Jump to content

Erifu

Üyeler
  • İçerik sayısı

    32
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Kadın

Son profil ziyaretçileri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı bırakıldı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

Erifu üyemizin başarıları

  1. Erifu

    Attack on Titan (139. Bölüm spoiler)

    Tamamen aynı fikirdeyim ama bir şeyi unutmuşsun
  2. Erifu

    Attack on Titan (139. Bölüm spoiler)

    Bu olayı anlamadım ama
  3. Erifu

    Attack on Titan (139. Bölüm spoiler)

    Titan kısmına katılıyorum. Umarım sızıntılar yalandır. Ayrıca elimizde olan bilgilerle şimdilik hiçbir şey açıklanmıyor. Umarım bölüm çıkınca daha açıklayıcı bir sona ulaşabiliriz.
  4. Erifu

    Attack on Titan (139. Bölüm spoiler)

    Şoktayım, eğer böyle biterse hiçbir şey düzgünce açıklanmamış olacak. Sızıntılar umarım yalandır, ki olması muhtemel diyorlar. Ayrıca şunu bir izlesenize D:
  5. Erifu

    balon anime'ler ve balon yarışması

    Your Name Tokyo Ghoul Sword Art Online
  6. Erifu

    Attack on Titan (138. Bölüm spoiler)

    Öncelikle çok iyi fakat aşırı üzücüydü. Jean ve Connie'nin saf titana dönüşmesine mi Annie'nin babasıyla konuşamamasına mı Mikasa'nın gördüğü rüya ve gerçekte yaptığı şeye mi hangisine üzüleceğime bilemedim. Nasıl biteceği hakkında hiçbir fikrim yok fakat her şeyi zamanda geri gitmekle ilgili olan teoriye bağlayabilirler diye düşünüyorum. Gene de Historia'nın bebeği, Ymir Fritz, titanların gerçek kaynağı vb. pek çok açıklanmayan olay var. Bunların manganın final için yayınlanmış taslağına nasıl bağlanacağını çok merak ediyorum. Bir yandan da üzgünüm bitecek diye. Ayrıca birinci sezonda çalan ''Call Your Name'' adlı şarkının bir kısmı Mikasa'nın rüyası ve Jeanların titana dönüşmesinden sonra çok daha farklı bir anlam kazandı :') Isayama zeki adam (ʘ ͜ʖ ʘ)
  7. Erifu

    Sailor Moon Eternal

    Her ne kadar mangasına göre uyarlanmış olsa da ben eski versiyonunu sevenlerdenim :D Ama yine de internette çıkar çıkmaz izleyeceğim. Bu sezonu baya sevmiştim küçükken izlediğimde. Ama eğer 5. sezonu uyarlayacak olurlarsa umarım seri şeklinde yaparlar. Benim en sevdiğim sezondur kendisi *-* Seiya'nın yeni halini görmeyi çook isterimmm
  8. Erifu

    Romantik-Komedi Anime Önerileri

    -Lovely Complex -Kimi ni Todoke -Kaichou wa Maid-sama -Ao Haru Ride -Jiboku Shounen Hanako-kun -Otome Gama no Hametsu Flag... -Watashi ga Motete Dousunda -ReLIFE -Akatsuki no Yona -Ouran High School Host Club -Net Juu no Susume -Kamisama Hajimemashita
  9. İlk sezonun ilk yarısını sevmiştim 2. sezonun sonuna kadar da izledim ama devamını hiç izlemedim sıktı biraz, Kirito'ya gıcık oluyorum bu arada :S Benim kendi düşüncem bu yönde, zevkler ve renkler tartışılmaz tabi.
  10. Mangasını okumadım ama anime olarak gerçekten çok beğenmiştim. Yeni sezonunu merakla bekliyorum.
  11. Erifu

    Genç Erkeği Seslendiren Kadın

    Animeye başlamadan önce seiyuulara bakma, zamanla alışacaksın ve kadın seiyuuların genç erkek seslendirmelerde bazı erkek seiyuulardan çok daha iyi olduğunu fark edeceksin :)
  12. Erifu

    Anime Movie Önerileri

    Hotaru no Mori e Kaguyahime no Monogatari Hal sayonara no asa ni yakusoku no hana wo kazarou (maquia: when the promised flower blooms)
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.