Jump to content

Fistikezmesii

Üyeler
  • İçerik sayısı

    5
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Fistikezmesii kullanıcısının paylaşımları

  1. Arakawa Under The Bridge! Abi efsane komedi ya
  2.  

    Bi Anime vardı. Baş Karakter Erkekti ve Kraliyetten biriydi. Babasi onun disari cikmasina izin vermezdi. Sonra baskarakter saraydan kaçardı. Bı kız onun peşine takilirdi amaci sanırım onu öldürmekti ilk bolumlerden birinde gemide bi yolculuk yapıyordu sanirim.
    Karakter yanlış hatirlamiyorsam kırmızı sacliydi ve kılıcı vardi.(yanlış hatirliyorda olabilirim.) Animenin ismi uzundu. Lutfen yardimci olun ismini cok merak ediyorum.

    EDİT:2014 yilinda izlemiştim çizimleri hatirlamiyorum pek ama one piece in suanki cizimlerine benziyor olabilir.
    Kaçan Çocuk yani baskahraman bi kizla tanisiyor kiz tsunderr tarziydi onu öldürmek falan istiyordu.
    Orta Cağda Geçiyor gibi bi havasi vardı. Re Zero ya benziyordu zaman konusunda

    1. torotoro

      torotoro

      Aklıma bir şey gelmedi. Bende merak ettim ?

    2. Fistikezmesii

      Fistikezmesii

      Tales of the abyss mis buldum jdkd

  3. Bi Anime vardı. Baş Karakter Erkekti ve Kraliyetten biriydi. Babasi onun disari cikmasina izin vermezdi. Sonra baskarakter saraydan kaçardı. Bı kız onun peşine takilirdi amaci sanırım onu öldürmekti ilk bolumlerden birinde gemide bi yolculuk yapıyordu sanirim. Karakter yanlış hatirlamiyorsam kırmızı sacliydi ve kılıcı vardi.(yanlış hatirliyorda olabilirim.) Animenin ismi uzundu. Lutfen yardimci olun ismini cok merak ediyorum. EDİT:2014 yilinda izlemiştim çizimleri hatirlamiyorum pek ama one piece in suanki cizimlerine benziyor olabilir. Kaçan Çocuk yani baskahraman bi kizla tanisiyor kiz tsunderr tarziydi onu öldürmek falan istiyordu. Orta Cağda Geçiyor gibi bi havasi vardı. Re Zero ya benziyordu zaman konusunda
  4. Gintama Kadar Komik WELCOME TO THE NHK kadar yalnız bir anime yok nede olsa
  5. Herkese İyi Günler Diliyorum. Buranın atmosferinin çok hoş bir aile ortamı gibi olduğu söylendi bu yüzden buraya katılmak istedim. Sizlerle tanışmak için can atıyorum. Mersin de Lise Okuyorum ancak Kastamonu da yaşıyorum. Hepinize iyi dolasmalar veya iyi seyirler.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.