Jump to content

Amygirl

Forum Admin
  • İçerik sayısı

    7341
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    184

İtibar Etkinliği

  1. Teşekkür
    Amygirl got a reaction from BlacKofFiRe in Nasıl Anime İndiririm?   
    Merhaba arkadaşlar,
     
    Bu konuya benzer bir konu forumda var ama admininiz bile bulamadı o sebeple yeniden derleme olarak yazacağım. Siz de benim bildiklerimden başka anime indirme yöntemi biliyorsanız konu altına ekleyebilirsiniz.
     
    1) Çeviri grubunun sitesinden direkt indirerek
     
    En güvenli ve en kaliteli indirme yolu budur. Seriyi çeviren fansub aktif çalışıyorsa kendi sitelerinde altyazı ya da altyazı gömülü video paylaşıyorlardır. O sebeple öncelikli olarak çeviren grubun sitesine bakın. TürkAnimede animeyi birden fazla fansub çevirmişse animeyi izleceğiniz bölümde sağ üst köşede ya da  videonun altında animeyi yükleyen kişinin bilgilerinin hemen yanında çeviren fansubların adı ve adresleri yazmaktadır.
     
    Bazı eski animelerin fansubları kapanmış oluyor, o zaman ne yapalım?
     
    2) Torrentten yüksek çözünürlüklü mkv videosu indirip Tr altyazıyı ayrı indirmek
     
    Bu yöntem özellikle yüksek kalite videosu bulunmayan eski animeler için ideal. Birçok eski serinin Türkçe altyazı dosyası turkcealtyazi.org veya planetdp.org gibi sitelerde bulunur. nyaa.si gibi torrent paylaşan sitelerden yüksek çözünürlüklü videoyu torrent olarak indirip sonra mediaplayer classic gibi oynatıcılarda altyazıyı üzerine sürükleyerek işi çözebilirsiniz. Eski serilerde fazla sayıda video bulamayacağınız için genelde zamanlaması tutar ancak tutmuyorsa video oynatıcısında ayarlamak gerekibilir. Bu yöntemin dezavantajı da bu...
     
    3) Video yakalayıcı programlar kullanmak
     
    Bunun en çok bilineni "Internet Download Manager" az bilinenlerden bir tanesi "Orbit" tir. Orbit hala çalışıyor mu bilmiyorum gerçi. IDM nin dezavantajı 30 günlük deneme süresinden sonra paralı oluşu onun için de crack kullanabilirsiniz. Ya da paranız varsa programı satın alabilirsiniz. 
     
    4) Video oynatıcıların indirme seçeneği
     
    Bunu eğer yüklenmişse çok kısıtlı animeler için yapabilirsiniz. Özellikle FEMBED gibi oynatıcılar videoyu indirme özelliği de sunabiliyor. İndirmek istediğiniz animelerin oynatıcılarını kontrol etmekte fayda var.
     
    5) Anime depoları olan siteler
     
    Bazı siteler anime indirme fırsatı sunabiliyor. Bu özellikle eski animeler için faydalı bir özellik. Bu konuda aklıma gelen ilk site ""animekalesi" indirmek istediğinizde bakabilirsiniz. Ancak bu siteler genelde toplu indirme fırsatı sağlamıyor.
     
    6) Mobilden anime indirme
     
    Açıkçası bu konuda bilgim kısıtlı ancak anime izleme sitesini mobil versiyonda açıp video üzerine sağ tıklattığınızda (her oynatıcıda çalışıyor mu emin değilim) Videoyu farklı kaydet seçeneği çıkıyormuş. Denenebilir.
     
     
    Bildiğim indirme yöntemlerini yazdım. Benim bilmediklerimi konunun altına sıralayabilirsiniz. Ya da nasıl anime indiririm konusu açan olursa onlara bu konuyu paylaşabilirsiniz. İyi forumlar...
  2. Beğen
    Amygirl got a reaction from Ruzgarre in Muhabbet Mekanı (Düzenli Bakılan Dutluk :) )   
    Eski konuda artık aktif olmayan kullanıcıların da boş yere yer kaplayan iletileri olduğu için, o konu çok dolduğu için muhabbete buradan devam ediniz. Eski konuyu yarın sileceğim.
     
    Eee nasılsınız? 
  3. Üzgün
    Amygirl got a reaction from Ruzgarre in 2022 TürkAnimeTV&Animeler.Net Fan Art Yarışması Sonuçları!   
    İki buçuk aylık serüvenin sonuna geldik!

     
    Halk oylamasına katılan 60 çizim arasından en yüksek puanı alan 20 çizim 10 jüri tarafından çizim tekniğine bakılmaksızın değerlendirildi ve jürilerden en yüksek puanı alan 5 yarışmacı ödüle layık görüldü.
     
    Öncelikle yarışmaya katılan, yarışma için emek harcayan ve yarışma sürecini yakından takip eden çizerlerimize çok teşekkür ediyoruz.

     
    Bu yarışma için hiçbir karşılık almadan tüm tecrübesi ve teknik bilgisini kullanıp çizimleri objektif bir şekilde değerlendiren ilk 8 ve son etaptaki 10 jürimize çok teşekkür ediyoruz.

     
     
    Kazanan beş çizim şu şekilde:
     
    Yarışma Beşincisi: Dio / Elempi
     

     
     
    Yarışma Dördüncüsü: 9 Titan / Beyza
     

     
     
    Yarışma Üçüncüsü : Ryuk / Sky_foxx
     
     

     
     
    Yarışma İkincisi: Hotaru Haganezuka / alucardzsama
     

     
     
    Yarışma Birincisi : Yami Yugi / Hazel Ocak
     
     

     
     
    Kazanan arkadaşları tebrik ediyoruz.
     

     
    Ödülleri hatırlatalım:
     
    Birinciye 200 ₺ Amazon.tr hediye kartı ve istediği karakterden tasarım baskılı kupa
    İkinciye 150 ₺ Amazon.tr hediye kartı ve istediği karakterden tasarım baskılı kupa
    Üçüncüye 100 ₺ Amazon.tr hediye kartı ve istediği karakterden tasarım baskılı kupa
    Dördüncüye istediği karakterden tasarım baskılı kupa
    Beşinciye istediği karakterden tasarım baskılı kupa
     
    Kazanan kişiler, ödüllerini almak ve tasarım bardakları hangi karakter için istediklerini ForumTürkAnime sitesinden forum admini bendeniz Amygirl'e mesaj ile belirtmeleri gerekmektedir.
     
    Yeni bir etkinlikte görüşmek üzere...
     
     
  4. Beğen
    Amygirl got a reaction from Pseudohomophylus in Doğum Günü Kutlama Bölümü   
    Teşekkür ederim 
  5. Beğen
    Amygirl reacted to Pseudohomophylus in Doğum Günü Kutlama Bölümü   
    @Kadir- Heykeline beton yetmeyecek insan iyi ki doğdun nice sağlıklı huzurlu yaşlara
    Daha erken gelemediğim için üzgünüm sen 9unda kutlamışım say
    @Amygirlsenpai yarın muhtemelen forumda olamayacağım o yüzden seninkini de 1 güncük erken kutluyorum affına sığınarak, doğum günün kutlu olsun, iyi ki varsın
  6. Karmaşık
    Amygirl got a reaction from Ruzgarre in Banlanan Üyeler ve Ban Sebepleri   
    @aniltosun29
     
    Bir animeyi 7 saatte çevrilmediği için "çeviremiyorsanız bırakın bu işi" demiş sonra da disquss tan banlanmış. Üzerine sitede her disquss yorum yerinde "Bir probleminiz olduğunda Discord üzerinden disquss yetkilisi ile görüşün" yazmasına üzerine link verilmesine rağmen gelip foruma utanmadan "Banlanacak bir şey demedim." diye konu açması.
    Hiçbir ücret vermeden aldığı hizmeti salak bir şekilde eleştiren bu şahısları forumda istemiyoruz.
  7. Beğen
    Amygirl got a reaction from Aechee in Animeler Hakkında Bilmedikleriniz / Size İlginç Gelen Şeyler   
    Bu konuyu Berat açmamış.. Verdiğim sürenin sonuna geldi :D Ben açıyorum :)

    Animeler hakkında bilmediğimiz.. Duyunca çok şaşırdığımız şeyleri burda paylaşalım :

    İlerleyen zamanlarda resim ve videolarla güncelleme yapacağım bir kaç bilgi ile başlıyorum:

    ---Fairy Tail'den Erza Scarlet mangaka Hiro Mashima'nın platonik aşkına hitafen tasarlanmış bir karakterdir.. Mangakanın hayatında kendisine çok acı veren bir aşk üçgeni deneyimi olduğu ve bu yüzden seri içinde ilişkinin şekli ve derinliği belli olmayan ikili üçlü ilişkiler olduğu söylenir: Natsu Lucy Lisanna gibi :)
     



    --- Bleach'teki Aizen ile Fairy Tail'deki Ichiya san ı aynı ses sanatçısı seslendirmektedir.
     
       


    --- Gintama opening 5 Don Ten i Hijikata Toshironun seiyuusu Nakai Kazuya söylüyor olarak bilinmektedir.. Ancak bu doğru değildir...
     



    --- Deadman Wonderland opening şarkısı One Reason anime için nakarat sözleri değiştirilerek tekrar seslendirilmiştir.
     




    --- Fairy Tail mangakası Hiro sensei One Piece mangakası Oda sensei'in öğrencisidir ve Fairy Tail' deki Gildarts One Piece 'teki Shanks'e hitafen tasarlanmıştır.
     



    --- Ichigo her ne kadar "çilek" demek olsa da Kurosaki Ichigo'nun ismi "Ich" ve "go" yani bir ve beşten gelip Kurosaki Ichigo'nun doğum tarihi olan 15 Temmuzu ifade eder.
     
