-
Last visited
-
Days Won
3
Shoryuken.M last won the day on August 25 2012
Shoryuken.M had the most liked content!
About Shoryuken.M
- Birthday 11/22/1987
Profil Bilgileri
-
-
-
İlgi :
- Hayat~Sana~Güzel -
Recent Profile Visitors
The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.
Shoryuken.M's Achievements
Newbie (1/14)
61
anes reacted to a post in a topic: Anime ve Mangalarda Türkler ve Türkiye Nerede? (Türk İzleri)
-
Chrome reacted to a post in a topic: Nerede O Eski Animeler Diyenler İçeri. (ANKET)
-
moekami started following Shoryuken.M
-
Yeni Digimon’da Karakterler Nasıl Görünecek?
Shoryuken.M replied to Skadi's topic in Anime Haberleri
Sevindirici bir haber. Zaten 1.sezon en iyisiydi. Diğer sezonların çok da iyi olduğu söylenemez. Yapımcılarda bunu görmüş olacaklar ki efsane kadroyu toplamışlar. :D Umarım iyi bir şey ortaya çıkar ve eski günlerdeki gibi zevkle izleriz. -
Shoryuken.M reacted to a post in a topic: Japonların İngilizcesi
-
Cocukluğumuzun Openingi, hatırlatmak lazım arada
Shoryuken.M replied to Huseyinekrem's topic in Anime Genel
herkes hatırlamaz :D Hiç unutmam. Türkiye'de italyanca açılış yayınlanırdı. :D Tabi Digimon'uda unutmak olmaz. İtalyanlar güzel opening yapıyor. : :D -
Shoryuken.M reacted to a post in a topic: Cocukluğumuzun Openingi, hatırlatmak lazım arada
-
Shoryuken.M reacted to a post in a topic: Cocukluğumuzun Openingi, hatırlatmak lazım arada
-
Milli Midilli reacted to a post in a topic: Japonların İngilizcesi
-
DaughterOfTheDurin reacted to a post in a topic: Nerede O Eski Animeler Diyenler İçeri. (ANKET)
-
Sadece son sezonu kaldı izlemediğim. Araba yarışlarıyla ilgili yapılmış en iyi animelerden biri olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.
-
Olmadı bu işte. Madem bu kadar kısa sürecekti niye 2011'de tekrar başladınız! Halbuki bölümleri çok da iyi gidiyordu.
-
Cувєя efsanedir. :) started following Shoryuken.M
-
Shoryuken.M reacted to a post in a topic: Japonya'da lise okumak
-
reasanka reacted to a post in a topic: Türkiye'ye Organize Fandub'ı Getiriyoruz - Mabushii Fandub [İlk Projemiz Sankarea Animesi]
-
Emeğinize sağlık. Tüm animeyi izledim. Tahmin ettiğimden daha güzel olmuş. Özellikle de esas oğlanın seslendirmesi çok hoşuma gitti. :D Diğerleriyle arasında gerçeklik bakımından çok büyük fark var. Bunu biraz daha profesyonelliğe dökebilirseniz, çok iyi işler çıkaracağınızı düşünüyorum. Evet genellikle seslendirmenin orjinali daha iyi olabilir. Ancak kaliteli seslendirme olduğunda altyazıyı takip edeceğime her zaman ilk tercihim Türkçe dublajdır. İnşallah bir sorunla karşılaşmadan ve kendinizi en iyi şekilde geliştirerek bu yolda devam edersiniz. Başarılarınızın devamını diliyorum...
-
Shoryuken.M reacted to a post in a topic: Türkiye'ye Organize Fandub'ı Getiriyoruz - Mabushii Fandub [İlk Projemiz Sankarea Animesi]
-
Sistem güncellemesinin en kısa sürede bitmesi dileğiyle. Çünkü benim my anime list'im Türk Anime TV :D Kolay gelsin.
-
HunterxHunter 2011 1.Kapanış. http://www.youtube.com/watch?v=HO6o9xdRztQ
-
Bunların yaptığına halk arasında bo.... çıkartmak denir.
-
Hint filmleri izleyen var mı ?
Shoryuken.M replied to ayanatsume's topic in Müzik - Sinema - Tv - Kitap
Ek Tha Tiger'ın kapanışı daha aklımda. :D -
Toprakezgi reacted to a post in a topic: Anime Karakterlerinin Yaşamasını İster Miydiniz?
-
Amy's reacted to a post in a topic: Anime ve Mangalarda Türkler ve Türkiye Nerede? (Türk İzleri)
-
Hoş geldin Sanzu. Yalnız değilsin. :D
-
Örnek olarak, Fairy Tail'de Carla ismine Şalülü denmesi aklımda özel bir yer edinmiştir. :D
-
Anime Karakterlerinin Yaşamasını İster Miydiniz?
Shoryuken.M replied to Kushina-ta's topic in Anime Genel
1.Bleach-İnoue 2.Naruto-Sakura 3.Naruto-Hinata 1 ve 2'yi öldürür, 3'üde kendime alırdım. :D Hayal kurmak güzeldir. :D -
Shoryuken.M reacted to a post in a topic: Naruto (Spoiler İçerir)
-
Ne güzel düştü öyle. :D
-
Map Anime Yorumluyor | 9 | -Shingeki no Kyojin-
Shoryuken.M replied to Pøllux's topic in Anime Tanıtım ve İncelemeleri
Bu anime sırf çizim kalitesi ve müzikleri için bile izlenebilir. Yapımcılar iyi bir şey yapmaya çalışmışlar ve bana sorarsanız yapmışlarda. Ama şu konuda haklısınız final aceleye getirilmiş sanki daha iyi bitebilirdi ancak gelen bilgilere göre 2.sezon çıkacak gibi duruyor. Bundan dolayı böyle bir son yapmış olabilirler. Mangasını okuyanlar bilirler olaylar birazda olsa şekillenmeye başladı ancak gizem dahada artmaya başladı. Tabi şunuda söylemeliyim manga çizimleri animeye göre berbat desem yanlış olmaz herhalde. Sonuç olarak faklı bir konu farklı bir dünya, izlemeye değer animelerden bir tanesi olduğunu düşünüyorum. -
AzizCanBinen reacted to a post in a topic: Anime ve Mangalarda Türkler ve Türkiye Nerede? (Türk İzleri)
-
Felix reacted to a post in a topic: Anime ve Mangalarda Türkler ve Türkiye Nerede? (Türk İzleri)
-
Anime ve Mangalarda Türkler ve Türkiye Nerede? (Türk İzleri)
Shoryuken.M replied to 0nLin3's topic in Anime Geyik
Gerçekten çok güzel yapmışlar ama illaki bir ortadoğu havası katacaklar yoksa olmaz. :D