Jump to content

RogenLothena

Üyeler
  • İçerik sayısı

    3
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

RogenLothena hakkında

  • Doğum günü 12/01/2002

Kişisel Bilgiler

  • Hakkımda
    Fazla konuşmam, sessizimdir. Çok konuşanlardan her zaman korkun!

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Belirtilmedi
  • Konum
    Ay`ın karanlık denizlerinde gizemli bir adada yaşıyorum. Genellikle soğuk ve ıssız denizlere mahkumum. Sessiz sonsuz bir hayat.
  • İlgi Alanları
    Sonsuz zaman ve mekan içerisinde ilgimi çekebilecek tek birşey, Meraklı gözler ile bakanlardır.

Son profil ziyaretçileri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı bırakıldı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

RogenLothena üyemizin başarıları

Hakkında

Selam ben RogenLothena, açıkçası buraya ne yazabilirim pek bilmiyorum. Sonsuzluğu sabırlı bir şekilde bekleyen eğlenceyi seven bir insanım. Fazla konuşmam ama iyi dinlerim. 

Ayrımcılık hiçbir zaman yapmam, fakat kurallara her zaman ciddi şekilde önem veririm. 


Üşengecimdir, ondan şimdilik sessiz birisi olayım.
:sleeping-crazy-rabbit-emoticon:Uyumayı severim sıcacık yastığımın altına elimi sokup, kaslarımı gevşetmeyi severim. Sabahın erken saatlerinde tam rüyama odaklanmış bir vaziyette uyandırılmaktan nefret ederim.  :lol2-onion-head-emoticon:
Electro Swing dinlemeyi severim. Bir günümün %79 zamanını tamamen sessiz geçiririm, hayal kurmayı çok severim. Çok fazla hayal kurduğunuzda bir zaman sonra artık bu hayallere alışıyorsunuz ve güvensizlik duygusu oluşabiliyor, oyüzden fazla güvenmem insanlara. Herzaman tedirgin ve dikkatliyimdir, Sözlerimi hiçbir zaman unutmam tabi söz verdiysem, hiçbir zaman kimseye söz vermem. :cool-onion-head-emoticon:
Şiir yazmayı hobi olarak sayarım fakat nadir yazarım. Şiir okumayı bir müzik ile eşleştirmeyi severim. 
Sevdiğim bir insan olduğunda onu mutlu etmek için elimden gelebilecek her türlü etkileşimde bulunurum.
:hi-onion-head-emoticon:
 Resim çizmek en büyük hobilerimden birisi, Genellikle Diablo 3 - Diablo 4 hayranı olduğumdan dolayı cinematic charachterlerini çizerim. En sevdiğim Diablo 3 karakteri Malthael - Diablo 4 karakteri Lilith. 
Çizdiğim resimleri bilgisayarımın arkasına bakan duvara asarım, film-dizi-anime izlerken resimlerimi görmek bi nevi güzel olabiliyor. Ayrıca odaya hoş bir güzellik katıyor. :relax2-onion-head-emoticon:

Bir diğer hobim Seslendirmenlik ve Beatbox
Seslendirmenlik için Hobbit Smaug dan etkilenmiştim. Onun o gür kalın sesi, o yüce haykırışı beni benden aldı ve 1-2 hafta boyunca her gün denedim. Smaug un tonlarında bir ses olmadı ama bana yeterince Şeytanimsi bir ton kattı. 1-2 Hafta boyunca o sesi yaptığımda boğazım acıdı ağrımaya başladı ama yinede sonunda başardım. Artık Smaug gibi bir sesim var ve boğazım acımıyor istediğim gibi konuşabiliyorum.
Beatbox orta okul 8. sınıfta öğrendim. O dönemlerde Beatbox takipçisiydim gerçekten sevdiğim çok iyi sesler çıkarabilen kendi sesiyle bildiğiniz müzik yapan insanlara hayrandım. Deneye deneye yapabileceğimi anladım ve şunun farkına vardım, Beatbox da gerçekten yetenekliyim, doğuştan olduğunu düşündüm ama sanırım benimde asıl yeteneğim bu. 
Seslendirmenlik denerken Beatbox yaparak biraz daha geliştirdim, bir yandan Bass bir yandan Gür bir ses ile artık bende müzik yapabiliyorum.

Bu arada içmeyi en sevdiğim şey Kiwi Çayı benimle birgün tanışma fırsatın olursa, hesaplar senden ona göre :)

Sonsuz denizlerde dümenin başındayım, Tayfalar güvertede ufuk çizgisinde ilerliyorum.
instagram: rogenlothena

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.