    --- Karakter dizaynları karakterlerin burçlarına göre yapılan tek anime Bleach tir.
     
    --- Bu bilgi animeye yeni başlayan saf ve temiz yavrularıma gelsin: Piyasadaki tüm animelerin %75 i porno sektörüne hizmet eder :(


    --- Shinsengumi gerçekte tarihte var olan bir özel polis birliğidir... İsimler varyante esilse bile karakterler gerçek hayatta aynı rütbe ile yaşamıştır. (Shinsengumi'nin yer aldığı tüm serilerde Hijikata çok yakışıklı çizilse de Google da aratmayın please :D hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz :D ) Hakuouki, Gintama ve Bakamatsu Rock gibi konusu edo doneminde geçen çoğu animede Shinsengumi bulunmaktadır.
     




    --- Pokemonun bir bölümü tüm dünyada yayınlanması yasaktır televizyon kanallarında... Çünkü o bölümde Pikachu'nun yaptığı bir saldırının efekti bir çok ülkede epilepsili çocukların atak geçirmesine sebep olmuştur.
     



    --- Naruto'dan Hatake Kakashi bostan korkuluğuna benzemektedir ve Hatake Kakashi Japonca'da bostan korkuluğu demektir :)
     



    --- Piyasadaki hemen hemen tüm shoujoların bir de live action ı yani Kore Dizisi bulunmaktadır :D
     



    --- Itachi Uchiha ile ilgili havadisi öğrenen Rus bir genç acıya dayanamayıp intihar etmiştir. Bizim kendisini pokemon sanıp dokuzuncu kattan atlayan bebemizi de hatırlatıyorum :D
     
    --- Animenin atası kabul edilen Osamu Tesuka bir tıp doktoru idi...
     
    --- Manganın tarihi milattan önceye dayanır! O yüzden görsel ve geleneksel sanat sayılır...
     
    --- Japonya'da yaz tatili ara donem tatilidir... Bahar döneminde öğrenciler sınıf atlar.. Ve öğrencileri geleneklere sadık kalınması konusunda teşvik eder animeler... Eklemeden edemeyeceğim... Kültürel ve geleneksel kıyafet giymenin ayıplandığı tek memleket bize aittir...
     
    ---Gintama mangakası Hideaki Sorachi ye ait bir tane bile resim bulamazsınız! Sanatçımız kendisini medyaya gizlemiştir.. İnternette dolanan fake resimlere kanmayınız! Bu kadar zeki bir insanla cidden tanışmak ve kendisine teşekkür etmek isterdim :) ayrıca kendisini bir goril olarak çizen daha doğrusu bir hayvan tek mangakadır :D Belki de Kondou sandan özür dilemek istemiştir?
     



     
     
    Ekleme değişik bilgilerle geri döndüm  :) Başlıyorum:
     
    --- Bleach'ten Ulqiourra'nın "Ruh nedir" gibi sorgulamaları Nietzsche 'den esinlenilmiştir... Nietzsche'nin "hiçlik" felsefesi varken Ulqiourra'nın temsil ettiği ölüm nedeni "hiçlik"tir.. Her espada bir ölüm sebebini temsil ediyor, hatırlatalım  :)
     



     
    --- Dünya çapında en çok hasılat yapan anime filmi Hayao Miyazaki'nin Spirited Away yani "Ruhların Kaçışı" filmidir. İkinci en çok hasılat yapan anime filmi ise yine Hayao Miyazaki'nin Yürüyen Şatosu'dur.
     



     
    --- Japonya'da kuroneko'lar yani kara kediler uğurlu sayılır :D
     
    ---Uchiha Itachi 7 yaşında akademiye girmiş bir yılda akademiyi bitirmiş 8 yaşında sharinganda ustalaşmış 10 yaşında chunin sınavını geçmiş 11 yaşında ANBU'ya girip 13 yaşında takım kaptanı olmuştur.  :cruch-onion-head-emoticon:  Buradan sonrası spoiler sayılabilir: 



     



     
    --- Kakashi Sensei 6 yaşında chunin olmuştur  :admire2-onion-head-emoticon: 
     
    --- Naruto'dan devam edelim. Naruto ilk sezonda Hinata'dan başka saçı kısa Naruto akranı kız yoktur. Hinata saçlarını şöyle bir sebepten uzatmamıştır: Tüm kızların hayran olduğu Sasuke uzun saçlı kızlardan hoşlandığını söylemiştir ve Hinata Naruto Hintana'nın Sasukeden hoşlandığı gibi yanlış bir fikre kapılmasın diye saçlarını kısa tutmuştur.  :love-you-crazy-rabbit-emoticon: 
     
    --- Uchiha klanı işareti renklerini Japon Bayrağından alır ve Ameterasu gibi bir çok Uchihasal terim Japon mitolojisinden gelir.
     

     
     
    --- Yeter bu kadar Naruto :D Gelelim milli futbolcumuz Tsubasa'ya :D Tsubasa'nın Fransa'daki adı Olivie'dir.. Fransız milliyetçiliği : :)İsimleri bile değiştiriyorlar :D
     
     
    --- Fullmetal Alchemist ve mangasına uyumlu Fullmetal Alchemist Brotherhood içinde geçen Homonculusların çoğu birbirinden farklıdır.
     



     
     
    ---  Tokyo Ghoul'dan Uta ne animede ne de mangada normal gözlerle görünmemiştir.
     



     
    --- Mirai Nikki'den... Gasai Yuno ismini Roma tanrıçası Juno'dan Yukiteru ismini Tanrıça Juno'nun kocası Jupiter'den alır. Tanrıça Juno kocasını çok kıskandığı ve kimse ile paylaşmadığı için bu isimler kullanılmıştır.
     



     
     
    --- Karşı cinste ya da hoşlandığımız kişide bizi heyecanlandıran bir şey gördüğümüzde burnumuz normalde kanamaz.. Ancak Japonlar bu olguyu çok kullanır:
     



     
    --- Japonya'da manga için kullanılan kağıt kullanılan tuvalet kağıtlarından daha fazladır  :punch-onion-head-emoticon: 
     
     
    --- Death Note Çin'de çocuklar Death Note defteri alıp sevmedikleri insanların isimlerini yazıyorlar diye yasaklanmıştır. Ayrıca bir spoiler:
     



     
     
    ---  Fairy Tail'den Gray mangada arada sigara içerken görünür. Ancak animede böyle bir sahne yoktur.
     
     



     
     
    Pokemonda rakip olan Hikari ve Nozomi aslında Japonya'da iki hız treninin adıdır.  

        Riot Games anime şirketi Madhouse'a LOL'un animeye uyarlanması için bir teklif götürmüştür. (Doğru mu bilemiciiim :) )     Death Note için şöyle bir söylenti dolaşmaktadır: light Adem Peygambere, Misa Hava'ya, Ryuk da cennette yasak meyveyi gösteren yılana (Burda değişik dini inançlar var.. Bazılarına göre aslında yılan cennetin bekçisidir. Şeytana cennetin kapısını açarak yardım ve yataklık etmiştir gibi..) hitaf edilmiştir. Bu yüzden Ryuk sürekli elma yer.     Her manganın animesi mangasının satışlarını ortlama %10 arttırır. Shingeki no Kyojin de bu oran %77'dir.     Sailor Moon orjinal Japon yapımında daha fazla karanlık ve kötü sahneler vardır. Karakterler daha argo konuşur. Ancak küçük kızlara hitap etsin diye İngilizce dublajında bu replikler değiştirilmiş ve sahneler kesilmiştir.     Alucard Draculanın tersten yazılışıdır. Aman Tanrım ilk kez duyduğumu söylesem :o Arbok - Kobra gibi salkdjfdd     Gasai yuno hem Japonya'da hem de amerikada gelmiş geçmiş en popüler bayan karakterdir. ( Çok şükür Asuna değil :P )     İlk anime 1917 yılında Shinokawa Oten, Jun'ichi Kouchi ve Seitono Kitoyama tarafından yapılmıştır. ( Fakat ne?)     Bir röportajında Kishimoto'ya "Itachi vs Madara olsa hangisi alır?" diye sormuşlar. Kishimoto Madara'nın kolayca yenileceğini söylemiş. Cool yeaaahhhhh!!!!      
    Hahahahahaha işte bu çok komik: Naruto'daki herkesin sandalet giyme sebebi: Kishimoto'nun ayak parmağı çizmeyi çok sevmesi :D :D  
    Şimdilik benden bu kadar :) İlerde bunlara ekleme yapacağım.. 

    Sizler de siz ilginç gelen şeyleri yazabilirsiniz :) :)
  8. Beğen
    Amygirl got a reaction from TRA0 in 2022 TürkAnimeTV&Animeler.Net Fan Art Yarışması Sonuçları!   
    İki buçuk aylık serüvenin sonuna geldik!

     
    Halk oylamasına katılan 60 çizim arasından en yüksek puanı alan 20 çizim 10 jüri tarafından çizim tekniğine bakılmaksızın değerlendirildi ve jürilerden en yüksek puanı alan 5 yarışmacı ödüle layık görüldü.
     
    Öncelikle yarışmaya katılan, yarışma için emek harcayan ve yarışma sürecini yakından takip eden çizerlerimize çok teşekkür ediyoruz.

     
    Bu yarışma için hiçbir karşılık almadan tüm tecrübesi ve teknik bilgisini kullanıp çizimleri objektif bir şekilde değerlendiren ilk 8 ve son etaptaki 10 jürimize çok teşekkür ediyoruz.

