Jump to content

LaWbringer

Üyeler
  • İçerik sayısı

    22
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

LaWbringer kullanıcısının paylaşımları

  1. Selamlar, zamanında izlediğim bir romantizm animesi vardı, konusu şöyleydi: Alternatif bi japonyada geçiyodu vatandaşlar 18 yaşına geldiğinde devletin bi telefon uygulaması aracılığı ile kriterlerine en uygun karşı cins ile eşleşip evlenmek zorunda kalıyordu fakat, (yanlış hatırlamıyorsam az çok böyle bir şeydi) baş karakterimiz 18 yaşını doldurmadan çok kısa süre önce başka bir kıza aşık oluyodu falan. Hatta animenin sonunda Kız arkadaşımla beraber tekrar izlemek istiyorum fakat bir türlü adı aklıma gelmedi yardımcı olabilir misiniz? (Normalde bilinmeyen animeler konusuna açacaktım bu başlığı fakat nedenini bilmediğim bi şekilde sistem oraya girmeme izin vermedi ben de buraya yazdım affola.)
  2. LaWbringer

    Sword Art Online 5. Sezon

    bu benim profilim değil MAL kullanmıyorum kendi listelerimi txt dosyalarında saklıyorum :)
  3. Bayağı bir anime izlemiş olmama rağmen, SAO'nun yeri bende çok ayrı 10'dan fazla kez izledim ve şu karara vardım; anime'nin Aincrad Arc'ı, Gun Gale Online Arc'ı ve Alicization Arc'ı güzel bir tek. Geriye kalan arclar en fazla 10/5 ama bence yine de bir şekilde izletiyor kendini çıtır çerezlik arclar.
  4. mesajı şuan gördüm seni tanımıyorum ama bu beni çok mutlu etti teşekkürler :)
  5. LaWbringer

    Sword Art Online 5. Sezon

    Kanka, hani romantizm ve harem olarak bilemem fakat isekai ve aksiyon olarak 3. sezon muhteşem bir şeydi şiddetle tavsiye ederim izlemeni.
  6. LaWbringer

    Sword Art Online 5. Sezon

    Eveet, en büyük sao fanı olarak konuya iniş yapmış bulunuyorum sa. Her neyse uzatmadan gelelim konuya. Şu en yukarıdaki arkadaşın verdiği bilgi doğru bu sene bir film çıkacak, kısaca timeskipsiz Aincrad arc'ını Asuna'nın gözünden göreceğimiz bir film olacak. Light Novellere bakacak olursak WOU arc'ından sonra "Moon Cradle" diye Alicization serisinin ekstrası bir tek kitaplık arc var. Yabancı kaynaklardan öğrendiğim kadarıyla bu filmde Kirito ve Asuna'nın Underworld'de geçirdikleri 200 yılı ele alıyorlar. Yanlış hatırlamıyorsam şu Eugeo ve Kirito'nun çırakları olan iki kız (isimlerini hatırlamıyorum mazur görün) ön plandaydı. Yani bu kitap animasyona geçirilirse ancak film olabilir ama adamlar henüz yeni bir film yapıyorlar Moon Cradle için uğraşacaklarını sanmam. Her neyse, Alicization bittikten sonra hala da Light Novellerde devam etmekte olan Unital Ring Arc var. Konusunu neye benzediğini tam olarak bilmiyorum sadece yabancı kaynaklardan öğrendiğim kısıtlı bilgi ve göz gezdirdiğim illüstrasyonlar var. Bu arc'taki baş karakterler Kirito, Asuna, Alice ve taaaa animenin ilk sezonunun 3. bölümündeydi yanlış hatırlamıyorsam, Kirito Sachi'yi kaybettikten sonra geri getirmek için bir yol ararken bir Boss hakkında bir bilgi simsarından bilgi satın alıyordu. Kendisi Elf Cat bir ablamızdı. Ve evet abi kendisi bu yeni Arc'ımızda baş karakter nerdeyse 10 saniye falan gözüken bir karakteri baş karakter yapmışlar. Neyse uzun lafın kısası Progressive, sao izleyen herkesin seveceği beklediği bir film olacak, Moon Cradle için bir animasyon yapmayacaklar ve Unital Ring de çok çok sonradan göreceğimiz güzel bir sezon olacak. (son cümle benim fikrim)
  7. Görüyorum bazı arkadaşların tüm yanıtlarının altında gif veya fotolar falan oluyor. O olay nasıl yapılıyor acaba biri öğretsin yahu.
  8. Yolculuk hikayesi anlatan anime arıyorum. Karakterler bir yerden bir yere ulaşmaya çalışsınlar anime boyunca ve yol boyunca yaşadıkları zorlukları maceraları ve karakterler arası ilişkiler ön planda tutulsun. Post apokaliptik ortamda veya isekai'de geçebilir farketmez. Biliyorum biraz zor bir öneri istiyorum ama en ufak benzeyen bir anime varsa lütfen önerin. Şimdiden teşekkürler.
  9. LaWbringer

