosyanın içi boş ? Empty Folder
  2. İlk animemi burdan izledim steamde oyununu indirimde görüp almıştım(Attack on Titan Freedom of wings) , biraz oynadıktan sonra oyunu oynanış ve grafiksel açıdan beğenmesemde senaryo ve karakterler çok özgün ve güzel geldi. Araştırdım anime olduğunu gördüm bu zamana kadar animeyle hiçbir ilgisi olmayan biri olarak 1 yıl önce ilk animemi burda izledim.
  3. EvilDuckling

    Sizi En Gıcık Eden Anime Karakteri?

    Makoto - School days'den Allah evine ateşler salsın bu çocuğun böyle uyuz böyle puşt biri nasıl olunur Nagisa-Clannad fiziksel olarak fazla zayıf , herşeye özür dileyen "korunacak" tip olarak ilgiyi üstüne çekmekten başka birşey yapmayan boş bir karakter bana göre , şu clannad'ın 2.ci sezonunu izlemediysem ahanda bunun yüzündendir.
  4. EvilDuckling

    En Sevdiğiniz / Unutulmaz Anime Replikleri

    Emiya shirou : İnsanlar öldürüldüklerinde ölürler başta çeviri hatası sanmıştım sonra baktım bayağı popülermiş zaten :D
  5. Attack on titan soundtrack'ı en güçlü animelerden biridir bence aksini idda edenlede tartışırım :D Şu ikisi favorim pek önerilik bir durum yok gerçi herkesin bildiği seri sonuçta ama olsun.
  6. EvilDuckling

    Size göre "En Berbat/Kötü Sonu Olan Anime"

    School Days vn'de iyi sonla bitirmiştim animedede iyi sonlardan birini kullanırlar diye izledim sonuç şok etti :D
  7. EvilDuckling

    Anime klişeleri

    Şu repliklerden herhangibiri varsa uzak duracaksın :) "Yanlış fikre kapılma , seni düşündüğümden felan değil" "Bunu sadece söz verdiğim için/durum öyle gerektirdiği için yapaıyorum" (ve türevleri klişenin en kökleşmiş hali tsunderelerimiz) "Sevdiklerimi/arkadaşlarımı koruyacağım" "Birini kurtarmak için bir sebebe ihtiyacım yok" "Bana inan" (karakteristiği olmayan düz klişe aksiyon mc'si ve basit bir senaryo demek bunlar :D) "Yapacak birşey yok" "Elimden geleni yapacağım" "daha güçlü olmak istiyorum" bunlarda shounen'in kanserleri "eeeeeeeeeeehhhhhh" (bayan bir karakter bu sesi çıkardıkdan sonra kamera yukarıya doğru gider ve sahne geçişi olur) Neyse çok uzar böyle replikleri geçersek Animelerin en büyük klişesi bence herşeyi anlatmasıdır mesela iki karakter arasında bir savaş oluyor rakibi bir ateş topu saldırısı yapıyor diyelim , sahne yavaşlar ya karakterin yada olayı gören bir karaktere zoom yapılır ve bu karakter olanı anlatmaya başlar savaşın ortasında "Olamaz, havadaki oksijeni manipüle ederek bir ateş topu oluşturdu , xx in bundan kaçması imkansız" gibi durumu açıklar sonra sahne devam eder.Bu herşeyi açıklama anlatma hastalığı her t basket için komik bir parodi videosu vardı bunun onuda buraya atıyım,demek istediğim şey aşağı yukarı bu animenin türü ne olursa olsun böyle birşey oluyor bu aksiyonu olayı anlatma hastalığı bence animenin en köklü klişlerindendir. .https://www.youtube.com/watch?v=aAuRvjDDths
  8. EvilDuckling

    Herkese Merhabalar

    Hoş bulduk herekse teşekkürler iyi forumlar , @gallardo saol request için kabul ettim , berserk favlarda herkes iyi olduğunu söylüyorda yinede bir soralım denildiği kadar iyimi cidden ?
  9. Merhabalar , 20 yaşında animeye başlayalı 1 yıl olmuş ondan önce anime&manga hakkında hiçbir fikri ve ilgisi olmayan bir kardeşinizim.İlk başladığımda deli gibi izlerdim son zamanlarda o eski ilgim olmasada devam ediyorum , genelde burdan izlediğim için forumunada katılayım dedim. Ağır spice and wolf fanıyım 17 vol kitabını amazondan alıp okudum hatta bir ara body pillowunu almayı düşünüyordum o derece(gören bu ne lan diyecek diye almadım tabiki :D) , onun haricinde daha çok komedi mangalarını seviyorum Prison School , Tomo-chan , Grand Blue gibi ama favorim açık ara Grand Blue'dur herkesede tavsiye ederim. Animelere gelirsek attack on titan ile başlamıştım steamde oyununu görerek neymiş bi bakalım diye gittik anime fanı olduk çıktık , favorilerimde : 1.Steins gate 2.Attack on titan 3.Re Zero Mal profilim: https://myanimelist.net/profile/EvilDuckling Eklemeye çekinmeyin ben çekindim firends kısmında armut gibi 0 yazıyor 1 yıldır :)
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.