     
     
    Kazanan beş çizim şu şekilde:
     
    Yarışma Beşincisi: Dio / Elempi
     

     
     
    Yarışma Dördüncüsü: 9 Titan / Beyza
     

     
     
    Yarışma Üçüncüsü : Ryuk / Sky_foxx
     
     

     
     
    Yarışma İkincisi: Hotaru Haganezuka / alucardzsama
     

     
     
    Yarışma Birincisi : Yami Yugi / Hazel Ocak
     
     

     
     
    Kazanan arkadaşları tebrik ediyoruz.
     

     
    Ödülleri hatırlatalım:
     
    Birinciye 200 ₺ Amazon.tr hediye kartı ve istediği karakterden tasarım baskılı kupa
    İkinciye 150 ₺ Amazon.tr hediye kartı ve istediği karakterden tasarım baskılı kupa
    Üçüncüye 100 ₺ Amazon.tr hediye kartı ve istediği karakterden tasarım baskılı kupa
    Dördüncüye istediği karakterden tasarım baskılı kupa
    Beşinciye istediği karakterden tasarım baskılı kupa
     
    Kazanan kişiler, ödüllerini almak ve tasarım bardakları hangi karakter için istediklerini ForumTürkAnime sitesinden forum admini bendeniz Amygirl'e mesaj ile belirtmeleri gerekmektedir.
     
    Yeni bir etkinlikte görüşmek üzere...
     
     
  9. Beğen
    Amygirl got a reaction from Aechee in 2022 TürkAnimeTV&Animeler.Net Fan Art Yarışması Sonuçları!   
    Artık yorumlarımı yapabilirim :D :D 
     
    Yarışma süresince düzen ve ayarlamalardan sorumlu olduğum için forum ortamında kendi fikirlerimi katmak istememiştim. Değerlendirme sürecinde de rol almadığım için artık buraya ben de bir şeyler yazayım 
     
    Öncelikle yarışmaya katılan çizimler arasında en beğendiğim çizim Ryujinsama'nın Rock Lee'si idi. Teknik bir bilgim yok ama resme bakınca Rock Lee'yi özümsüyordum o sebeple çok beğendim.
     
    Emek kokan Guts gibi çizimler de ayrı hayran bıraktı.
     
    İlk beşe gelince Dio'nun diğer çizimler arasından sıyrılıp jüriden de halk oylamasından da güzel sonuç alması beni çok şaşırttı. Kesinlikle çok orijinal bir tasarım ama nedense insanlar seçmez diye düşünüp üzülmüştüm. Ve ne yalan söyleyeyim bizim ülkemizden böyle Dio çizimi ve arka plan tasarımı çıkmaz bu çalıntı olabilir diye düşünmüştüm. Elempi kardeş hakkını helal et 
     
    9 Titan kesinlikle emek kokan bir çalışma. Ancak kendi açımdan mangakanın official artının aynısı olup çizerin kendi yorumunun olmaması sebebi ile pek çok kişinin aksine benim favorim değildi.
     
    Ryuk çizimi teknik olarak göze çarpıyor. Boyaması ve karakterin çizimi çok başarılı. Çizime orijinallik katan tekniği yani içeriği değil.
     
    Hotaru Haganezuka çizimi çizim hakkında pek bir bilgim yok ama bildiğim kadarı ile üçten fazla kara kalem tekniği kullanılarak çizilmiş bir çalışma teknik olarak ve karakterin işlenişi olarak tam puan alıyor.
     
    Yami Yugi'ye gelecek olursak... Teknik ve renk seçimi göz alıcı. Ancak çizimi yarışmaya katılan 150küsür çizimden ayıran en büyük şey orijinal oluşu. Sibel Pala gibi kendi orijinal tasarımları ile yarışmaya katılan yarışmacılarımız da oldukça yetenekli idi ama ne yazık ki bilinen karakterler orijinal tasarımları halk oylamasında geçiyor T-T
    Yu-gi-oh izlemeyenler için Yami Yugi , Yugi Moto bedeninde var olan bir firavun ruhudur. Zeki, çevik ve karizmatik bir karakterdir. Yami Yugi'ye psikopat bir imaj vermek ve Yugi Moto'nun boynundaki aksesuara farklı bir anlam katmak... Üzerine tercih edilen renklerin bu anlamı pekiştirmesi... Hazel Ocak'ı muhteşem hayal gücünden ötürü tebrik ediyorum.
     
    Ayrıca Upriden, rei_d gibi katılımcıların çizimleri de oldukça başarılı idi. Çizim yeteneklerinizi görünce Kem Gözlü Şevkete bağlıyorum. Keşke benim olsa ljgjghlfd
     
    Neyse işte... 2.5 ayda yediğim hakaretlerden jüriye yapılan saygısızlıklardan bahsedecektim. Sıra gelmedi :D 
     
  10. Beğen
    Amygirl reacted to Pseudohomophylus in 2022 TürkAnimeTV&Animeler.Net Fan Art Yarışması Sonuçları!   
    Güzel bir yarışmaydı, bu vesileyle foruma da can gelmişti ne güzel 
     
    Söylemeden edemeyeceğim Dio'nun sıralamaya girmesini beklemiyordum ama onu da sıralamada görmek sevindirdi.
    Yarışma ve değerlendirme sürecinde emeği geçen herkese teşekkür ederim.
  11. Beğen
    Amygirl got a reaction from Pseudohomophylus in 2022 TürkAnimeTV&Animeler.Net Fan Art Yarışması Sonuçları!   
    Artık yorumlarımı yapabilirim :D :D 
     
    Yarışma süresince düzen ve ayarlamalardan sorumlu olduğum için forum ortamında kendi fikirlerimi katmak istememiştim. Değerlendirme sürecinde de rol almadığım için artık buraya ben de bir şeyler yazayım 
     
    Öncelikle yarışmaya katılan çizimler arasında en beğendiğim çizim Ryujinsama'nın Rock Lee'si idi. Teknik bir bilgim yok ama resme bakınca Rock Lee'yi özümsüyordum o sebeple çok beğendim.
     
    Emek kokan Guts gibi çizimler de ayrı hayran bıraktı.
     
    İlk beşe gelince Dio'nun diğer çizimler arasından sıyrılıp jüriden de halk oylamasından da güzel sonuç alması beni çok şaşırttı. Kesinlikle çok orijinal bir tasarım ama nedense insanlar seçmez diye düşünüp üzülmüştüm. Ve ne yalan söyleyeyim bizim ülkemizden böyle Dio çizimi ve arka plan tasarımı çıkmaz bu çalıntı olabilir diye düşünmüştüm. Elempi kardeş hakkını helal et 
     
    9 Titan kesinlikle emek kokan bir çalışma. Ancak kendi açımdan mangakanın official artının aynısı olup çizerin kendi yorumunun olmaması sebebi ile pek çok kişinin aksine benim favorim değildi.
     
    Ryuk çizimi teknik olarak göze çarpıyor. Boyaması ve karakterin çizimi çok başarılı. Çizime orijinallik katan tekniği yani içeriği değil.
     
    Hotaru Haganezuka çizimi çizim hakkında pek bir bilgim yok ama bildiğim kadarı ile üçten fazla kara kalem tekniği kullanılarak çizilmiş bir çalışma teknik olarak ve karakterin işlenişi olarak tam puan alıyor.
     
    Yami Yugi'ye gelecek olursak... Teknik ve renk seçimi göz alıcı. Ancak çizimi yarışmaya katılan 150küsür çizimden ayıran en büyük şey orijinal oluşu. Sibel Pala gibi kendi orijinal tasarımları ile yarışmaya katılan yarışmacılarımız da oldukça yetenekli idi ama ne yazık ki bilinen karakterler orijinal tasarımları halk oylamasında geçiyor T-T
    Yu-gi-oh izlemeyenler için Yami Yugi , Yugi Moto bedeninde var olan bir firavun ruhudur. Zeki, çevik ve karizmatik bir karakterdir. Yami Yugi'ye psikopat bir imaj vermek ve Yugi Moto'nun boynundaki aksesuara farklı bir anlam katmak... Üzerine tercih edilen renklerin bu anlamı pekiştirmesi... Hazel Ocak'ı muhteşem hayal gücünden ötürü tebrik ediyorum.
     
    Ayrıca Upriden, rei_d gibi katılımcıların çizimleri de oldukça başarılı idi. Çizim yeteneklerinizi görünce Kem Gözlü Şevkete bağlıyorum. Keşke benim olsa ljgjghlfd
     
    Neyse işte... 2.5 ayda yediğim hakaretlerden jüriye yapılan saygısızlıklardan bahsedecektim. Sıra gelmedi :D 
     
  12. Harika
    Amygirl got a reaction from Pseudohomophylus in 2022 TürkAnimeTV&Animeler.Net Fan Art Yarışması Sonuçları!   
    İki buçuk aylık serüvenin sonuna geldik!

     
    Halk oylamasına katılan 60 çizim arasından en yüksek puanı alan 20 çizim 10 jüri tarafından çizim tekniğine bakılmaksızın değerlendirildi ve jürilerden en yüksek puanı alan 5 yarışmacı ödüle layık görüldü.
     
    Öncelikle yarışmaya katılan, yarışma için emek harcayan ve yarışma sürecini yakından takip eden çizerlerimize çok teşekkür ediyoruz.

     
    Bu yarışma için hiçbir karşılık almadan tüm tecrübesi ve teknik bilgisini kullanıp çizimleri objektif bir şekilde değerlendiren ilk 8 ve son etaptaki 10 jürimize çok teşekkür ediyoruz.

     
     
    Kazanan beş çizim şu şekilde:
     
    Yarışma Beşincisi: Dio / Elempi
     

     
     
    Yarışma Dördüncüsü: 9 Titan / Beyza
     

     
     
    Yarışma Üçüncüsü : Ryuk / Sky_foxx
     
     

     
     
    Yarışma İkincisi: Hotaru Haganezuka / alucardzsama
     

     
     
    Yarışma Birincisi : Yami Yugi / Hazel Ocak
     
     

     
     
    Kazanan arkadaşları tebrik ediyoruz.
     

