Jump to content

Erato

Üyeler
  • İçerik sayısı

    6
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Erato kullanıcısının paylaşımları

  1. Öyle hüngür hüngür ağladığım bir anime hatırlamıyorum.Ancak her izlediğimde aynı hisleri yaşatan,yüreğimi acıtan Elfen Lied var. Fakat şöyle bir şey var,eğer bir anime de seslendirme ve ost iyiyse o zaman insanı duygulandırmayı başarıyor diye düşünüyorum. Çünkü komedi ağırlıklı bir anime de birden,işin içine dram girince bu söylediklerimin etkisi oluyor. Bir de sözde "dram" olan,hatta çoğu insanı etkilemiş olan animeler,beni etkilemeyebiliyor. Sanırım burada ya ben duygusuzum ya da aşırı derecede abartılmış,insanı etkilemeyen animelerdi. (Clannad,Air gibi animeler)
  2. Erato

    En gereksiz anime karakterleri ?

    Linç yemekten korkarak,One Piece'den Usopp demek istiyorum. Aslında Nami ve Usopp arasında kararsızım,ancak Nami'nin,Usopp'a göre daha ayrı bir yeri var. Yeteneklerini hiç bir zaman küçük görmüyorum ama aşırı korkak tavırları,savaş sırasında arkadaşlarını geride bırakması çoğu zaman insanı sinir ediyor. Tayfada ikiden fazla korkak var zaten,ne yazık ki Usopp biraz gereksiz kalıyor.
  3. Erato

    En Sevmediğiniz Türler Anketi

    En sevmediğim tür Ecchi. Nedense bir türlü ısınamadım. Ama öyle aman aman benden uzak dursun demiyorum. Genelde eğer anime güzelse bütün türleri izlerim,ayrım yapmam. Zevkler ve renkler tartışılmaz,ancak merak ettiğim bir konu oldu bu konuda. Genel olarak Yaoi ve Yuri türü işaretlenmiş,sanırım homofobik kişiler çokmuş onu anladım. Üzülmeyin her hastalığın bir çözümü,bir tedavisi var. Önemli olan erken tedavi edilmesi.
  4. Erato

    ''Tekrar Tekrar İzleyebilirim!'' dediğiniz Animeler

    İzlediğim şeyleri tekrar tekrar izleyen bir insan değilim ancak, Başta olmak üzere, Natsume Yuujinchou (Arada huzur bulmak lazım.) Elfen Lied (Sanırım mazoşistim) One Piece (Kısa videolarını,AMV'lerini tekrar tekrar izliyorum ancak o kadar bölümü baştan sona tekrar izleyeceğimi sanmıyorum.Sadece bazı bölümleri izleyebilirim)
  5. Erato

    Bulamadığım animeler

    Yardımcı olduğunuz için gerçekten çok teşekkür ederim. ? Zaman ayırıp, hatta ikinci animeyi bulmaya çalıştığınız için gerçekten teşekkür ederim. (^∀^) Animeleri izlemeye başlayacağım en kısa zamanda. Size de teşekkür ederim,ancak emin misiniz "amca"ya ait olduğundan ? Çünkü amv de sesi sert bir kadın söylüyordu. ?
  6. Erato

    Bulamadığım animeler

    Merhabalar, umarım konuyu doğru yere açmışımdır. (ó﹏ò。) Benim sorunum, bir tane izlediğim amv'de ki altta geçen sözlerin hangi animelere ait olduğunu bulamadım.(Çünkü amv de ki görüntü ve alt yazı alakasız) Umarım yardımcı olabilirsiniz. (・・;) 1. " Akan kan daha çok kanın akmasına sebep olur. Nefrette nefreti doğurur.Böylece açığa çıkan güç bu toprakta kök salmaya başlayıp,ona kandan bir arma işler. Tarih kaç kere tekrar ederse etsin,ders almıyorlar.İnsanlar aptal ve hazin yaratıklar. İnsanlar gerçekten çok aptal.." 2. " Kim karar veriyor, neyin doğru, neyin yanlış olduğuna ? Gerçeklik.. ? Konuştuğumuzun gerçek olduğunu nereden bilebiliriz ki ? Dünya doğuşundan itibaren kirli yetişkinlerin amaçları doğrultusunda yönetilmiştir.Gerçek her zaman, yöneticilerin düşüncelerine göre şekil alır. Bizlerse onu doğru dürüst irdeleme zahmetine bile girmeyiz. Bu durumda senin bahsettiğin gerçeklik, uzun zaman önce çürütülmüş bir düşüncenin iskeletinden başka bir şey değil. Bu saçma gerçeği bir bütün haline getirmek istemen,birbirine uymayan iki yapboz parçasını birleştirmeye çalışmakla aynı şey..." 3. " Ben adaletim ! Ben zayıfı kötüden kurtardım ve bu dünyanın tanrısı haline geldim,bunu herkes istedi ! Onlar kim ki tanrıyı sorguluyor ? İşte onlar gerçek kötüler ! - Sen sadece tanrının adını kullanarak cinayet işliyorsun ! " Bu üç animeyi de merak ediyorum. Sözler daha beni şimdiden etkilediğine göre, gerçekten güzel animeler olduğunu varsayıyorum . (¬、¬)
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.