    Fullmetal Alchemist Neden Beğeniliyor?

    yoo ben gayet re: zero, kimi no na wa vesaire tarzı hikaye ve konu odaklı animeleri de severim hatta bayılırım. fakat yani animenin mizahı çok bayat, aksiyon koymak istemişler ama yine çok sıkıcı ve saçma geldi, yan karakterlerde ilgi çeken birisi yok. konusu çok güzel başkarakterlerin backstoryleri falan efsane ama yani kalbimi güm güm attıran veya ne bilm o kadar da abartılacak bişeysi yok animenin ben tam bir başyapıtlık bir şey göremedim. (not: 9. bölümdeyim ve hala izlemeye devam ediyorum)
  10. LaWbringer

    Fullmetal Alchemist Neden Beğeniliyor?

    tg ve aot hakkında düşüncelerini saçma buldum ama fmab'yi bitirececğim ve benim zaten en başarılı bulduğum tek günde bitirdiğim bir anime de re: zero'dur ki izlediysen biliyorsundur zaten baş karakter falan çok gerçekçi yani öyle tek atmasını falan istemiyorum sadece fightlar çok sıkıcı ve saçma geldi, yan karakterleri de sıkıcı buldum. ama ilerde iyileşiyorsa izlenir realistikliğini ve konusunu ben de sevdim zaten. neyse yorumun için teşekkürler.
  11. Aşırı uzun süredir anime izleyen birisi değilim, şuana kadar 50-60 civarı anime seyretmişimdir. fakat benim anlamadığım fullmetal alchemist brotherhood neden bu kadar abartılıyor? yani bakıyorum tüm top animelerde 1. sırada, geçen de netflixte karşıma çıktı merak edip izlemeye karar verdim. 9. bölümdeyim ve yani animedeki fightlar çok sıkıcı ve kısa, bitek baş karakterlerin hikayesi güzel onun dışında ilgi çekici bir karakter göremedim, baş karakterler çok güçsüz ve doğru düzgün bi olay yok. yani animeyi halen izliyorum belki bir süre sonra sarar falan diye ama yok cidden re: zero'daki her bölüm ağzımı açık bırakan olaylar, aot'deki iyi düşünülmüş gizemler ve ilgi çekici karakterlerden vb. bir sürü şeyden sonra bu black clover gibi gayet normal üzerine aşırı düşünülmemiş bir shounen animesi gibi duruyor. bu animenin nesi bu kadar iyi?
  12. LaWbringer

    Underworld son sezon

    yanlış hatırlamıyorsam, 7 temmuz'a ertelenmişti.
  13. Direk konuya giriceğim: Ben şimdi SAO'nun bütün sezonlarını bitirdim ve SAO benim favori animem. Şuan galiba yeni sezonu falan da çıkacakmış da, LightNovel'ini çok merak ediyorum ama vereceğim paraya değer mi? Yani çoğu animede genellikle kitap (manga/lightnovel) ve anime çok farklı oluyor. SAO'da da öyle mi? Bilgisi olan benimle paylaşırsa çok memnun olurum.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.