Jump to content

Revy

Kayıtlı Üye
    29
  • Last visited

Never

Revy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

1. Revy

Anime Yasaları!

Konuyu saptırmayın lütfen. Bu konuyla alakası olmayan bütün mesajlar silinmiştir. Unutmayın ki düzenli olarak sabit konuları takip ediyoruz.
  2. Revy

Bleach

İchigo'nun kendi güçlerini tekrar almasına çok şaşırdım bu haftaki manga çok iyidi. Renji ve Hitsugaya çok yakışıklıydı iyice yakışıklı olmuşlar
  3. Gerçekten çok iyisin devamını bekliyorum
  4. Geçen konuştum Luffy ile şapkasını bana verecekmiş. ::D
  5. Öncelikle lütfen başlıkları inceleyin. Tam olarak sorununuz nedir bilmiyorum ya da Visual Novel adında bir şey hiç duymadım fakat bir araştırma yapsanız sanırım sorununuzun çözümünü bulabilirsiniz. : http://forum.turkanime.tv/anime-date-oyunlari-nerde-bulunabilir-t746.0.html
  6. Umarım 2. sezonuda çıkacak.. İnatla bekliyorum! Her bölüm Usui ' ye tekrar aşık oldum. Aslında bütün kızlar için bu geçerlidir sanırım. :D
  7. Çoğu kişi N'yi sevmesede ben seviyorum. Gerçi L ölmemeliydi... Sonu beni tahmin etmedi. Kira öldüğü için sevindim tek beğendiğim yeri buydu finalin. Teşekkürler.
  8. Harika ve üzücü bir animeydi. Sadece son bölümü izlediğimde bile hüngür hüngür ağlatıyor beni. Animesinin son bölümünde herkes Lucy'i öldü zannederken son andaki saat ve müzik kutusu sayesinde ve kapıdaki gölge bize onun ölmediğini gösterdi. Bu nedenle daha da sevinmiştim ve dahada çok ağladım. ??? Mangasını okumayanlar alttaki spoileri açmasın. Anime her ne kadar böyle sevindirsede devamı vardır ölmemiştir diye büyük umutlarla en baştan başlayıp bitirdiğim lanet olasıca mangası... Lucy orda öldüğünde yapımcısına beddua okudum.
  9. Revy

Bleach

Bitmesi gerekiyordu Bleach'ın Aizen'den sonra. Abarttılar... O ne ya... O yeşil saçlı kız kim saçmalık. Madem öyle bir kız vardı Aizen'i neden o yenmedi sanki?
  10. Çok güzel açıklanmış bazılarının yararına olacağını düşünüyorum teşekkürler
  11. Ölmez o ölmez. Ondan önce yapımcısı ölecek
  12. Revy

Bleach

Hayır ölmedi :: Rukia yine ona güçlerini verdi. Hatta bölümün adı Ölüm&Çilek 2 idi
  13. reborn tabiiki. sınamalarda hiçbiri onu yenemedi.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.