Jump to content

Maa-kun

Üyeler
  • İçerik sayısı

    7
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek

Son profil ziyaretçileri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı bırakıldı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

Maa-kun üyemizin başarıları

  1. KonoSuba serisini ne yaptıysam sevemedim, komik gelmiyor pek. Konusu da ilgimi hiç çekmiyor.
  2. Net 2 part olacak, 2 part olmazsa çok büyük harcanır bu Anime. Movie'nin bile yeteceğini düşünmüyorum, mangasını okumadım fakat birazcık baktığımda mangadan ne kadar geride olduğumuzu görebiliyoruz. Benim kafamda sürekli acaba Anime Mangasından farklı birşey yapmış mıdır sorusu geliyor. Mangasıyla animesi arasında çok fark var mı?
  3. Merhaba, tüm animeleri izlerken aklımda hep aynı soru oluyor. Jujutsu Kaisen'i yayınlanırken görmüştüm fakat okumamıştım. Animesini izleyince hayran kaldım seriye. Sorum ise başlıktaki gibi, şuan Animenin gidişi Mangaya uygun mu? Mangadan önemli sahneler kesilmiş mi? Seri bittiği zaman Mangaya başlayacağım ve pek baştan okumak istemiyorum, gördüğüm kısımları tekrardan okumak sıkıcı geliyor.(Konuyu yanlış yere açmış olabilirim beni mazur görün.)
  4. Maa-kun

    Shingeki no Kyojin Genel Tartışma Başlığı

    Benim merak ettiğim şey şuan tüm seri mangaya göre mi ilerledi? Yani final sezonunun tamamını izledikten sonra baştan mangayı okumama gerek var mı?
  5. Hocam bu arada MAL'de, 8.41 almış puanlama olarak. düzeltebilirseniz iyi olur.
  6. Maa-kun

    Çevrilmesini İstediğiniz Animeler

    Kono Yo no Hate de Koi wo Utau Shoujo Yu-no 15. bölüme kadar çevrildi fakat devamı gelmedi. Çevirebilir misiniz? 6 hafta oldu yeni bölüm gelmeyeli ve seri şuan 20. bölümünde.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.