     
    Ödülleri hatırlatalım:
     
    Birinciye 200 ₺ Amazon.tr hediye kartı ve istediği karakterden tasarım baskılı kupa
    İkinciye 150 ₺ Amazon.tr hediye kartı ve istediği karakterden tasarım baskılı kupa
    Üçüncüye 100 ₺ Amazon.tr hediye kartı ve istediği karakterden tasarım baskılı kupa
    Dördüncüye istediği karakterden tasarım baskılı kupa
    Beşinciye istediği karakterden tasarım baskılı kupa
     
    Kazanan kişiler, ödüllerini almak ve tasarım bardakları hangi karakter için istediklerini ForumTürkAnime sitesinden forum admini bendeniz Amygirl'e mesaj ile belirtmeleri gerekmektedir.
     
    Yeni bir etkinlikte görüşmek üzere...
     
     
  13. Beğen
    Amygirl got a reaction from alucardzsama in 2022 TürkAnimeTV&Animeler.Net Fan Art Yarışması Sonuçları!   
    Artık yorumlarımı yapabilirim :D :D 
     
    Yarışma süresince düzen ve ayarlamalardan sorumlu olduğum için forum ortamında kendi fikirlerimi katmak istememiştim. Değerlendirme sürecinde de rol almadığım için artık buraya ben de bir şeyler yazayım 
     
    Öncelikle yarışmaya katılan çizimler arasında en beğendiğim çizim Ryujinsama'nın Rock Lee'si idi. Teknik bir bilgim yok ama resme bakınca Rock Lee'yi özümsüyordum o sebeple çok beğendim.
     
    Emek kokan Guts gibi çizimler de ayrı hayran bıraktı.
     
    İlk beşe gelince Dio'nun diğer çizimler arasından sıyrılıp jüriden de halk oylamasından da güzel sonuç alması beni çok şaşırttı. Kesinlikle çok orijinal bir tasarım ama nedense insanlar seçmez diye düşünüp üzülmüştüm. Ve ne yalan söyleyeyim bizim ülkemizden böyle Dio çizimi ve arka plan tasarımı çıkmaz bu çalıntı olabilir diye düşünmüştüm. Elempi kardeş hakkını helal et 
     
    9 Titan kesinlikle emek kokan bir çalışma. Ancak kendi açımdan mangakanın official artının aynısı olup çizerin kendi yorumunun olmaması sebebi ile pek çok kişinin aksine benim favorim değildi.
     
    Ryuk çizimi teknik olarak göze çarpıyor. Boyaması ve karakterin çizimi çok başarılı. Çizime orijinallik katan tekniği yani içeriği değil.
     
    Hotaru Haganezuka çizimi çizim hakkında pek bir bilgim yok ama bildiğim kadarı ile üçten fazla kara kalem tekniği kullanılarak çizilmiş bir çalışma teknik olarak ve karakterin işlenişi olarak tam puan alıyor.
     
    Yami Yugi'ye gelecek olursak... Teknik ve renk seçimi göz alıcı. Ancak çizimi yarışmaya katılan 150küsür çizimden ayıran en büyük şey orijinal oluşu. Sibel Pala gibi kendi orijinal tasarımları ile yarışmaya katılan yarışmacılarımız da oldukça yetenekli idi ama ne yazık ki bilinen karakterler orijinal tasarımları halk oylamasında geçiyor T-T
    Yu-gi-oh izlemeyenler için Yami Yugi , Yugi Moto bedeninde var olan bir firavun ruhudur. Zeki, çevik ve karizmatik bir karakterdir. Yami Yugi'ye psikopat bir imaj vermek ve Yugi Moto'nun boynundaki aksesuara farklı bir anlam katmak... Üzerine tercih edilen renklerin bu anlamı pekiştirmesi... Hazel Ocak'ı muhteşem hayal gücünden ötürü tebrik ediyorum.
     
    Ayrıca Upriden, rei_d gibi katılımcıların çizimleri de oldukça başarılı idi. Çizim yeteneklerinizi görünce Kem Gözlü Şevkete bağlıyorum. Keşke benim olsa ljgjghlfd
     
    Neyse işte... 2.5 ayda yediğim hakaretlerden jüriye yapılan saygısızlıklardan bahsedecektim. Sıra gelmedi :D 
     
  14. Teşekkür
    Amygirl got a reaction from zaman in 2022 TürkAnimeTV&Animeler.Net Fan Art Yarışması Sonuçları!   
    Artık yorumlarımı yapabilirim :D :D 
     
    Yarışma süresince düzen ve ayarlamalardan sorumlu olduğum için forum ortamında kendi fikirlerimi katmak istememiştim. Değerlendirme sürecinde de rol almadığım için artık buraya ben de bir şeyler yazayım 
     
    Öncelikle yarışmaya katılan çizimler arasında en beğendiğim çizim Ryujinsama'nın Rock Lee'si idi. Teknik bir bilgim yok ama resme bakınca Rock Lee'yi özümsüyordum o sebeple çok beğendim.
     
    Emek kokan Guts gibi çizimler de ayrı hayran bıraktı.
     
    İlk beşe gelince Dio'nun diğer çizimler arasından sıyrılıp jüriden de halk oylamasından da güzel sonuç alması beni çok şaşırttı. Kesinlikle çok orijinal bir tasarım ama nedense insanlar seçmez diye düşünüp üzülmüştüm. Ve ne yalan söyleyeyim bizim ülkemizden böyle Dio çizimi ve arka plan tasarımı çıkmaz bu çalıntı olabilir diye düşünmüştüm. Elempi kardeş hakkını helal et 
     
    9 Titan kesinlikle emek kokan bir çalışma. Ancak kendi açımdan mangakanın official artının aynısı olup çizerin kendi yorumunun olmaması sebebi ile pek çok kişinin aksine benim favorim değildi.
     
    Ryuk çizimi teknik olarak göze çarpıyor. Boyaması ve karakterin çizimi çok başarılı. Çizime orijinallik katan tekniği yani içeriği değil.
     
    Hotaru Haganezuka çizimi çizim hakkında pek bir bilgim yok ama bildiğim kadarı ile üçten fazla kara kalem tekniği kullanılarak çizilmiş bir çalışma teknik olarak ve karakterin işlenişi olarak tam puan alıyor.
     
    Yami Yugi'ye gelecek olursak... Teknik ve renk seçimi göz alıcı. Ancak çizimi yarışmaya katılan 150küsür çizimden ayıran en büyük şey orijinal oluşu. Sibel Pala gibi kendi orijinal tasarımları ile yarışmaya katılan yarışmacılarımız da oldukça yetenekli idi ama ne yazık ki bilinen karakterler orijinal tasarımları halk oylamasında geçiyor T-T
    Yu-gi-oh izlemeyenler için Yami Yugi , Yugi Moto bedeninde var olan bir firavun ruhudur. Zeki, çevik ve karizmatik bir karakterdir. Yami Yugi'ye psikopat bir imaj vermek ve Yugi Moto'nun boynundaki aksesuara farklı bir anlam katmak... Üzerine tercih edilen renklerin bu anlamı pekiştirmesi... Hazel Ocak'ı muhteşem hayal gücünden ötürü tebrik ediyorum.
     
    Ayrıca Upriden, rei_d gibi katılımcıların çizimleri de oldukça başarılı idi. Çizim yeteneklerinizi görünce Kem Gözlü Şevkete bağlıyorum. Keşke benim olsa ljgjghlfd
     
    Neyse işte... 2.5 ayda yediğim hakaretlerden jüriye yapılan saygısızlıklardan bahsedecektim. Sıra gelmedi :D 
     
  15. Teşekkür
    Amygirl got a reaction from zaman in 2022 TürkAnimeTV&Animeler.Net Fan Art Yarışması Sonuçları!   
    İki buçuk aylık serüvenin sonuna geldik!

     
    Halk oylamasına katılan 60 çizim arasından en yüksek puanı alan 20 çizim 10 jüri tarafından çizim tekniğine bakılmaksızın değerlendirildi ve jürilerden en yüksek puanı alan 5 yarışmacı ödüle layık görüldü.
     
    Öncelikle yarışmaya katılan, yarışma için emek harcayan ve yarışma sürecini yakından takip eden çizerlerimize çok teşekkür ediyoruz.

     
    Bu yarışma için hiçbir karşılık almadan tüm tecrübesi ve teknik bilgisini kullanıp çizimleri objektif bir şekilde değerlendiren ilk 8 ve son etaptaki 10 jürimize çok teşekkür ediyoruz.

     
     
    Kazanan beş çizim şu şekilde:
     
    Yarışma Beşincisi: Dio / Elempi
     

     
     
    Yarışma Dördüncüsü: 9 Titan / Beyza
     

     
     
    Yarışma Üçüncüsü : Ryuk / Sky_foxx
     
     

     
     
    Yarışma İkincisi: Hotaru Haganezuka / alucardzsama
     

     
     
    Yarışma Birincisi : Yami Yugi / Hazel Ocak
     
     

     
     
    Kazanan arkadaşları tebrik ediyoruz.
     

     
    Ödülleri hatırlatalım:
     
    Birinciye 200 ₺ Amazon.tr hediye kartı ve istediği karakterden tasarım baskılı kupa
    İkinciye 150 ₺ Amazon.tr hediye kartı ve istediği karakterden tasarım baskılı kupa
    Üçüncüye 100 ₺ Amazon.tr hediye kartı ve istediği karakterden tasarım baskılı kupa
    Dördüncüye istediği karakterden tasarım baskılı kupa
    Beşinciye istediği karakterden tasarım baskılı kupa
     
    Kazanan kişiler, ödüllerini almak ve tasarım bardakları hangi karakter için istediklerini ForumTürkAnime sitesinden forum admini bendeniz Amygirl'e mesaj ile belirtmeleri gerekmektedir.
     
