Jump to content

skylouse

Üyeler
  • İçerik sayısı

    10
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek

Son profil ziyaretçileri

402 profil görütülenme

skylouse üyemizin başarıları

  1. Kazananlara hayırlı olsun. Hepsini tebrik ederim.
  2. Öncelikle merhaba eline sağlık güzel bir çalışma olmuş. Ancak göz yorgunluğu yapan bir çok husus var. İzninle hatalarını yazayım sende bunları 31 Haziran tarihine kadar halletmeye çalış. İlk olarak başlık punto gereksiz derecede büyük, puntosunu düşürmen oldukça güzel olur. Özellikle dil bilgisi konusunda büyük eksikliklerin var öyle ki, nokta yahut virgül kullanıldıktan sonra yeni sözcük veya cümleye başlamadan önce bir boşluk bırakılıp öyle devam edilir ancak sende bu hata oldukça fazla olduğu için maalesef pek hoş görünmüyor. Aynı zamanda 31 Haziran tarihine kadar vaktin var eğer hayal gücün kuvvetli ise o zamana kadar bölüm uzunluğunu biraz daha artttirman fena olmaz. Saygı ve sevgilerimle. ? Punto düşürülmesi güzel olur.
  3. skylouse

    GÖKALTI HAPİSHANESİ

    Buna istinaden FF yarışmasının amacı anime -manga içeriğindeki bir karakterin tema ve hikayesine göre yeniden uyarlanılarak yazılması ancak senin ki biraz roman usulü oldu. Eline emeğine sağlık. ''Aybüke'nin hediyesi'' Öncelikle merhaba emeğin için seni takdir ediyorum ancak bölüm düzenlemelerini etkilili bir şekilde yapman ve tekrar editlemen gerekli. Fan Fiction yarışması katılım şeması yani örnek hazırlanmış metinlere bakar isen bu bölüm ayrımları nasıl olacağına dair bir taslak bulabilirsin. Hafta içi Acaba Aybüke Onu
  4. Eline sağlık güzel bir çalışma olmuş. Yukarıdaki gibi büyük punto yazılar olmasa idi daha güzel bir okuma keyfi yasayabilirdik.
  5. Öncelikle merhaba eline sağlık gayet güzel bir çalışma olmuş ancak sana bir kaç uyari yapmadan geçemeyeceğim çünkü kendi tarzinla güzel bir şey ortaya çıkarmak isterken ne yazık ki diskalife edileceksin. Bildiğin üzere daha önce yapılan FF yarışmalarında küfür,argo ve ağır erotizm olan içerikler okunmaksızın yayından kaldırılıyor. Sen haşin diyebileceğimiz bir dil kullanmak istemissin lakin bunu argo ile sağlaman eserin içeriğine gölge düşürmüş. Nacizane tavsiyem. Küfür ve argoyu minimize et. Aynı zamanda tüm bölümler için ayrı ayrı wordpress vermene gerek yok bunu sadece başta veya sonra yapabilirsin. Son olarak başlıklar altında ki mesafeyi azaltman ve ---- olayını tamamen kaldırman güzel olur. İmla hatası ve benzeri şeyler de olmazsa ilk 3 de olacağına eminim. Detaylı bakmadım gerisi sende.
  6. Öncelikle merhaba ellerine sağlık oldukça başarılı bir çalışma olmuş. Bildiğin üzere 31 Haziran'a kadar vaktin var biraz daha uzun bir metin olursa fena olmaz :)
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.