-
Last visited
-
Days Won
185
Reputation Activity
-
Amygirl reacted to quincy for a status update, Gece bleachin sezon finalini izleyip yattığım için rüyamda yhwach’ın auswählen‘inden
Gece bleachin sezon finalini izleyip yattığım için rüyamda yhwach’ın auswählen‘inden sağ çıkmış bir quincy idim. onore oldum
-
Amygirl got a reaction from Gradiyyir for a status update, Burası spammer yuvası olmuş
Burası spammer yuvası olmuş
-
Amygirl got a reaction from sShoguNn for a status update, Burası spammer yuvası olmuş
Burası spammer yuvası olmuş
-
Amygirl reacted to Gallardo for a status update, Adam bishounen tanımının kendisinden daha bishounen
Adam bishounen tanımının kendisinden daha bishounen
-
-
-
Amygirl got a reaction from Black Angel for a status update, "Onlar güçsüzdü. Bu yüzden öldüler. Bizler de güçsüzdük. Onları kurtaramadık." İlk bö
"Onlar güçsüzdü. Bu yüzden öldüler. Bizler de güçsüzdük. Onları kurtaramadık."
İlk bölümden bir replik yapıştırdım valla
-
Amygirl got a reaction from Black Angel for a status update, "Bazı insanlar intikamın ablamı geri getirmeyeceğini söyleyecektir. Sanki neler yaşad
"Bazı insanlar intikamın ablamı geri getirmeyeceğini söyleyecektir. Sanki neler yaşadığımı biliyorlarmış gibi... Bazı insanlar da affetmem gerektiğini söyleyecektir. Ama bu saçmalık! Ailemin çukura atılmasının yarattığı hissi unutup hayatıma devam etmek mi? Böyle yaşamayı reddediyorum. Kendimi bu intikama hazırladım ben! Kaderimle yüzleşmenin ek yolu intikam!"
-
Amygirl got a reaction from Black Angel for a status update, 30 küsür spammerı banladıktan sonra gidiyorum. Şubatın son haftasından itibaren bir s
30 küsür spammerı banladıktan sonra gidiyorum. Şubatın son haftasından itibaren bir sebepten spam botları ve uygulamaları çalışmamış. Düzeltilmesi için uğraştım bakalım.
Bunun dışında en az 5 flag alan içerik otomatik banlanacak. Bu biraz olsun rahatlatır.
-
Amygirl got a reaction from sShoguNn for a status update, 30 küsür spammerı banladıktan sonra gidiyorum. Şubatın son haftasından itibaren bir s
30 küsür spammerı banladıktan sonra gidiyorum. Şubatın son haftasından itibaren bir sebepten spam botları ve uygulamaları çalışmamış. Düzeltilmesi için uğraştım bakalım.
Bunun dışında en az 5 flag alan içerik otomatik banlanacak. Bu biraz olsun rahatlatır.
-
Amygirl got a reaction from Aechee for a status update, "Onlar güçsüzdü. Bu yüzden öldüler. Bizler de güçsüzdük. Onları kurtaramadık." İlk bö
-
Amygirl got a reaction from Aechee for a status update, "Bazı insanlar intikamın ablamı geri getirmeyeceğini söyleyecektir. Sanki neler yaşad
"Bazı insanlar intikamın ablamı geri getirmeyeceğini söyleyecektir. Sanki neler yaşadığımı biliyorlarmış gibi... Bazı insanlar da affetmem gerektiğini söyleyecektir. Ama bu saçmalık! Ailemin çukura atılmasının yarattığı hissi unutup hayatıma devam etmek mi? Böyle yaşamayı reddediyorum. Kendimi bu intikama hazırladım ben! Kaderimle yüzleşmenin ek yolu intikam!"