    Yeni bir etkinlikte görüşmek üzere...
     
     
  16. Harika
    Amygirl got a reaction from ely in 2022 TürkAnimeTV&Animeler.Net Fan Art Yarışması Sonuçları!   
    İki buçuk aylık serüvenin sonuna geldik!

     
    Halk oylamasına katılan 60 çizim arasından en yüksek puanı alan 20 çizim 10 jüri tarafından çizim tekniğine bakılmaksızın değerlendirildi ve jürilerden en yüksek puanı alan 5 yarışmacı ödüle layık görüldü.
     
    Öncelikle yarışmaya katılan, yarışma için emek harcayan ve yarışma sürecini yakından takip eden çizerlerimize çok teşekkür ediyoruz.

     
    Bu yarışma için hiçbir karşılık almadan tüm tecrübesi ve teknik bilgisini kullanıp çizimleri objektif bir şekilde değerlendiren ilk 8 ve son etaptaki 10 jürimize çok teşekkür ediyoruz.

     
     
    Kazanan beş çizim şu şekilde:
     
    Yarışma Beşincisi: Dio / Elempi
     

     
     
    Yarışma Dördüncüsü: 9 Titan / Beyza
     

     
     
    Yarışma Üçüncüsü : Ryuk / Sky_foxx
     
     

     
     
    Yarışma İkincisi: Hotaru Haganezuka / alucardzsama
     

     
     
    Yarışma Birincisi : Yami Yugi / Hazel Ocak
     
     

     
     
    Kazanan arkadaşları tebrik ediyoruz.
     

     
    Ödülleri hatırlatalım:
     
    Birinciye 200 ₺ Amazon.tr hediye kartı ve istediği karakterden tasarım baskılı kupa
    İkinciye 150 ₺ Amazon.tr hediye kartı ve istediği karakterden tasarım baskılı kupa
    Üçüncüye 100 ₺ Amazon.tr hediye kartı ve istediği karakterden tasarım baskılı kupa
    Dördüncüye istediği karakterden tasarım baskılı kupa
    Beşinciye istediği karakterden tasarım baskılı kupa
     
    Kazanan kişiler, ödüllerini almak ve tasarım bardakları hangi karakter için istediklerini ForumTürkAnime sitesinden forum admini bendeniz Amygirl'e mesaj ile belirtmeleri gerekmektedir.
     
    Yeni bir etkinlikte görüşmek üzere...
     
     
  17. Beğen
    Amygirl reacted to heymely in 2022 TürkAnimeTV&Animeler.Net Fan Art Yarışması Sonuçları!   
    Bu güzel görüntülerle gözümüzü şenlendirdikleri için çizer arkadaşlara teşekkürler. Hepinizi tek tek tebrik ederim. 
  18. Beğen
    Amygirl got a reaction from heymely in 2022 TürkAnimeTV&Animeler.Net Fan Art Yarışması Sonuçları!   
    İki buçuk aylık serüvenin sonuna geldik!

     
    Halk oylamasına katılan 60 çizim arasından en yüksek puanı alan 20 çizim 10 jüri tarafından çizim tekniğine bakılmaksızın değerlendirildi ve jürilerden en yüksek puanı alan 5 yarışmacı ödüle layık görüldü.
     
    Öncelikle yarışmaya katılan, yarışma için emek harcayan ve yarışma sürecini yakından takip eden çizerlerimize çok teşekkür ediyoruz.

     
    Bu yarışma için hiçbir karşılık almadan tüm tecrübesi ve teknik bilgisini kullanıp çizimleri objektif bir şekilde değerlendiren ilk 8 ve son etaptaki 10 jürimize çok teşekkür ediyoruz.

     
     
    Kazanan beş çizim şu şekilde:
     
    Yarışma Beşincisi: Dio / Elempi
     

     
     
    Yarışma Dördüncüsü: 9 Titan / Beyza
     

     
     
    Yarışma Üçüncüsü : Ryuk / Sky_foxx
     
     

     
     
    Yarışma İkincisi: Hotaru Haganezuka / alucardzsama
     

     
     
    Yarışma Birincisi : Yami Yugi / Hazel Ocak
     
     

     
     
    Kazanan arkadaşları tebrik ediyoruz.
     

     
    Ödülleri hatırlatalım:
     
    Birinciye 200 ₺ Amazon.tr hediye kartı ve istediği karakterden tasarım baskılı kupa
    İkinciye 150 ₺ Amazon.tr hediye kartı ve istediği karakterden tasarım baskılı kupa
    Üçüncüye 100 ₺ Amazon.tr hediye kartı ve istediği karakterden tasarım baskılı kupa
    Dördüncüye istediği karakterden tasarım baskılı kupa
    Beşinciye istediği karakterden tasarım baskılı kupa
     
    Kazanan kişiler, ödüllerini almak ve tasarım bardakları hangi karakter için istediklerini ForumTürkAnime sitesinden forum admini bendeniz Amygirl'e mesaj ile belirtmeleri gerekmektedir.
     
    Yeni bir etkinlikte görüşmek üzere...
     
     
  19. Beğen
    Amygirl got a reaction from Sibel in GÜNCELLENDİ- Manga-Anime Fan Art-Özgün Çizimler :)(:   
    Sen güzel çiziyorsun ya :D Ben bir kere İchigo çizmeye kalktım ne cesaretse Ümraniye sapığına benzedi.. O günden sonra çizmiyorum :D
  20. Beğen
    Amygirl got a reaction from MrCadal in 2022 TürkAnimeTV&Animeler.NET Halk Oylamasına Giren 60 Çizim   
    Merhabalar!

     
    Sizlere yarışmamıza katılan çizimlerden halk oylamasına katılacak olan 60 tanesini duyurmak için buradayım. Duyuruları yapmadan önce yarışma ile ilgili birkaç genel bilgi vereceğim 
     
    Yarışmaya toplamda 220 adet çizim katıldı. Yani katılmaya çalıştı diyebilirim.
    Hem link paylaşımı kullanılarak hem de sınırsız boyutta dosya yükleme yetkisi verilerek yarışmacıların katılımına destek sağlanmış olsa da birkaç yarışmacımız maalesef ki çizimlerini foruma yükleyememişler. Bu sebeple birkaç çizim konusu ortada çizim olmadığı için diskalifiye edilmek zorunda kaldı. 
    Onun dışında birkaç çizim maalesef ki istenilen rumuz, imza, TürkAnimeTV&AnimelerNET ibarelerini içermiyordu. Onlara da veda etmek zorunda kaldık. Ek olarak defalarca uyarılmasına rağmen yarışma konu başlığını bile istenilen formatta düzenlememiş yarışmacılarımıza da veda etmek zorunda kaldık. (Hatta yanlış açılan konuları olan konusunu düzenleme işlemini yapamayan yarışmacılarımıza baştan konu açma izni de verildi ancak ne yazık ki uygun formatı sağlayamayan yarışmacılarımız oldu.) 
    Son olarak birkaç adet de sahte ve çalınmış olduğunu kanıtladığımız çizim vardı. Onları da elemiş bulunduk. 
     
    TürkAnimeTv forum sitesinin veri tabanındaki bir hatadan ötürü yarışmacıların açtıkları konular açıldığı halde kullanıcıda takıldığı ve lagda kaldığı için defalarca konu açmak zorunda kalan kullanıcılarımızdan da özür dilemekteyiz. Maalesef bu hata forum adminlerini aşmaktadır. Veri tabanındaki ufak bir oynama, yüklenilen resimleri de götürebileceği için site yöneticisine bu konuda herhangi bir bilgi götürülmedi. Bu konuda sabrınız için teşekkür ediyor yaşanan aksilik sebebi ile tekrar özür diliyoruz. 
     
    Gelelim genel verilere:
    220 çizimin ilk etapta 184'ü daha sonra uygun imza, ibare ve çalıntı olma durumu ile tekrar gözden geçirilip 167'si değerlendirmeye alındı. 167 çizim halk oylaması için imkansız göründüğünden sizlere duyurulduğu gibi 8 kişiden oluşan ilk jürilerce değerlendirildi ve 60 tanesi ortak karar ile halk oylamasına sunuldu. Bir hafta sürecek olan halk oylaması sonucu en yüksek puanı almış 20 çizim de ilk jüri ile ilgisi olmayan 10 jüri tarafından ayrıca oylanacak.

