Jump to content

Sourléd

Emektar
  • İçerik sayısı

    378
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    4

İletiler bölümüne Sourléd kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. Merhaba arkadaşlar, yillar önce burada çok vakit geçirip epey işler yapiyorduk, forum, sitede, ekip vb çoğu şeyde işlere imza attik. aynı ekipten kimler vardir bilmiyorum ama burada olanlara bir hal hatır sormak için bakınayım dedim. 2011-2016 arasi daha çok aktif olarak dahil oldum bu ekibe. aynı zamanda sizlerden ricam son dönemde pek takip edemedim ama tavsiye edeceğiniz animeler mevcut mudur? tekrardan selamlar herkese, iyi forumlar.

    selametle.

  2. Hiçbir şey orjinal dili tutmaz tabii ki fakat genelde animeye yeni başlayacak olan kişiler dublaj arıyor ya da altyazı onlara yorucu geliyor. Tabii bi süre sonra bu düşünce değişiyor.  :) Dosya kalitesi düşük oldugu içinde sesler biraz kötü.

  3. Hellsing-Ultimate-41.jpg
     
     
    Avrupa'da vampirlere karşı verilen savaşta en önde savaşan kurum olan Hellsing Institute ve onun gizli silahı Alucard, son görevde bir köyü neredeyse tamamen zombi haline getiren ve onların kanıyla beslenen bir vampire karşı savaşmaya giderler. Aynı köye bir süre önce gönderilen polis güçleri saldırıya uğramış ve içlerinden sadece acemi polis memuru Seras Victoria sağ kalmıştır. Tam vampirin eline düşmüşken içeri Alucard girer ancak dövüş sırasında Seras yaralanır. Ona ölmek üzere olduğunu söyleyen Alucard, Seras'a iki seçenek sunar: Ya orada ölecektir, yada Alucard'ın kanını içerek yeniden doğacaktır. Seras ikincisini seçer.

    Araştırmaları esnasında yeni bir tür vampir ile karşılaşırlar. Bu tür doğuştan yada bir vampir ısırığı ile değil yapay yollarla oluşmaktadır
     
    Bölüm Sayısı: 13
     
    Yapım Yılı: 2001
     
    Aksiyon, Korku, Dram, Doğaüstü-güçler
     
     
     
    Önemli Not: Linke tıkladıktan sonra CTRL+S yaparak indirme kısmına gelebilirsiniz.
     
    Linkler alıntıdır.
  4. Son sezonu izleme fırsatım olmadı. Spartacus ölüyor dediler,doğru mu?

    Bana kalırsa gereksiz sevişmeler olmasa daha iyi bir dizi olabilirdi. Bir süre sonra sevişme sahnelerinin asıl konunun yerini kapladığını düşünmeye başlamıştım.

    Bir de Game of Thrones kitaplarını okuyan varsa,bir sorum olacak.

    Joffrey ölüyor diye duydum ama pek de sağlam bir kaynak değildi.Doğru mu acaba?

    Edit: Şöyle bir bakınca hep de ölümleri sormuşum :D

     

     

    Evet hepsi doğru..

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.