Jump to content

DN Angel

Üyeler
  • İçerik sayısı

    8
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

DN Angel üyemizin başarıları

  1. bu film harika bir ara kanal7 de full türkçe olarak yakınlandı. 2 sezon olarak baska varmı blmiyorum ama cevablanmamıs sorulr ile birlikte 2. sezonu bitti.
  2. DN Angel

    Fairy Tail güzeli sizce kim?

    1-Erza 2-Mirajane 3-Lucy 4-Cana
  3. DN Angel

    Fairy Tailin En kabadayısı :D

    kabadayılık konusunda erza hepsini tek geçer :D
  4. DN Angel

    En güçlü karakter sizce kim?

    bence en güçlüleri usta makarov ve gildarts cilive. tabi laxus.. hepside hayvan gibi güçlü.
  5. DN Angel

    Ejderhalar ve Natsu'nun olayı

    bence konu senınde dediğin gibi Layla Heartfillia'a kadar uzanmakta fakat bunun içinde zeref ve fairy tail'in ustası nında oldugunu düşünyoum. 1. teorim seninle aynı Layla Heartfillia olayı, 2. teorim zeref olayı. nihai büyünün karanlık tarafı biliyorsunuz ki zeref de fakat zeref sadece ejderinin adını 1 kez söyledi ve acnologia hemen geldi. peki neden ? ve bundan önce bir bölümde bir işik süzmesi dragon igneel'e (natsunun babası) bir şeyler söylemişti. tam olarak o bölümü hatırlamıyorum ama sanırım master zero bölümnden sonra idi. 3. teorim ise fairy tail'inustası ile alakalı. son bölümde gildarts a bir şey gösterdi korkusuz gildarts titredi. korktu. ve sonra filmden ayrıldı. orada ne vardı ? ejderhalar neden 777 yılında kayboldu ve tek ehder acnologia ortalıkta ? gildarts onu bir dağda gördüğün savaştıgını ve vücüdünün bir kısmını kaybettiğini söyledi. ve hala bir sır olan makarov''un oğlu ? 777 yılına yakın bir zamanda kayboldu. ve laxus'a ejderha gücünü verdiğini söylene makarov daha doğurusu her şeyi bilen makarov o gücü oğlunun nasıl koydugunu açıklayamadı ?
  6. DN Angel

    En güçlü Espada

    Ulquiorra .. fazla konusmaya gerek yok bence :)
  7. DN Angel

    Bleach - Bankai Yaratma

    bankai adı = dranzass Çagrılısı = kapzasında yukarda tutup yerin ve göğün hakimi dranzass kalk ve her nefesinle her yeri yak. - Uyan Dranzass Özellikleri = Kızıl Anka kusunun Göz yasında dövülen dranzass 2 farklı alevi içinde barındırır. saf ateşin bekcisi flame of dranzass ve çagrıldıgında sahibinin yaşam gücünü emen golden flames dranzass not
  8. http://b1208.hizlire.../10/q/c4qdb.png 5 dk 17 sn :D
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.