     
    İşte halk oylamasına girecek olan alfabetik sıra ile 60 çizim:
    (Spoiler butonu kaybolduğu için uzun bir liste yazacağım )
     
    9 Titan - Beyza_
    Ace - irrewersible
    Akira Fudou - Azra.Tarhan
    Albedo - rhywosnia
    Allen Walker - eskiçeviri
    Alucard - pukayfly1
    Attack On Titan / Mikasa Ackerman - Maenas
    Bandit Ban - Kayra Çetin
    Benimaru Shinmon, Arthur Boyle - Bmplak
    C.C. - 0zlem
    Dabi - Zeynep
    Deidara - rei_d
    Denji VS Katana Demon (Chainsaw Man) - Swag
    DIO - Elempi
    Eren Yeager - Yusuf Mirza Bayrak
    Eva01 - Asya
    Fyodor - atsuhis
    Guts - gecs
    Hanako-kun 2 - batuhan erdem tuna
    HAZEL(kendi karakterim) - sky__foxx
    Hotaru Haganezuka - alucardzsama
    Ichigo Kurosaki - Acnologia11
    jahy-samaakatsuki - Vasto_Morde
    Jonathan (Johnny) Joestar - Squarlyx
    Karren von Rosewald - Sena Işık
    Kira & L - Hakunur
    Kishibe Rohan - pasa_lord
    Kokushibo - Karabela
    Kyojuro Rengoku - takahirocho
    Lelouch Lamperouge - Ishigami-sama
    Luffy - Yaman Akın Atasever
    Maigo (kendi karakterim) - Lord Zura
    Markl & Hin & Kakashi no Kabu - rei_d
    Monkey D. Luffy - zelalchan
    Naruto Uzumaki - zamankatili
    Pain - Ghoosy
    Phosphophyllite (Houseki no Kuni) - Upriden
    Radyoaktif Savaşçı - Sibel Pala
    Rem - Kiyoshii
    Renkli 8 Karakter Çizimi(Arthoria, Erza..) - Fatalem
    Rock Lee - RyujinSama
    Rohan Kishibe - esin
    Ryuk - sky__foxx
    Sailor Neptune (Sailor Moon) - Upriden
    Sekhment - Mugetsu Alter
    Senku - Emir Saban
    Shen Qingqiu - Yankami
    Shin Yuna (Mercenary Enrollment) - Mugetsu Alter
    Spear-Maiden Lapris - Fatalem
    Subaru ve Emilia Re Zero - Furkan Dağ
    Tanjiro & Zenitsu & Inosuke - münteha
    Tanjiro Kamado - DarkU
    Tashigi(orijinal karakter) - Aechee
    Uchiha İtachi - Loamcy
    Uchiha Madara - Ewrales
    Uraraka - hilalsahin312
    Yami Yugi - Hazel Ocak
    Youmu Konpaku - xDDD
    Zaraki Kenpachi & Yachiru Kusajishi (Bleach) - Türker Çalışkan
    Zenitsu Agatsuma - RyujinSama
     
    Kendilerini tebrik ediyoruz

     
    Geçelim oylama kısmına...
    Hazırlanan anket formunu en fazla 10 çizim seçecek şekilde oylamanızı yapıp gönderebilirsiniz. Oylama 26 Mart 23.59'da bitecektir.
     
    Anket formuna hatırlamanız kolay olsun diye çizimler de eklenmiştir. Başarılar dilerim.

     
    Anket formu linki: 
     
    https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfhB9LJ1QUhf3uXKMdsmN_8EHYAtwBK14ifBchorJfJseO7RQ/viewform?usp=sf_link
     
     
    Yarışmaya katılan ve emek harcayan herkese çok teşekkür ederiz. 
     
  21. Beğen
    Amygirl got a reaction from upriden in 2022 TürkAnimeTV&Animeler.NET Halk Oylamasına Giren 60 Çizim   
    Merhabalar!

     
    Sizlere yarışmamıza katılan çizimlerden halk oylamasına katılacak olan 60 tanesini duyurmak için buradayım. Duyuruları yapmadan önce yarışma ile ilgili birkaç genel bilgi vereceğim 
     
    Yarışmaya toplamda 220 adet çizim katıldı. Yani katılmaya çalıştı diyebilirim.
    Hem link paylaşımı kullanılarak hem de sınırsız boyutta dosya yükleme yetkisi verilerek yarışmacıların katılımına destek sağlanmış olsa da birkaç yarışmacımız maalesef ki çizimlerini foruma yükleyememişler. Bu sebeple birkaç çizim konusu ortada çizim olmadığı için diskalifiye edilmek zorunda kaldı. 
    Onun dışında birkaç çizim maalesef ki istenilen rumuz, imza, TürkAnimeTV&AnimelerNET ibarelerini içermiyordu. Onlara da veda etmek zorunda kaldık. Ek olarak defalarca uyarılmasına rağmen yarışma konu başlığını bile istenilen formatta düzenlememiş yarışmacılarımıza da veda etmek zorunda kaldık. (Hatta yanlış açılan konuları olan konusunu düzenleme işlemini yapamayan yarışmacılarımıza baştan konu açma izni de verildi ancak ne yazık ki uygun formatı sağlayamayan yarışmacılarımız oldu.) 
    Son olarak birkaç adet de sahte ve çalınmış olduğunu kanıtladığımız çizim vardı. Onları da elemiş bulunduk. 
     
    TürkAnimeTv forum sitesinin veri tabanındaki bir hatadan ötürü yarışmacıların açtıkları konular açıldığı halde kullanıcıda takıldığı ve lagda kaldığı için defalarca konu açmak zorunda kalan kullanıcılarımızdan da özür dilemekteyiz. Maalesef bu hata forum adminlerini aşmaktadır. Veri tabanındaki ufak bir oynama, yüklenilen resimleri de götürebileceği için site yöneticisine bu konuda herhangi bir bilgi götürülmedi. Bu konuda sabrınız için teşekkür ediyor yaşanan aksilik sebebi ile tekrar özür diliyoruz. 
     
    Gelelim genel verilere:
    220 çizimin ilk etapta 184'ü daha sonra uygun imza, ibare ve çalıntı olma durumu ile tekrar gözden geçirilip 167'si değerlendirmeye alındı. 167 çizim halk oylaması için imkansız göründüğünden sizlere duyurulduğu gibi 8 kişiden oluşan ilk jürilerce değerlendirildi ve 60 tanesi ortak karar ile halk oylamasına sunuldu. Bir hafta sürecek olan halk oylaması sonucu en yüksek puanı almış 20 çizim de ilk jüri ile ilgisi olmayan 10 jüri tarafından ayrıca oylanacak.

     
    İşte halk oylamasına girecek olan alfabetik sıra ile 60 çizim:
    (Spoiler butonu kaybolduğu için uzun bir liste yazacağım )
     
    9 Titan - Beyza_
    Ace - irrewersible
    Akira Fudou - Azra.Tarhan
    Albedo - rhywosnia
    Allen Walker - eskiçeviri
    Alucard - pukayfly1
    Attack On Titan / Mikasa Ackerman - Maenas
    Bandit Ban - Kayra Çetin
    Benimaru Shinmon, Arthur Boyle - Bmplak
    C.C. - 0zlem
    Dabi - Zeynep
    Deidara - rei_d
    Denji VS Katana Demon (Chainsaw Man) - Swag
    DIO - Elempi
    Eren Yeager - Yusuf Mirza Bayrak
    Eva01 - Asya
    Fyodor - atsuhis
    Guts - gecs
    Hanako-kun 2 - batuhan erdem tuna
    HAZEL(kendi karakterim) - sky__foxx
    Hotaru Haganezuka - alucardzsama
    Ichigo Kurosaki - Acnologia11
    jahy-samaakatsuki - Vasto_Morde
    Jonathan (Johnny) Joestar - Squarlyx
    Karren von Rosewald - Sena Işık
    Kira & L - Hakunur
    Kishibe Rohan - pasa_lord
    Kokushibo - Karabela
    Kyojuro Rengoku - takahirocho
    Lelouch Lamperouge - Ishigami-sama
    Luffy - Yaman Akın Atasever
    Maigo (kendi karakterim) - Lord Zura
    Markl & Hin & Kakashi no Kabu - rei_d
    Monkey D. Luffy - zelalchan
    Naruto Uzumaki - zamankatili
    Pain - Ghoosy
    Phosphophyllite (Houseki no Kuni) - Upriden
    Radyoaktif Savaşçı - Sibel Pala
    Rem - Kiyoshii
    Renkli 8 Karakter Çizimi(Arthoria, Erza..) - Fatalem
    Rock Lee - RyujinSama
    Rohan Kishibe - esin
    Ryuk - sky__foxx
    Sailor Neptune (Sailor Moon) - Upriden
    Sekhment - Mugetsu Alter
    Senku - Emir Saban
    Shen Qingqiu - Yankami
    Shin Yuna (Mercenary Enrollment) - Mugetsu Alter
    Spear-Maiden Lapris - Fatalem
    Subaru ve Emilia Re Zero - Furkan Dağ
    Tanjiro & Zenitsu & Inosuke - münteha
    Tanjiro Kamado - DarkU
    Tashigi(orijinal karakter) - Aechee
    Uchiha İtachi - Loamcy
    Uchiha Madara - Ewrales
    Uraraka - hilalsahin312
    Yami Yugi - Hazel Ocak
    Youmu Konpaku - xDDD
    Zaraki Kenpachi & Yachiru Kusajishi (Bleach) - Türker Çalışkan
    Zenitsu Agatsuma - RyujinSama
     
    Kendilerini tebrik ediyoruz

     
    Geçelim oylama kısmına...
    Hazırlanan anket formunu en fazla 10 çizim seçecek şekilde oylamanızı yapıp gönderebilirsiniz. Oylama 26 Mart 23.59'da bitecektir.
     
    Anket formuna hatırlamanız kolay olsun diye çizimler de eklenmiştir. Başarılar dilerim.

     
    Anket formu linki: 
     
    https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfhB9LJ1QUhf3uXKMdsmN_8EHYAtwBK14ifBchorJfJseO7RQ/viewform?usp=sf_link
     
     
    Yarışmaya katılan ve emek harcayan herkese çok teşekkür ederiz. 
     
  22. Beğen
    Amygirl got a reaction from TRA0 in 2022 TürkAnimeTV&Animeler.NET Halk Oylamasına Giren 60 Çizim   
    Merhabalar!

