-
Content Count
23 -
Last visited
About Erifu
-
Rank
Level 1
Profil Bilgileri
-
Recent Profile Visitors
The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.
-
7 Aralık'ta ilk bölüm çıkacak.
-
Çıktığı gün veya ertesi günü çevriliyor genelde. İngilizce'den çeviriyorlarsa İngilizce olarak çıkmasına bağlı.
-
Umarım internete hızlı düşer. Bu filmi malum sebeplerden dolayı izlemeyi o kadar çok istiyorum ki...
-
-Lovely Complex -Kimi ni Todoke -Kaichou wa Maid-sama -Ao Haru Ride -Jiboku Shounen Hanako-kun -Otome Gama no Hametsu Flag... -Watashi ga Motete Dousunda -ReLIFE -Akatsuki no Yona -Ouran High School Host Club -Net Juu no Susume -Kamisama Hajimemashita
- 20 replies
-
- shoujo
- romantik komedi
-
(and 1 more)
Tagged with:
-
İlk sezonun ilk yarısını sevmiştim 2. sezonun sonuna kadar da izledim ama devamını hiç izlemedim sıktı biraz, Kirito'ya gıcık oluyorum bu arada :S Benim kendi düşüncem bu yönde, zevkler ve renkler tartışılmaz tabi.
- 65 replies
-
- swordartonline
- sword art online
- (and 3 more)
-
Yakusoku no neverland hakkında düşünceleriniz nelerdir?
Erifu replied to paranoiaAgenT's topic in Anime Genel
Mangasını okumadım ama anime olarak gerçekten çok beğenmiştim. Yeni sezonunu merakla bekliyorum. -
Animeye başlamadan önce seiyuulara bakma, zamanla alışacaksın ve kadın seiyuuların genç erkek seslendirmelerde bazı erkek seiyuulardan çok daha iyi olduğunu fark edeceksin :)
-
Hotaru no Mori e Kaguyahime no Monogatari Hal sayonara no asa ni yakusoku no hana wo kazarou (maquia: when the promised flower blooms)