Jump to content

owarida

Üyeler
  • İçerik sayısı

    3
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Belirtilmedi

Son profil ziyaretçileri

376 profil görütülenme

owarida üyemizin başarıları

  1. owarida

    En sevdiğiniz Bleach müziği?

    Bleach OST 3 (Espada soundtrack) bence tüm parçalarıyla diğer hepsinden daha iyi bir soundtrack albümü. Onun dışında Opening 9 çok hoş
  2. owarida

    konnichi wa minna-sama

    Hoş buldum /// şey, forum kurallarını okudum da tanışma bölümü haricinde 150 mesajı doldurmayan üyeler konu açamaz diyor. Nasıl böyle bir karara vardınız acaba?
  3. Ben üye olduğum bütün internet sitelerinde gözüken ismimle owarida'yım ama beni CT mecralarından GalaxyX13 olarak tanıyanlar olabilir, eskilerden. Animeyle alakalı forumlarda ve facebook gruplarında birkaç sene öncesinde bulunmuşluğum vardı, geçen gün tekrar merak edip facebook gruplarına baktığımda açıkçası karşılaştığım kare üzücüydü. Hiç kimse kalmamış neredeyse :') Bugün de bu forum gözüme çarptı ve kaydoldum. Burası daha canlı sanki... Merhaba senpaitachi. :) Ben owarida-kouhai, bu sitede yeniyim. Adım Onur, İzmir'denim ve 14 yaşımdayım. Daha fazla kendimi tanıtmam gerekirse 2013'ten beri anime ve manga ilgim var ve bunun dışında Japon kültürü, yazılım ve müziğe ilgiliyim. Umarım beraber iyi geçinir ve bol bol eğleniriz. Tanışma konusu böyle yazılıyordu, değil mi? :3 Hajimemashite.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.