Jump to content

raphtalia

Üyeler
  • İçerik sayısı

    12
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

raphtalia kullanıcısının paylaşımları

  1. raphtalia

    ( 13 / 13 ) Horimiya

    İzleme zamanım geldi :) elinize sağlık
  2. raphtalia

    Merhaba :)

    Merhaba Emre Hoşgeldin :) Ben Alp Ege bu sene üniversiteye geçtim ve 6 yıldır anime izliyorum. bende Romantizme bayılırım ayrıca dram da severim. Kimi no Suizou wo Tabetai izlemeni tavsiye ederim. İzlemişsindir diye düşündüm ama yinede yazıyım dedim. Ayrıca sende seviliiyorsun
  3. Madem gönüllüsün seni yarı yolda bırakmıyayım. ?
  4. Biraz geç cevap verdim kusura bakma ama olsun en azından amacına şuanda ulaştın ?
  5. Hoş bulduk :) Discord aklımda Teşekkür ederim.
  6. Merhaba ben Alp Ege, 18 yaşında anime sevdalısı olan normal biriyim. Animelerle tanışalı yaklaşık 6 yıl oluyor ilk izlediğim anime ise Naruto. Son 1 yıldır animelerle aram daha iyi oldu. Toplamda 140+ anime izledim. Favori animem Tate no Yuusha no Nariagari 2.ve 3. sezonu heyecanla bekiyorum. BestGirlüm ise RAPHTALİA <3. 2-3 ay önce ilk adımı webtoonlarla atıp manga okumaya başladım. Favori türüm Romantizm. Sevdiğim türler ise Okul,Büyü,İsekai,Dram,Yaşamdan Kesitler. Favori aktivitem saat 04:00-05:00 e kadar anime izleyip/manga okuyup gündüz uyumaktır. Birbirimize Anime ve Manga önerip, konuşup ve tartışacak arkadaşlar arıyorum. Bu konuda çok eksiklerim var. Mesela okulumda 1 tane bile anime izleyen yok yada tanıdıklarım arasında. Böyle bir anime izleyip "oha bu nasıl olur" "devamında ne olabilir ki" "demek böyleymiş" gibi tepkileri kendi kendime vermekten bıktım :( Tek isteğim birkaç arkadaş. İnstagram vb sosyal medyalardan konuşabiliriz.
  7. raphtalia

    Anime Nasıl İndirebilirim?

    animekalesinden ve anime-indir den animelerin raw ve altyazısını indirebilirsin ama fazla anime yok iki sitedede. yada fansubların kendi sitesinden indirebilirsin. Bir yöntem daha var ama biraz uğraştırıyo. Tarayıcına SaveFrom.net uzantısını indiriyorsun sonra indiriceğin animenin eğer ODNOKLASSNIKI playerı varsa tıklıyosun video bağlantısını kopyalayıp aratıyorsun, orda videonun sol üst köşesinde ok işareti olucak SaveFrom uzantısının. Oka tıklıyorsun 480p,720p,1080p istediğini seçiyorsun yanlarında boyutlarıda yazıyor.Böyle indirebilirsin.Bir başka yöntemde Sıbnet playerından oluyo.Videonun sol üstünde Sıbnet yazısına tıklıyorsun girince resimdeki gibi ilk 1'e tıklıyorsun sonra 2'ye video gelince sağ tıklıyordun videoya farklı kaydet diyorsun ve indiriyorsun. Ben bu yöntemleri kullanıyorum. Azcık uğraştırsada işime yarıyor :D Birde istediğin playerler yoksa diğer anime sitelerine bakabilirsin Şimdi aklıma geldi bide FEMBED playerı varsa ordan direk indirebiliyosun, girince görürsün zaten.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.