     
    Sizlere yarışmamıza katılan çizimlerden halk oylamasına katılacak olan 60 tanesini duyurmak için buradayım. Duyuruları yapmadan önce yarışma ile ilgili birkaç genel bilgi vereceğim 
     
    Yarışmaya toplamda 220 adet çizim katıldı. Yani katılmaya çalıştı diyebilirim.
    Hem link paylaşımı kullanılarak hem de sınırsız boyutta dosya yükleme yetkisi verilerek yarışmacıların katılımına destek sağlanmış olsa da birkaç yarışmacımız maalesef ki çizimlerini foruma yükleyememişler. Bu sebeple birkaç çizim konusu ortada çizim olmadığı için diskalifiye edilmek zorunda kaldı. 
    Onun dışında birkaç çizim maalesef ki istenilen rumuz, imza, TürkAnimeTV&AnimelerNET ibarelerini içermiyordu. Onlara da veda etmek zorunda kaldık. Ek olarak defalarca uyarılmasına rağmen yarışma konu başlığını bile istenilen formatta düzenlememiş yarışmacılarımıza da veda etmek zorunda kaldık. (Hatta yanlış açılan konuları olan konusunu düzenleme işlemini yapamayan yarışmacılarımıza baştan konu açma izni de verildi ancak ne yazık ki uygun formatı sağlayamayan yarışmacılarımız oldu.) 
    Son olarak birkaç adet de sahte ve çalınmış olduğunu kanıtladığımız çizim vardı. Onları da elemiş bulunduk. 
     
    TürkAnimeTv forum sitesinin veri tabanındaki bir hatadan ötürü yarışmacıların açtıkları konular açıldığı halde kullanıcıda takıldığı ve lagda kaldığı için defalarca konu açmak zorunda kalan kullanıcılarımızdan da özür dilemekteyiz. Maalesef bu hata forum adminlerini aşmaktadır. Veri tabanındaki ufak bir oynama, yüklenilen resimleri de götürebileceği için site yöneticisine bu konuda herhangi bir bilgi götürülmedi. Bu konuda sabrınız için teşekkür ediyor yaşanan aksilik sebebi ile tekrar özür diliyoruz. 
     
    Gelelim genel verilere:
    220 çizimin ilk etapta 184'ü daha sonra uygun imza, ibare ve çalıntı olma durumu ile tekrar gözden geçirilip 167'si değerlendirmeye alındı. 167 çizim halk oylaması için imkansız göründüğünden sizlere duyurulduğu gibi 8 kişiden oluşan ilk jürilerce değerlendirildi ve 60 tanesi ortak karar ile halk oylamasına sunuldu. Bir hafta sürecek olan halk oylaması sonucu en yüksek puanı almış 20 çizim de ilk jüri ile ilgisi olmayan 10 jüri tarafından ayrıca oylanacak.

     
    İşte halk oylamasına girecek olan alfabetik sıra ile 60 çizim:
    (Spoiler butonu kaybolduğu için uzun bir liste yazacağım )
     
    9 Titan - Beyza_
    Ace - irrewersible
    Akira Fudou - Azra.Tarhan
    Albedo - rhywosnia
    Allen Walker - eskiçeviri
    Alucard - pukayfly1
    Attack On Titan / Mikasa Ackerman - Maenas
    Bandit Ban - Kayra Çetin
    Benimaru Shinmon, Arthur Boyle - Bmplak
    C.C. - 0zlem
    Dabi - Zeynep
    Deidara - rei_d
    Denji VS Katana Demon (Chainsaw Man) - Swag
    DIO - Elempi
    Eren Yeager - Yusuf Mirza Bayrak
    Eva01 - Asya
    Fyodor - atsuhis
    Guts - gecs
    Hanako-kun 2 - batuhan erdem tuna
    HAZEL(kendi karakterim) - sky__foxx
    Hotaru Haganezuka - alucardzsama
    Ichigo Kurosaki - Acnologia11
    jahy-samaakatsuki - Vasto_Morde
    Jonathan (Johnny) Joestar - Squarlyx
    Karren von Rosewald - Sena Işık
    Kira & L - Hakunur
    Kishibe Rohan - pasa_lord
    Kokushibo - Karabela
    Kyojuro Rengoku - takahirocho
    Lelouch Lamperouge - Ishigami-sama
    Luffy - Yaman Akın Atasever
    Maigo (kendi karakterim) - Lord Zura
    Markl & Hin & Kakashi no Kabu - rei_d
    Monkey D. Luffy - zelalchan
    Naruto Uzumaki - zamankatili
    Pain - Ghoosy
    Phosphophyllite (Houseki no Kuni) - Upriden
    Radyoaktif Savaşçı - Sibel Pala
    Rem - Kiyoshii
    Renkli 8 Karakter Çizimi(Arthoria, Erza..) - Fatalem
    Rock Lee - RyujinSama
    Rohan Kishibe - esin
    Ryuk - sky__foxx
    Sailor Neptune (Sailor Moon) - Upriden
    Sekhment - Mugetsu Alter
    Senku - Emir Saban
    Shen Qingqiu - Yankami
    Shin Yuna (Mercenary Enrollment) - Mugetsu Alter
    Spear-Maiden Lapris - Fatalem
    Subaru ve Emilia Re Zero - Furkan Dağ
    Tanjiro & Zenitsu & Inosuke - münteha
    Tanjiro Kamado - DarkU
    Tashigi(orijinal karakter) - Aechee
    Uchiha İtachi - Loamcy
    Uchiha Madara - Ewrales
    Uraraka - hilalsahin312
    Yami Yugi - Hazel Ocak
    Youmu Konpaku - xDDD
    Zaraki Kenpachi & Yachiru Kusajishi (Bleach) - Türker Çalışkan
    Zenitsu Agatsuma - RyujinSama
     
    Kendilerini tebrik ediyoruz

     
    Geçelim oylama kısmına...
    Hazırlanan anket formunu en fazla 10 çizim seçecek şekilde oylamanızı yapıp gönderebilirsiniz. Oylama 26 Mart 23.59'da bitecektir.
     
    Anket formuna hatırlamanız kolay olsun diye çizimler de eklenmiştir. Başarılar dilerim.

     
    Anket formu linki: 
     
    https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfhB9LJ1QUhf3uXKMdsmN_8EHYAtwBK14ifBchorJfJseO7RQ/viewform?usp=sf_link
     
     
    Yarışmaya katılan ve emek harcayan herkese çok teşekkür ederiz. 
     
  23. Beğen
    Amygirl reacted to Stairway To Heaven in 2022 TürkAnimeTV&Animeler.NET Halk Oylamasına Giren 60 Çizim   
    Herkesin ellerine sağlık, bayılarak oy kullandım 
    Arada dijital çizimler de var gibi geldi, öyle şeylere ayrıca mutlu oluyorum :'D 
     
     
    Teşekkürler tüm katılımcılara ve katılamayımcılara da :P
  24. Beğen
    Amygirl got a reaction from Stairway To Heaven in 2022 TürkAnimeTV&Animeler.NET Halk Oylamasına Giren 60 Çizim   
    Merhabalar!

     
    Sizlere yarışmamıza katılan çizimlerden halk oylamasına katılacak olan 60 tanesini duyurmak için buradayım. Duyuruları yapmadan önce yarışma ile ilgili birkaç genel bilgi vereceğim 
     
    Yarışmaya toplamda 220 adet çizim katıldı. Yani katılmaya çalıştı diyebilirim.
    Hem link paylaşımı kullanılarak hem de sınırsız boyutta dosya yükleme yetkisi verilerek yarışmacıların katılımına destek sağlanmış olsa da birkaç yarışmacımız maalesef ki çizimlerini foruma yükleyememişler. Bu sebeple birkaç çizim konusu ortada çizim olmadığı için diskalifiye edilmek zorunda kaldı. 
    Onun dışında birkaç çizim maalesef ki istenilen rumuz, imza, TürkAnimeTV&AnimelerNET ibarelerini içermiyordu. Onlara da veda etmek zorunda kaldık. Ek olarak defalarca uyarılmasına rağmen yarışma konu başlığını bile istenilen formatta düzenlememiş yarışmacılarımıza da veda etmek zorunda kaldık. (Hatta yanlış açılan konuları olan konusunu düzenleme işlemini yapamayan yarışmacılarımıza baştan konu açma izni de verildi ancak ne yazık ki uygun formatı sağlayamayan yarışmacılarımız oldu.) 
    Son olarak birkaç adet de sahte ve çalınmış olduğunu kanıtladığımız çizim vardı. Onları da elemiş bulunduk. 
     
    TürkAnimeTv forum sitesinin veri tabanındaki bir hatadan ötürü yarışmacıların açtıkları konular açıldığı halde kullanıcıda takıldığı ve lagda kaldığı için defalarca konu açmak zorunda kalan kullanıcılarımızdan da özür dilemekteyiz. Maalesef bu hata forum adminlerini aşmaktadır. Veri tabanındaki ufak bir oynama, yüklenilen resimleri de götürebileceği için site yöneticisine bu konuda herhangi bir bilgi götürülmedi. Bu konuda sabrınız için teşekkür ediyor yaşanan aksilik sebebi ile tekrar özür diliyoruz. 
     
    Gelelim genel verilere:
    220 çizimin ilk etapta 184'ü daha sonra uygun imza, ibare ve çalıntı olma durumu ile tekrar gözden geçirilip 167'si değerlendirmeye alındı. 167 çizim halk oylaması için imkansız göründüğünden sizlere duyurulduğu gibi 8 kişiden oluşan ilk jürilerce değerlendirildi ve 60 tanesi ortak karar ile halk oylamasına sunuldu. Bir hafta sürecek olan halk oylaması sonucu en yüksek puanı almış 20 çizim de ilk jüri ile ilgisi olmayan 10 jüri tarafından ayrıca oylanacak.