-
Amygirl got a reaction from Barış D. Baryshx for a status update, "Bazı insanlar intikamın ablamı geri getirmeyeceğini söyleyecektir. Sanki neler yaşad
-
Amygirl got a reaction from zaman for a status update, "Onlar güçsüzdü. Bu yüzden öldüler. Bizler de güçsüzdük. Onları kurtaramadık." İlk bö
-
Amygirl got a reaction from sShoguNn for a status update, "Onlar güçsüzdü. Bu yüzden öldüler. Bizler de güçsüzdük. Onları kurtaramadık." İlk bö
-
Amygirl got a reaction from heymely for a status update, Yoğun iş dönemim sebepli sık giremiyorum. Böyle olduğunda TürkAnime sunucusu üzerinde
Yoğun iş dönemim sebepli sık giremiyorum. Böyle olduğunda TürkAnime sunucusu üzerinden forum adminlerine ulaşabilirsiniz.
Tabii disqusstan ban yedim diye gelmeyin lütfen jsjdjjdd
-
Amygirl got a reaction from sShoguNn for a status update, Yoğun iş dönemim sebepli sık giremiyorum. Böyle olduğunda TürkAnime sunucusu üzerinde
Yoğun iş dönemim sebepli sık giremiyorum. Böyle olduğunda TürkAnime sunucusu üzerinden forum adminlerine ulaşabilirsiniz.
Tabii disqusstan ban yedim diye gelmeyin lütfen jsjdjjdd
-
Amygirl reacted to LeornKayn for a status update, yine bir şeyler değiştirmişler 612 içerik ile 2012 eylül ayından itibaren çaylak olar
yine bir şeyler değiştirmişler 612 içerik ile 2012 eylül ayından itibaren çaylak olarak gözüküyorum, neyim ben naruto falan mı 9 sezon çaylak son sezon hokage mi olucam
-
Amygirl got a reaction from Kr7 for a status update, En kısa zamanda forumun mezar kısımlarını yok edeceğiz.
En kısa zamanda forumun mezar kısımlarını yok edeceğiz.
-
Amygirl got a reaction from Kr7 for a status update, Artık karışmıyorum. Bazı üyeleri kendi zekaları ile başbaşa bırakacağım. Foruma beş d
Artık karışmıyorum. Bazı üyeleri kendi zekaları ile başbaşa bırakacağım. Foruma beş dk girmem sinir krizi geçirmem için yetiyor. Siteyi geçtim, forumun elli yerine oraya buraya yazılmış discord linkine rağmen discord talebi açanları mı dersin? Her yorumun üzerinde bir probleminiz olduğunda discorddan disquss yetkililerine ulaşın yazmasına rağmen forumdan konu açanı mı mesaj atanı mı dersin? Okuma ve idrak probleminiz varsa sosyal medya kullanmayın.
-
Amygirl got a reaction from Pseudohomophylus for a status update, En kısa zamanda forumun mezar kısımlarını yok edeceğiz.
-
Amygirl got a reaction from pegasusejder for a status update, En kısa zamanda forumun mezar kısımlarını yok edeceğiz.
-
Amygirl got a reaction from Kadir- for a status update, Artık karışmıyorum. Bazı üyeleri kendi zekaları ile başbaşa bırakacağım. Foruma beş d
Artık karışmıyorum. Bazı üyeleri kendi zekaları ile başbaşa bırakacağım. Foruma beş dk girmem sinir krizi geçirmem için yetiyor. Siteyi geçtim, forumun elli yerine oraya buraya yazılmış discord linkine rağmen discord talebi açanları mı dersin? Her yorumun üzerinde bir probleminiz olduğunda discorddan disquss yetkililerine ulaşın yazmasına rağmen forumdan konu açanı mı mesaj atanı mı dersin? Okuma ve idrak probleminiz varsa sosyal medya kullanmayın.
-
Amygirl got a reaction from Ori for a status update, Artık karışmıyorum. Bazı üyeleri kendi zekaları ile başbaşa bırakacağım. Foruma beş d
-
Amygirl reacted to Gallardo for a status update, Trinity Blood izlerken en zevk aldığım 2 karakter. Biri coolluğun öbürü dobralığın sö
Trinity Blood izlerken en zevk aldığım 2 karakter. Biri coolluğun öbürü dobralığın sözlükteki tanımı.