Jump to content

diyarhan

Üyeler
  • İçerik sayısı

    7
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek

diyarhan üyemizin başarıları

  1. diyarhan

    Ace Attorney 2.Sezon 1.bölüm

    Evet ben de onu farkettim. Bundan sonra noktadan sonra boşluk koymaya dikkat edeceğim. (İlk 6 bölümü attım ama olsun)kun san gibi ekleri eklemeyi pek gerekli duymadım ama bundan sonra eklerim. Bir yeri çevirmeyi unuttuğumu fark ettim ama önemsiz bir cümle olduğu için videoyu silip editleyip tekrar yüklemek istemedim. Eleştirileriniz için teşekkürler.
  2. diyarhan

    Ace Attorney 2.Sezon 1.bölüm

    Aslında doğru söylüyorsun. Maalesef oyunları animeye iyi adapte edememişler. Oyunları çevirmek istedim ama maalesef oyun çevirmek hakkında pek bilgim yok. Emülator oyunu şeklinde yapmam gerektiği için çeviri nasıl yapılır bilmiyorum. Eğer sen biliyorsan bana ulaş çevirelim Ace attorney 2 ve 3 ü.
  3. Ace Attorney 2.sezonu çeviriyorum ilk 3 bölümü attım kanalıma 4de bugün gelecek bir bakar mısınız tamamen kendi başımayım o yüzden hata varsa kusura bakmayın. Linki bırakıyorum buraya. https://youtu.be/SFZ6SaRkNBU Bu arada bileniniz varsa çeviri bittikten sonra(23 bölümde)nasıl türkanime ye atarım?
  4. diyarhan

    ( 12 / 12 ) Kakegurui

    Güzel bir anime
  5. Güzel bir anime ne kadar oyunlardan iyi olamasada ki ben oyunları hala oynyorum yine de boş vaktiniz e izlemenizi öneririm
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.