Jump to content

Kiritsugu7

Üyeler
  • İçerik sayısı

    7
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Kiritsugu7 kullanıcısının paylaşımları

  1. https://myanimelist.net/animelist/KiritsuguKougami
  2. teşekkür ettiğim mesajı bile silmişler. Vay be. Nasıl bir hakaret olarak algıladılar acaba. ? bu arada nedense resim yüklemede sıkıntı var hata verip duruyor.
  3. Toplamda 25 tane mesajım hiçbir kural ihlali olmadığı halde silindi. Sebebini merak ediyorum. Acaba bu konulara gerçekten adaletli bir moderatör bakacak mı?
  4. Kiritsugu7

    Disqus banı

    Hesabım da bu. https://disqus.com/by/MakiseKurisu7/
  5. Yıllardır birçok sitede üyeliği olan biri olarak ilk defa burada ceza yedim. Disqus hesabımdan 8 gündür yazamıyorum. Küfür etmedim bir şey etmedim. Sadece haksız yere silinen mesajım için atar yaptım. Teşekkürler türkanime! Adalet anlayışınız çok iyiymiş, Türk Adalet Sistemini aratmadığınız için teşekkürler.
  6. https://myanimelist.net/anime/5196/Aria_the_Origination_Picture_Drama aria serisinin hepsi çevrilmiş bi tek bu kalmış. Çevirirseniz sevinirim. Teşekkürler. Violet Evergarden son filmi https://myanimelist.net/anime/37987/Violet_Evergarden_Movie Fate son filmi https://myanimelist.net/anime/33050/Fate_stay_night_Movie__Heavens_Feel_-_III_Spring_Song teşekkürler
  7. Şimdi vicdan diyor ki kullanma çok yanlış, yak onu. Akıl diyor ki dursun kenarda belki lazım olur. İçimdeki şeytan diyor ki ara sıra kullan çok büyük suçluları indir, kesinlikle idamı hak edenleri. Hepsinden biraz yapardım sanırım. Ama en sonunda yakardım.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.