Jump to content

geth legi

Üyeler
  • İçerik sayısı

    18
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

    Yok

geth legi kullanıcısının paylaşımları

  1. geth legi

    Bleach

    Senden iyi biliyorum Shonen Jump'ı.Mangayı oku diyorum o zaman fikir sahibi olurdun.3 aymış.Shounen Jump'a böyle söylemiş diye okumuşsun garantisi?Belki okudğun yerde atıp tutmuştur biri.Eğer adam öyle bişi söylese manga'nın şuan sonlarda olması gerekirdiki daha ana olaylar bu gün yeni başladı.Okumadan gördüğünüz her halta inanmayın.
  2. geth legi

    Bleach

    Abuk kaynaklardan copy-paste yapmaya buraya mangayı sürekli takip eden biri olarak mangadanda belliki en az 3-4 sene devam edice gibi gözüküyo ne 2-3 ayı takip etsen sende anlardın atıp tutma bilmeden.
  3. geth legi

    Sizce Ichigo'nun en güçlü, sağlam vs. hali..?

    Hollowu o yerleştirmiyo Uraharanın deneyinde ichigo shinigamiye dönüşmeden önce hollowa dönüştü ama farklı bi biçimde başta hollowlar önce bedenleri gider sonra maskeleri oluşur ama ichigoda tam tersi oldu böylece hem hollow hem shinigami gücü elde etti.
  4. geth legi

    Güle Güle Bleach

    Aizenle kısıtlı değill bleach evreni.RUH kralı ve kraliyet ailesi var mangdaki son arc gizemli gidiyo şuan geri dönücektir.
  5. geth legi

    Bleach Animede Kesin Bitiş Yaptı !!!

    Sallama 4 aya kadar bitmicek manga gidişata göre manga jumpla anlaşıcak kubo hem azienle bu kadar yıl sürdü bleach bu yeni arcta baya bi gider zaten mangada 1000 yıl sürücek savaş yazıyodu sen düşün gerisinii.....
  6. geth legi

    Bleach' ın en karizma karakteri kim ?

    Hollow ichigo derim ben Zaten animeyi dikkatlice izlemişseniz anlarsınız.Adam ulqiorra yı zorlanmadan yendi ve büyük ihtimalle vaste lorde kendisi.İchigonun siyah getsugasınıda kendisi ilk yaptı yani ichigo onu yendi diye adamı unutmayın ichigo onu yendi çünkü kendi ruhunun içindeydi kontroller onun elindeydi ama hollow ichigo ulqiorra yı solladı yani ha neden sonra dayak yedi ishida onu engelledi çünkü.Hollow ichigo çıksa aizenide yenerdi.Zaten zangetsuyla birleştiklerinde ichigoya gerçekten saldırmadılar bile ichigo bile demişti isteseler beni baştan öldürürlerdi diye çünkü aşırı güçlü hollow zangetsu değil.
  7. geth legi

    Bleach

    Devam edicek bana inanın siz.....
  8. geth legi

    Fairy Tail

    Anime fiilera girdi haberiniz olsun güzel bi fiiler olucak gibi.
  9. geth legi

    Acnologia

    Çünkü çok güçlü bi ejderha daha mangada fazla bilgi verilmedi ama igneel ve diğer ejderhalardan daha güçlü bile olabilir yani.
  10. geth legi

    Fairy Tail

    Mangada kan var aslında bazı kısımlarda ama animede o kısımlarda bile göstermiyolar. Mesela erza vs azumada azumadan kan fışkırmalıydı erza kestiğinde.
  11. Zerefin ta kendisi zaten ruh dan bahsetmediler mangada veya animede ve uyandı en son adada hatta ejderide o çağırmıştı sanırım.
  12. geth legi

    Fairy Tail

    Ama yok o kadar berbat değil manga şuan düzelmeye çalışıyo bu gün yeni sayısı çıkıcak heycanlı bir sayı herkez bekliyo ama ben ve bir çok kişi klişe bir şekilde devam ediceğin düşünüyoruz çünkü Hiro hep böyle yaptı işallah öyle olmaz bu gün uzun bir manga sayısı çıkıcak.
  13. geth legi

    Fairy Tail

    Beklentiyi yüksek tutmayın hiro klişe bir şekilde batırdı bu arcta grey kısmı için demiyorum sonrası için FT den nefret edebilirsiniz yani adam trolledi.
  14. geth legi

    Fairy Tail

    Mangadan bilmeme rağmen heycanlandım bakalım nasıl yansıtıcaklar animeye o harika şeyleri.
  15. geth legi

    Fairy Tail

    Manga yine diğer mangalara göre hızlı işliyo narutonun mangası en yavaş giden mangalardandır belkide.Ejderha konusuna gelince bak anime/manga nın adı NATSU değil adı Fairy Tail yani kişisel bir anime değil adamlar sadece ejderhaları işleyemezki tabiki kara loncalarıda işlicekler ve ejderhalar hakkında azda olsa bilgi verdiler 3 ejderin aynı sene kaybolması ejder konseyinde Grandine ve İgneel in tartışması azda olsa verdiler ilerde daha fazla vericeklerdir yani senin dediğin şey kişiye göre değişir ilerde ejderhalarıda işler ha sen bu animeyi sırf ejderhalar için izliyosan o senin biliceğin iş ama dediğim gibi anime/manga nın adı Fairy Tail ve Fairy Taildeki herkez ejder avcısı değil loncayı ilgilendiren konular daha önce geliyor şuan manganın olduğu yerlere anime gelince çok az da olsa belki ejderhalar konusunda tatmin olabilir ama çok az.Onun dışında FT in animesi belki şuan en iyi animelerdendir adamlar mangayı düz işliyo izleyicide bıktırmıyo fairy tail de 2 bölüm fiiler vermişlerdiki onlar bile izleyiciyi memnun etmişti.
  16. geth legi

    Fairy Tail

    Anlayamadım uzun mu sürüyo?Belki konuları en hızlı geçen anime/manga fairy taildir bir naruto bleach veya OP onlar daha ağır işliyo özellikle ANİMELER Fairy Tailin animesi tam manga işliyo mangayıda okuyorum 1 bölüm 2manga tam naruto ve diyer mangaların animeleri ise mangayı o kadar uzatıyorki faiy tailin animesinin en iyi tarafıda bu.Ha evet son bölümlerde uzatıyo biraz ama mangada öyle olduğu için yani animenin bu noktada yapabiliceği bişi yok tam 2 bölüm oluyo.Yalnız şuan manga rezil oldu anime o kısımalra gelince acaba insanların tepkisi nasıl olucak.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.