Jump to content

mrsaitama

Üyeler
  • İçerik sayısı

    110
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    1

mrsaitama kullanıcısının paylaşımları

  1. mrsaitama

    Anime İstek ve Önerileri

    Benim tavsiyem direkt Attack on Titan'dan başla. Game of Thrones'u aratmaz. Hem de bir animenin ne kadar kaliteli olabileceğini görmüş olursun. Hikayesi, karakter gelişimleri, müzikleri, gizemlerin bağlanması falan.
  2. Bak şerefsiz evladıyım. Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Tate'nin ikinci sezonunu bir bölüm izledim ikinci bölümde droplamak zorunda kaldım. Güzelim animeyi ne hale getirmişler. :suicideoniplz:

    1. pegasusejder

      pegasusejder

      Tate'de bozdu be...

    2. mrsaitama

      mrsaitama

      En son nanatsu'da bu kadar hayal kırıklığına uğramıştım.

    3. pegasusejder

      pegasusejder

      Japonlar hayal kırıklığına uğratma konusunda master yapmış insanlar. :') 

  3. Trafalgar Law (One Piece) Pain ( Naruto) Seto Kaiba (Yu-Gi-Oh)
  4. Teruhashi, Kokomi (Saiki Kusuo) <-> Sanji (One Piece) Yukihira, Souma (Shokugeki no Souma) <-> Blouse, Sasha (Shingeki no Kyojin) Hisoka (Hunter x Hunter) <-> Zombieman (One Punch Man) Jabami, Yumeko (Kakegurui) <-> Kuujou, Joutarou (Jojo)
  5. mrsaitama

    Anime İstek ve Önerileri

    Slime Taoshite 300-nen Dediğin kritere uyan bir tek bunu biliyorum.
  6. mrsaitama

    Anime İstek ve Önerileri

    I've Been Killing Slimes for 300 Years and Maxed Out My Level Tensei shitara Slime Datta Ken My Next Life as a Villainess: All Routes Lead to Doom! Ascendance of a Bookworm BOFURI: I Don't Want to Get Hurt, so I'll Max Out My Defense. Dr. Stone Kobayashi-san Chi no Maid Dragon Mairimashita! Iruma-kun Bunları önerebilirim. Güzel chill animelerdir hepsi.
  7. https://myanimelist.net/anime/42282/Otome_Game_no_Hametsu_Flag_shika_Nai_Akuyaku_Reijou_ni_Tensei_shiteshimatta_X Çevirisinin gelmesini kesinlikle beklediğim animelerden. Hatta izlemeyen herkese ilk sezonunu tavsiye ederim. Gülmekten yerlere yatarsınız :D
  8. mrsaitama

    Anime İstek ve Önerileri

    Ishuzoku Reviewers, Kaifuku Jutsushi no Yarinaoshi. Bu ikisini önerebilirim fakat ikisi de ağır ecchidir. Baştan uyarayım. Birde Yuragi-sou no Yuuna-san var. Buda iyidir izlerken eğlenceli gelmişti bana baya.
  9. mrsaitama

    Anime klişeleri

    Yapacak birşey yok. Herkes bir Tolkien değil ki binlerce kelime elfçe yazsın :)
  10. mrsaitama

    Anime klişeleri

    Fantastik animelerde sınırsız dil okyanusu olmasına rağmen her zaman o diller ile alakalı en fazla birkaç kelime duyarız. Hemen sonrasında ana karakter o yabancı dili öğrenir ve sadece japonca konuşulmaya başlanır.
  11. mrsaitama

    Anime İstek ve Önerileri

    One Punch Man ( Müko. OMG. What is this anime man.) Tensei shitara Slime Datta Ken (Çok iyi.) Itai no wa Iya nano de Bougyoryoku ni Kyokufuri Shitai to Omoimasu. (Çok iyi.) Dr. Stone (Çok iyi.) Honzuki no Gekokujou (İyi.) Otome Game no Hametsu Flag shika Nai Akuyaku Reijou ni Tensei shiteshimatta... (Çok iyi.) Maou-sama, Retry! (İyi) Kuma Kuma Kuma Bear (İyi) Slime Taoshite 300-nen, Shiranai Uchi ni Level Max ni Nattemashita (İyi) Watashi, Nouryoku wa Heikinchi de tte Itta yo ne! (Bence kötü.) Mushoku Tensei: Isekai Ittara Honki Dasu (İyi.) Death March kara Hajimaru Isekai Kyousoukyoku (Yarım bıraktım baydı.) Log Horizon (Bence kötü.) Kenja no Mago (Orta.) Kami-tachi ni Hirowareta Otoko (Orta.) Isekai Maou to Shoukan Shoujo no Dorei Majutsu (Yarım bıraktım baydı.) Gate: Jieitai Kanochi nite (İyi.) Ore dake Haireru Kakushi Dungeon (Orta.) Isekai wa Smartphone to Tomo ni. (Orta.) Tatoeba Last Dungeon Mae no Mura no Shounen ga Joban no Machi de Kurasu Youna Monogatari (Orta.) Hataraku Maou-sama! (Orta.) Arkadaşlar üstte yazdığım animeler gibi ana karakterlerin sakin takıldığı, yeni tanıştığı karakterler ile kendine bir ortam kurduğu animeler biliyorsanız önerebilir misiniz?
  12. mrsaitama

    Animelerde İlişkisini En Sevdiğiniz İkililer?

