Jump to content

98believe

Üyeler
  • İçerik sayısı

    20
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

İtibar Etkinliği

  1. Beğen
    98believe got a reaction from SoredemoDodo in Sizi Gerçekten Etkileyen, Ağladığınız / Aşırı Duygulandığınız Animeler (Spoiler Vererek Konuya Değinebilirsiniz)   
    gintama, fairy tail ve koi to uso 
    gintama da mitsuba ölünce baya bi ağladım. çok sevdiğim bi karakter olan sougonun ablasıydı.....
    fairy tail de aquarius yok olunca ağladım -ki sanırım en çok ağladığım anime sahnesi.
    koi to uso'nun ilk bölümün de yukari'nin bildirisi geldiğinde bi de ağlamıştım.
  2. Beğen
    98believe reacted to Amygirl in İçimden Geçeni Söylesem Kesin Linç Edilirim!!   
    İchiya favori karakterlerimden kesinlikle...
    Adam yakışıklılık algısının üzerinde bir karakter. İğrenenler falan oluyormuş çok ilginç. Adamın kişiliği o kadar yakışıklı ki dışı hiç önemli değil. Kim ne derse desin Ichiya adamım 
    Mannnnnnnn!
  3. Beğen
    98believe reacted to Habilimben in İçimden Geçeni Söylesem Kesin Linç Edilirim!!   
    tokyo ghouls
    hayatımda izlediğim en berbat anime 1 saniyesinde bile zevk almadım. hepsini sıkıla sıkıla izledim bazen kendi hayal dünyama geçiyordum falan
    bunun neresini beğeniyorsunuz ya anlamıyorum
  4. Beğen
    98believe got a reaction from Saskibdo in Bugün Hangi Animeyi İzlediniz?   
    gintama 254. bölümdeyim sezonu bitirmeyi düşünüyorum
     
  5. Beğen
    98believe reacted to MelisaWwW in Selamm   
    Merhaba! Animeye ilk olarak bir televizyon kanalı sayesinde başladım ^^ bir kız vardı köydeydi ama küçük olduğum için pek hatırlayamıyorum ismim Melisa burcum yengeç yani sıcak kanlı ve arkadaş canlısıyım derslerimde gayet başarılıyım neyse animeye geri dönelim o animeden sonra pikachu izlemeye sonra doraemon izlemeye başladım sonra türkanime tv'yi buldum 7/24 anime izlemeye başladım en sevdiğim anime Tokyo Ghoul hobilerim fotoğraf çekmek hikaye yazmak şarkı söylemek ve resim çizmek aslında resim pek güzel çizemiyorum sadece göz çizme üzerine çalıştığım için gözü çok güzel çiziyorum şimdi gece bu yüzden fotoğraf atamam ama gerçek gibi oluyor yani her neyse umarım iyi bir gün geçirirsiniz :)
  6. Beğen
    98believe reacted to Amygirl in Swort Art Online'ı Siz Yapsaydınız Nasıl Olurdu?   
    Normalde bu bölüme 150 iletisini tamamlamamış üyelerin konu açması yasaktır. Kuralları okuyalım.
    Ancak konu geyik açısından kayda değer bulunduğu için kapatılmayacaktır.
    Konu başlığı kurallara uygun bir şekilde düzeltilmiştir.
     
    SAO'nun senaryosunu benim tasarlamama izin verselerdi yapacağım ilk şey gereksiz romantizmi azaltmak olurdu. Bilimkurgu- aksiyon ve savaş içerikli olduğunu bildiğin mükemmel vs ler ve mmrog boss savaşları beklentisi içine girdiğin bir anime. Animedeki hemen her kadın karakteri Polat alemdara aşık olur gibi ana karaktere aşık etmek çok salakça. Aşktan mahrum bir seri olsun demiyorum. Ama aksiyon beklerken gereksiz romantizm olması sıkıntı.
    Ek olarak maddi kazanç sağlamak için uzatıldığı çok aşikar serinin. Seriyi iki farklı oyun olarak değil de tek bir oyun içinde güzel kat savaşları ve gruplar arası çatışmaların bol olduğu bir seri yapmak daha mantıklıydı.
    SAO ile ilgili sevdiğim tek şey Kirito'nun çoğu shounenin aksine güçlü oluşu. Değiştirmeyeceğim tek şey de bu olurdu. Yalnız kovboy olarak dolaşması ve iyi bir gamer olmasını seviyorum. Keşke haremimsi dokunuşlar olmasaydı seride.
    SAO için genel düşüncem: konu müthiş, acayip derecede zenginleştirilebilir. Ancak yan karakterler basit ve aksiyon bakımından senaryo daha da zengin olabilirdi. Saçmasapan her türlü mmrog oynayan birisi olarak seriyi acayip iyi boss savaşları görmek umudu ile izlemiştim. Ancak bana kısa ve fakir geldi. Dediğim gibi bu konuda daha baba aksiyon sahneleri eklerdim.
  7. Beğen
    98believe reacted to ExpectoPatronum in Swort Art Online'ı Siz Yapsaydınız Nasıl Olurdu?   
    Amygirl herkesin duygularına tercüman olmuş :) ben de birkaç şey söylemek isterim. 
     
    Sword art online ilk bölümü izlediğimde çok fena heyecanlandığımı hatırlıyorum. Konu mükemmel, çok zengin. İkinci bölümde 1. Kat boss'u ile savaş yapılınca dedim bu anime çok uzun olacak, çok savaş olacak. Ne yazıkki yanıldım. Daha 9. Bölümde 74. Kat boss'u ile karşılaştık. O bölüm en sevdiğim bölüm, ama onun gibi daha çok bölüm görmek isterdim. Sao, alo, ggo dünyalarını gördük. Bunlar sanki 2 sezona sıkıştırılmış gibi geldi bana. Sao tek başına 2 sezon olabilirdi. Gereksiz romantizm sahneleri vardı evet, ben olsam onları yapmazdım. Ama en sevdiğim şey animede yalnızlık teması vardı. Hem Krito karakteri hem de 2. sezondaki Asuna toplumdan dışlanmış gibi hissediyordu. Yalnızlık teması güzel işlenmiş. 
  8. Beğen
    98believe reacted to mitsumenaide in merhaba ^^   
    teşekkür ederim ^^
  9. Beğen
    98believe got a reaction from mitsumenaide in merhaba ^^   
    hoşgeldin
    çizimşn çok başarılı olmuş beğendim :3
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.