Jump to content

Ackerman

Üyeler
  • İçerik sayısı

    51
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

İtibar Etkinliği

  1. Beğen
    Ackerman got a reaction from 1795373_ in Tokyo Ghoul Neden Sevilmez   
    Güzel bir korku ve psikoloji animesi abartıldığı kadar kötü değil kitlesi az çok belli tamam ama hafife alınacak bir seri değil serinin özellikle 3.sezonu bir psikolojik animeleri seven biri olan beni çok etkilemişti ama malesef 3.sezon 2. kısım için aynı şeyi söyliyemiyeceğim söyleyeceğim tek şey tokyo ghoul izlenmez okunur mangasını okuyun çok daha iyi ve kaliteli bir seri oldugunu anlarsınız
  2. Beğen
    Ackerman got a reaction from Nones in TAÇE 2020 Sonbahar Projeleri   
    Başarılar elinize sağlık
  3. Beğen
    Ackerman got a reaction from rei_hino in ( 24 / 24 ) Jujutsu Kaisen (TV)   
    Çeviri için çok teşekkürler ama keşke şu fontu değiştirseniz ve arkadaki siyah gölge çok göze batıyor boyutu da çok küçük okurken zorluk çekiyorum ellerinze sağlık
  4. Beğen
    Ackerman got a reaction from Eolo-sama in TAÇE 2020 Sonbahar Projeleri   
    Başarılar elinize sağlık
  5. Beğen
    Ackerman got a reaction from uchihasann in Haikyu!! Manga   
    Varsa gerekli şeylerde veya D&R'de vardır sitelerine baktığında yoksa yoktur onun dışında ingilizcesini alabilirisn tabi pahalıya patlar malum dolar fiyatı
  6. Teşekkür
    Ackerman got a reaction from uchihasann in Hunter x Hunter 1999 ve Hunter x Hunter 2011   
    Şuana kadar 99 daha iyi diye bir şey duymadım kimseden ikisi da aynı diye biliyiroum direkt 2011 den başlayabilirsin 
  7. Harika
    Ackerman got a reaction from hinataa in Ecchi Yada Harem   
    Komedisi iyi ise ecchi de harem de izlenir ama başka amaçla izleniliyorsa tehlikeli 
  8. Teşekkür
    Ackerman got a reaction from Halil_ in Hey selam   
    Hoş geldin
  9. Beğen
    Ackerman got a reaction from Zonrail in Doğrulanmış Discord Botum   
    Hayırlı olsun xd eklerim sunucuya bende
  10. Beğen
    Ackerman reacted to Barış D. Baryshx in Anime konularının kısır döngüye girmesi   
    Tüketeceğini tüket, gerisini at. Fazla kafa yorulacak bir durum yok, diziler ve filmler gibi işte
  11. Beğen
    Ackerman reacted to Darktower in Anime konularının kısır döngüye girmesi   
    Sword art online 1. sezonu zar zor bitirdim. Çoğu kişi linçleyecektir. Ama bence berbat bir animeydi. Bu kadar kalitesiz anlatılan bir hikaye görmedim.
    Karakteler, dünya her şey ruhsuz. Hadi japonlar modern dünyalara, yaşıyor hissiyatı veremiyor. Fantastik bir oyun da, bir sürü oyuncu kalmış insan azıcık canlılık katar. O kadar baydım ki.
    Zaten ana karakter ve yan karakter odun+odun. Romantizm ve komedi animesi izlemesem, belki beğenirim. Ama çok iyi eserler izledim.
     
    Isekai animeleri ilk izlediğim de, keyif veriyordu. Ama bu animeler 12-24 bölüm ya da 2-3 sezon yapıyım salıyım kafasındalar. Yani karakterlere ve evrene derinlik katmıyorlar.
    Ben bu katılmayan derinliklerden dolayı, sevsem bile izlediğim İsekai aniemlerini dönüp tekrar izlemiyorum. Atıyorum Naruto, HunterxHunter ya da One Piece bazı dövüş sahnesi ya da dram sahnesini açıp izleyebiliyorum.
    Ama küçük ve klişe animeleri izlemeye dayanamıyorum. Karakter, çiftlik, ülke artık buna ne dersen, bir şeylerin zamanla gelişmesini izlemeyi seviyorum. Kısacası animelerin kendine beni bağlamasını isityourm.
     
    Animelerin bu kısır döngüye girdiğini düşünenlerdenim. Arada güzelleri çıkıyor. Ya da bu kısır döngüye farklı bir tema ve çizim ile yaklaşanlar oluyor. Gene onlar çok beğeniliyor.
    Ama bu fanservis kitlenin, beğendiği şeyleri ciddiye almamayı öğrendim. Yani onlar bir şeyi çok beğeniyorsa, iki kere düşünüyorum.
     
    Bu aksiyon, fantastik sıkıldıysna, biraz modern ve kafa dinlemelik animelere göz atmanı öneririm. 2020 Kingdom, Log horizon gibi serilerin devamları geliyor. Eğer Kingdom izlemdiysen bakmanı öneririm.
    https://www.randomanime.org/
    Animelerin en büyük eksileri dram, romantizm ve iyi ya da kötü karakter öldürmekten çekinmeleri diyebilirim. Ayrıca Naruto filler olarak geçen ana ve yan karakterlerin detayına giren bölümleri sunmamaları olabilir.
    Genel de çoğu izleyici filler şikayet eder. Ama bana göre bir animeyi, derinleştiren şey fillerdir. 
     
    Çinlilerin yaptığı 3-5 dakikalık kısa seriler bile, daha fazla ilgimi çeker oldu. Tabi onların karakter çizimleri, animasyon ve seslendirme konusunda sorunları var. Çünkü animelerin çoğunu aynı firma yapıyor.
    Atıyorum A adlı anime de yaşlı bir karakter var. B adlı anime de birebir aynısı var. Adamlar çizmeye bile uğraşmıyorlar. Yani kaliteleri bu seviyler de geziyor.
     
    Anime yapanlar Global yayılama konusunda halen kötü olduklarından, Japonlara göre seri yapıyorlar. Umarım Japonlar işlenmemiş konular da baskı yapar. Ya da çok tutan klişe animeleri yerin dibine gömer.
    Tabi Global tarafta, Myanimelist gibi anime yapanların ciddiye aldığı platformlar da, klişe animelerin 3-5 arası puanlar alıp, ağır topa tutulması gerekiyor. Özellikle bu klişe animeleri sürekli yapan ve gerçekten parasal alt yapısı iyi şirketlerin cezalandırılması gerekiyor. Anime kitlesin de böyle bir topluluk anlayışının olduğunu sanmıyorum. Çoğu izliyor, my animelist puanlıyor ve 3-5 arkadşı ile Discord muhabbetini yapıp salıyor.
     
     
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.