    Vinland Saga'dan Askeladd ve Thorfinn Naruto'dan Naruto ve Jiraiya Black Clover'dan Yami ve Jack Genelde esprili diyalogları olan ikilileri seviyorum.
  13. mrsaitama

    balon anime'ler ve balon yarışması

    Fullmetal Alchemist: Brotherhood Steins;Gate Saiki Kusuo Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka Hataraku Maou-sama! Bana göre en balon animeler bunlardı.
  14. mrsaitama

    Anime İstek ve Önerileri

    Çok fazla aklıma gelmedi aslında. Ore dake Haireru Kakushi Dungeon animesi bu tanıma uyuyor fakat ortalama bir anime yani çokta beğenmemiştim. İzleyecek bir şey bulamadıysan bakabilirsin.
  15. mrsaitama

    Anime İstek ve Önerileri

    My Teen Romantic Comedy animesini beğendiysen bu anime de hoşuna gidebilir. Karakterler, genel hava ve diyaloglar baya benziyor bence.
  16. mrsaitama

    Anime İstek ve Önerileri

    Bunny Girl Senpai izlemediysen direk başla derim. İlerledikçede açılıyor seri öyle diyeyim. Filmi de çok iyi.
  17. Ahahaha. Hepsini izledim. Sadece Tatoeba Last Dungeon'u bitirebildim aralarından. Kalanın hepsini yarıda bıraktım bitiremedim bile. Bitirdiğimi de beğendiğimden değil can sıkıntısından bitirdim.
  18. Full Metal Alchemist Brotherhood'u izlemiştim. Çok yavaş ve bayık, başları aşırı çocuksu, espriler baya boş ve sonu da çok vasat gelmişti. Pek beğenememiştim animeyi. Bide ana karakterlerin seriye etkisi çok sınırlı diye düşündüm.
  19. mrsaitama

    Anime İstek ve Önerileri

    Ecchi izlediğim çoğu animeyi beğenmiyorum açıkçası. Önerebileceklerim: Prison School, Yuragi-sou no Yuuna-san, Ishuzoku Reviewers.
  20. mrsaitama

    Anime İstek ve Önerileri

    Ana karakterin odun olmadığı shounen hatırlamıyorum hiç :D Animelerde işler böyle sanırım.
  21. mrsaitama

    Anime İstek ve Önerileri

    Kimetsu no Yaiba Tensei shitara Slime Datta Ken Itai no wa Iya nano de Bougyoryoku ni Kyokufuri Shitai to Omoimasu. High School DxD Shijou Saikyou no Deshi Kenichi Tate no Yuusha no Nariagari Darwin's Game Shinchou Yuusha Aklıma bunlar geliyor şimdilik. Çoğu komedi ağırlıklı bu animelerin. Bide High School DxD ecchi içeriyor onun uyarısını yapayım.
  22. mrsaitama

    One Piece bu saatten sonra başlanır mı ?

    Başlanır tabi ki. Anime genel olarak iyi. Ben başlayalı bir yıl olmadı gene de şuan güncele yakınım bir dört beş bölüm gerideyimdir güncelden. İzlerken izlenimlerim şunlar oldu: 1- Beklediğimden daha laubali bir ortam buldum animede. Ana karakterde öncelikli olarak eğlencesine bakan bir tip ve etrafındakileri de buna yönlendiriyor. 2- Flashbackler ile neredeyse bütün karakterlerin geçmişi veriliyor. Yani animedeki dramanın %90'ı bundan sağlanıyor diyebilirim. Ben ilgimi çekmeyen karakterlerin flashback geçmişlerini atlamıştım özellikle Dressrosa'da. 3- Hikaye hakkında verilen bilgi hep minimum oluyor kimi zaman ulan ben ne izledim diye düşünüyorum ama bazen de verdiği o gizem duygusu hoşuma gidiyor. Bu konuda bir ikilemim var iki ucu keskin bıçak gibi anime o konuda.
  23. mrsaitama

    Anime İstek ve Önerileri

    One Punch Man Itai no wa Iya nano de Bougyoryoku ni Kyokufuri Shitai to Omoimasu. Shinchou Yuusha: Kono Yuusha ga Ore Tueee Kuse ni Shinchou Sugiru Maou-sama, Retry!
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.