Jump to content

Zangetsu

Üyeler
  • İçerik sayısı

    7
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

    Yok

Zangetsu kullanıcısının paylaşımları

  1. Zangetsu

    En iyi anime soundtrack hangisi?

    Evet o da baya iyi. Saint version güzeldi. Bitiş şarkısı: "Be Your Girl" by Chieko Kawabe ve naruto'dan "Wind" by Akeboshi Buları unutmuşum.İkiside baya güzel.
  2. Zangetsu

    Bu Manga veya Manhwa Anime Olmalı Dediğiniz!

    Angel Densetsu cok komik ve güzel bir manga Animesini de görmek isterim. PS: Golden Boy'un animesini seyrettim mangasını bilmiyorum ama Angel densetsu golden boydan daha fazla güldürür.
  3. Ben öğretebilirim. Ögretmen değilim ama japonca yeterlilik 3 sınavı geçecek kadar biliyorum.
  4. Zangetsu

    Animelerde En Çok Güldüğünüz Sahneler?

    Slam Dunk, GTO, School Rumble, Full Metal Panic Fumoffu.. Bunlardan sahneler aklıma geldi. School Rumble da kahramanımız bir türlü aşkını ilan edemediği kızla yıkılmak için terkedilmiş bir okul binasında (yağmur nedeniyle sığındıkları) beraberdirler.Kahramanımız fırsattan istifade aşkını ilan etme planları/hayalleri ve çabası içindedir ve doğal olarak okulda yalnız olduklarını düşünmekterdir. Ama onları takip eden iki kız daha vardır ve yan odadan onların konuşmalarını dinlemektedirler.... School Rumble da kahramanımız hastanede yatmaktadır. Ziyaretine sevdiği kız gelir, bizimkisi utangaçlıktan doğru düzgün konuşamaz. O sırada halası*da onu ziyarete gelmiştir. Halası kahramanımızın içini dışını okumaktadır ve ona yardımda bulunmayı teklif eder. Sevdiği kız odada yokken bir mikrofon ve kulaklıkığı kahramanımıza verir ve kendisinin dışarıdan ona yardım edeceğini söyleyip odadan cıkar. Sonraki dialoglarsa bir şaheser... *halası ve ev sahibi diye hatırlıyorum Slam Dunk'ta kahramanımızın basket maçında çok sinirlendiği bir an olur. Maçı izleyen iki çok yakın arkadaşı Sakuragi'nin kendini kaybedip takım kaptanına dalacağını tahmin ederler. Sakuragi'nin "goril" ismiyle çagırdığı kaptan ise durumun vahimliğini farketmiş değildir. Arkadaşları takımın kavga nedeniyle diskalifiye olmaması için Sakuragi'i kandırmak için harekete geçerler. İşte o kandırma anı beni benden alan yer idi. İki arkadaştan biri diğerin omuzuna çıkar ve goril maskesi yüzüne takar. Çok uzun olan "goril"'in formasını da üstüne geçirir. Kahramanımız Sakuragi kızgınlıktan bu berbat kılık değiştirmeyi farkedemez ve arkadaşlarının peşinden koşar... PS : boş zamanımda screenshot veya video koymaya calışacam
  5. Zangetsu

    En Sevdiğiniz; Romantik/Shoujo Manga

    Ben baya bir manga okumuşluğu olan biriyim ama daha onları okuma fırsatım olmadı ama okuduklarımdan en sevdiklerimi aşağıya yazdım. Genelde sevdiğim shoujo mangaların içinde romance, drama ve slice of life*(yaşamın içinden gibi) da oluyor. Hana yori Dango, Hana Kimi, Bara no Tameni, Hot Gimmick, Kimi wa Pet, Cat Street, Mars, Koukou Debut, Kare First Love, Akumo de Soro, Fruits Basket, Ayashi no Ceres, Hot Blooded Woman, Mekakushi no Kuni, Sugar Addiction, Dear Mine, Anatolia Story(aka. Red River), Basara, Please Save My Earth Mangaları en sevdiğime göre sıralamadım. Konuya göre shoujo içeriğine ek olarak başka konuları da içerenleri kabaca daha geriye yerleştirdim. PS: Eğer ankete devam edelicekse bence önce aday mangalar belirlenip sonra oylama yapılmalı. 3 veya 5 tercih ve sıralama imkanı(1. 10 ise 2. tercih 8 filan...) olursa daha da iyi olur :)
  6. Zangetsu

    En iyi anime soundtrack hangisi?

    Honey Clover Waltz Ouran High School Host Club Shissou Sousei no Aquarion Shakugan no Shana Yowake Umare Kuru Shoujo Berserk Forces Bleach Number One [ Vocal Version ] Ghost In The Shell Lithium Flower Gundam Seed Wheel Of Destiny Gundam Seed Annani Issho Datta No Ni Gundam Seed River Ergo Proxy Paranoid Android Noir OST I Canta Per Me Noir OST I Romance Noir OST I Solitude by the Window Noir OST I Salva Nos Noir OST 2 Fake Garden Jyu Oh Sei Te wo Tsunaide (Younha) Bleach Houki Boshi (Younha) Kiba OST I zed-journey Paradise Kiss Lonely in Gorgeous Paradise Kiss Do you want to Saikano OST Kanashimi no Nukumori Saikano OST Sayonara (Electric Guitar Version) Saikano OST Todokanu Omoi Wangan Midnight Lights and Anymore Wangan Midnight Speed of S30Z BLOOD+ Kataritsugu Koto Bokura ga Ita Futari no Kisetsu ga Bokura ga Ita Aishiteru RahXephon Hemisphere Na Na Iro Neon Genesis Evangelion Cruel Angel Thesis xxxHOLiC Kagerou Black Cat Daia no Hana ALONES The Melanchony of Suzumiya Harumi God knows Naruto Alive Wolf Rain - Hellsing - Last Exile OSTlerinin neredeyse tamamı
  7. Anatolia Story %100 Angel Densetsu %100 (Claymore'u çizenle aynı kişi) Komedi (Gülmek isteyenlere:))) Bara no Tameni %100 Berserk Battle Angel Alita %100 (2016'da Avatar'ın yönetmeninin çekeceği filmin konusu) Cat Street %100 Death Note %100 Glass Mask GTO %100 (Great teacher Onizuka) Hajime no Ippo Hana kimi %100 Hana Yori Dango %100 Hot Blooded Woman%100 Hot Gimmick %100 Hunter X Hunter Kare First Love %100 Kimi wa Pet %100 Kiseijuu %100 Koukou Debut %100 (High School Debut) Living Game %100 Mars %100 Midnight Secretary %100 Please Save My Earth%100 Shigurui %100 Sugar Addiction %100 Suzuka %100 Tenjou Tenge Bunlar en beğendiklerim, hepsini tavsiye ederim(Konu ve tarzı ilginizi çektiği sürece). Bazıları çok uzun. Bir iki arama yapıp öyle başlayın derim. (Bana da mesaj atabilirsiniz.) İçerik ve türlerini yazmadım bu yüzden. PS: Naruto Bleach'i listeye bilerek eklemedim.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.