     
    İşte halk oylamasına girecek olan alfabetik sıra ile 60 çizim:
    (Spoiler butonu kaybolduğu için uzun bir liste yazacağım )
     
    9 Titan - Beyza_
    Ace - irrewersible
    Akira Fudou - Azra.Tarhan
    Albedo - rhywosnia
    Allen Walker - eskiçeviri
    Alucard - pukayfly1
    Attack On Titan / Mikasa Ackerman - Maenas
    Bandit Ban - Kayra Çetin
    Benimaru Shinmon, Arthur Boyle - Bmplak
    C.C. - 0zlem
    Dabi - Zeynep
    Deidara - rei_d
    Denji VS Katana Demon (Chainsaw Man) - Swag
    DIO - Elempi
    Eren Yeager - Yusuf Mirza Bayrak
    Eva01 - Asya
    Fyodor - atsuhis
    Guts - gecs
    Hanako-kun 2 - batuhan erdem tuna
    HAZEL(kendi karakterim) - sky__foxx
    Hotaru Haganezuka - alucardzsama
    Ichigo Kurosaki - Acnologia11
    jahy-samaakatsuki - Vasto_Morde
    Jonathan (Johnny) Joestar - Squarlyx
    Karren von Rosewald - Sena Işık
    Kira & L - Hakunur
    Kishibe Rohan - pasa_lord
    Kokushibo - Karabela
    Kyojuro Rengoku - takahirocho
    Lelouch Lamperouge - Ishigami-sama
    Luffy - Yaman Akın Atasever
    Maigo (kendi karakterim) - Lord Zura
    Markl & Hin & Kakashi no Kabu - rei_d
    Monkey D. Luffy - zelalchan
    Naruto Uzumaki - zamankatili
    Pain - Ghoosy
    Phosphophyllite (Houseki no Kuni) - Upriden
    Radyoaktif Savaşçı - Sibel Pala
    Rem - Kiyoshii
    Renkli 8 Karakter Çizimi(Arthoria, Erza..) - Fatalem
    Rock Lee - RyujinSama
    Rohan Kishibe - esin
    Ryuk - sky__foxx
    Sailor Neptune (Sailor Moon) - Upriden
    Sekhment - Mugetsu Alter
    Senku - Emir Saban
    Shen Qingqiu - Yankami
    Shin Yuna (Mercenary Enrollment) - Mugetsu Alter
    Spear-Maiden Lapris - Fatalem
    Subaru ve Emilia Re Zero - Furkan Dağ
    Tanjiro & Zenitsu & Inosuke - münteha
    Tanjiro Kamado - DarkU
    Tashigi(orijinal karakter) - Aechee
    Uchiha İtachi - Loamcy
    Uchiha Madara - Ewrales
    Uraraka - hilalsahin312
    Yami Yugi - Hazel Ocak
    Youmu Konpaku - xDDD
    Zaraki Kenpachi & Yachiru Kusajishi (Bleach) - Türker Çalışkan
    Zenitsu Agatsuma - RyujinSama
     
    Kendilerini tebrik ediyoruz

     
    Geçelim oylama kısmına...
    Hazırlanan anket formunu en fazla 10 çizim seçecek şekilde oylamanızı yapıp gönderebilirsiniz. Oylama 26 Mart 23.59'da bitecektir.
     
    Anket formuna hatırlamanız kolay olsun diye çizimler de eklenmiştir. Başarılar dilerim.

     
    Anket formu linki: 
     
    https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfhB9LJ1QUhf3uXKMdsmN_8EHYAtwBK14ifBchorJfJseO7RQ/viewform?usp=sf_link
     
     
    Yarışmaya katılan ve emek harcayan herkese çok teşekkür ederiz. 
     
  25. Beğen
    Amygirl got a reaction from Nones in 2022 TürkAnimeTV&Animeler.NET Halk Oylamasına Giren 60 Çizim   
    Merhabalar!

     
    Sizlere yarışmamıza katılan çizimlerden halk oylamasına katılacak olan 60 tanesini duyurmak için buradayım. Duyuruları yapmadan önce yarışma ile ilgili birkaç genel bilgi vereceğim 
     
    Yarışmaya toplamda 220 adet çizim katıldı. Yani katılmaya çalıştı diyebilirim.
    Hem link paylaşımı kullanılarak hem de sınırsız boyutta dosya yükleme yetkisi verilerek yarışmacıların katılımına destek sağlanmış olsa da birkaç yarışmacımız maalesef ki çizimlerini foruma yükleyememişler. Bu sebeple birkaç çizim konusu ortada çizim olmadığı için diskalifiye edilmek zorunda kaldı. 
    Onun dışında birkaç çizim maalesef ki istenilen rumuz, imza, TürkAnimeTV&AnimelerNET ibarelerini içermiyordu. Onlara da veda etmek zorunda kaldık. Ek olarak defalarca uyarılmasına rağmen yarışma konu başlığını bile istenilen formatta düzenlememiş yarışmacılarımıza da veda etmek zorunda kaldık. (Hatta yanlış açılan konuları olan konusunu düzenleme işlemini yapamayan yarışmacılarımıza baştan konu açma izni de verildi ancak ne yazık ki uygun formatı sağlayamayan yarışmacılarımız oldu.) 
    Son olarak birkaç adet de sahte ve çalınmış olduğunu kanıtladığımız çizim vardı. Onları da elemiş bulunduk. 
     
    TürkAnimeTv forum sitesinin veri tabanındaki bir hatadan ötürü yarışmacıların açtıkları konular açıldığı halde kullanıcıda takıldığı ve lagda kaldığı için defalarca konu açmak zorunda kalan kullanıcılarımızdan da özür dilemekteyiz. Maalesef bu hata forum adminlerini aşmaktadır. Veri tabanındaki ufak bir oynama, yüklenilen resimleri de götürebileceği için site yöneticisine bu konuda herhangi bir bilgi götürülmedi. Bu konuda sabrınız için teşekkür ediyor yaşanan aksilik sebebi ile tekrar özür diliyoruz. 
     
    Gelelim genel verilere:
    220 çizimin ilk etapta 184'ü daha sonra uygun imza, ibare ve çalıntı olma durumu ile tekrar gözden geçirilip 167'si değerlendirmeye alındı. 167 çizim halk oylaması için imkansız göründüğünden sizlere duyurulduğu gibi 8 kişiden oluşan ilk jürilerce değerlendirildi ve 60 tanesi ortak karar ile halk oylamasına sunuldu. Bir hafta sürecek olan halk oylaması sonucu en yüksek puanı almış 20 çizim de ilk jüri ile ilgisi olmayan 10 jüri tarafından ayrıca oylanacak.

     
    İşte halk oylamasına girecek olan alfabetik sıra ile 60 çizim:
    (Spoiler butonu kaybolduğu için uzun bir liste yazacağım )
     
    9 Titan - Beyza_
    Ace - irrewersible
    Akira Fudou - Azra.Tarhan
    Albedo - rhywosnia
    Allen Walker - eskiçeviri
    Alucard - pukayfly1
    Attack On Titan / Mikasa Ackerman - Maenas
    Bandit Ban - Kayra Çetin
    Benimaru Shinmon, Arthur Boyle - Bmplak
    C.C. - 0zlem
    Dabi - Zeynep
    Deidara - rei_d
    Denji VS Katana Demon (Chainsaw Man) - Swag
    DIO - Elempi
    Eren Yeager - Yusuf Mirza Bayrak
    Eva01 - Asya
    Fyodor - atsuhis
    Guts - gecs
    Hanako-kun 2 - batuhan erdem tuna
    HAZEL(kendi karakterim) - sky__foxx
    Hotaru Haganezuka - alucardzsama
    Ichigo Kurosaki - Acnologia11
    jahy-samaakatsuki - Vasto_Morde
    Jonathan (Johnny) Joestar - Squarlyx
    Karren von Rosewald - Sena Işık
    Kira & L - Hakunur
    Kishibe Rohan - pasa_lord
    Kokushibo - Karabela
    Kyojuro Rengoku - takahirocho
    Lelouch Lamperouge - Ishigami-sama
    Luffy - Yaman Akın Atasever
    Maigo (kendi karakterim) - Lord Zura
    Markl & Hin & Kakashi no Kabu - rei_d
    Monkey D. Luffy - zelalchan
    Naruto Uzumaki - zamankatili
    Pain - Ghoosy
    Phosphophyllite (Houseki no Kuni) - Upriden
    Radyoaktif Savaşçı - Sibel Pala
    Rem - Kiyoshii
    Renkli 8 Karakter Çizimi(Arthoria, Erza..) - Fatalem
    Rock Lee - RyujinSama
    Rohan Kishibe - esin
    Ryuk - sky__foxx
    Sailor Neptune (Sailor Moon) - Upriden
    Sekhment - Mugetsu Alter
    Senku - Emir Saban
    Shen Qingqiu - Yankami
    Shin Yuna (Mercenary Enrollment) - Mugetsu Alter
    Spear-Maiden Lapris - Fatalem
    Subaru ve Emilia Re Zero - Furkan Dağ
    Tanjiro & Zenitsu & Inosuke - münteha
    Tanjiro Kamado - DarkU
    Tashigi(orijinal karakter) - Aechee
    Uchiha İtachi - Loamcy
    Uchiha Madara - Ewrales
    Uraraka - hilalsahin312
    Yami Yugi - Hazel Ocak
    Youmu Konpaku - xDDD
    Zaraki Kenpachi & Yachiru Kusajishi (Bleach) - Türker Çalışkan
    Zenitsu Agatsuma - RyujinSama
     
    Kendilerini tebrik ediyoruz

     
    Geçelim oylama kısmına...
    Hazırlanan anket formunu en fazla 10 çizim seçecek şekilde oylamanızı yapıp gönderebilirsiniz. Oylama 26 Mart 23.59'da bitecektir.
     
    Anket formuna hatırlamanız kolay olsun diye çizimler de eklenmiştir. Başarılar dilerim.

     
    Anket formu linki: 
     
    https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfhB9LJ1QUhf3uXKMdsmN_8EHYAtwBK14ifBchorJfJseO7RQ/viewform?usp=sf_link
     
     
    Yarışmaya katılan ve emek harcayan herkese çok teşekkür ederiz. 
     
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.