-
Content Count
21 -
Last visited
-
Days Won
1
crea last won the day on March 16 2020
crea had the most liked content!
About crea

-
Rank
Level 1
- Birthday June 21
Profil Bilgileri
-
Recent Profile Visitors
The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.
-
Sejiuku reacted to a post in a topic: Uzayla ilgili ilginç bilgiler - Uzayla ilgili videolar - Uzay Tartışma
-
GameQx reacted to a post in a topic: Kim Demiş Ben Çizemem Diye
-
Anime olduğunu bilerek bilinçli izlediğim Death Note, yoksa elbet tv de çıkan çok vardır ama ilkini hatırlayamam böyle düşününce xd..
-
teşekkürler
-
Kimi ni Todoke
-
crea changed their profile photo
-
sShoguNn reacted to a reply to a status update: Anime forumunda cinsiyetini karşıt cinsten yapacak ne yaşar acaba bi insan XD kız olu
-
sShoguNn reacted to a reply to a status update: Anime forumunda cinsiyetini karşıt cinsten yapacak ne yaşar acaba bi insan XD kız olu
-
Yuri on ice aklıma ilk gelen bu
-
crea reacted to a reply to a status update: Anime forumunda cinsiyetini karşıt cinsten yapacak ne yaşar acaba bi insan XD kız olu
-
sShoguNn reacted to a status update: Anime forumunda cinsiyetini karşıt cinsten yapacak ne yaşar acaba bi insan XD kız olu
-
Reiinaa_ reacted to a post in a topic: Kim Demiş Ben Çizemem Diye
-
Ne Dinliyorsun? (müziksiz hayat hayat mı be, diyenlerin mekanı)
crea replied to Vega's topic in Müzik - Sinema - Tv - Kitap
Bts - epiphany bunla uyuyorum :d Keşke içinden gelipte o 1 şarkı söylemiş olsaydı da dinliyor olabilseydim ama yoq -
crea reacted to a post in a topic: Sözlerini beğendiğiniz anime müzikleri
-
crea reacted to a status update: Arkadaşlar merhaba. Bildiğiniz gibi uzun süredir ortalıkta Görünmüyorum sebebi ise aş
-
Vortex reacted to a post in a topic: Ne Dinliyorsun? (müziksiz hayat hayat mı be, diyenlerin mekanı)
-
Bende bunu 2017 de çizmiştim .d biri için. Saçları bir kördüğüm sjdlfhskdfh
-
Anime forumunda cinsiyetini karşıt cinsten yapacak ne yaşar acaba bi insan XD kız olup erkek göstermek gibi :lol:
-
çoğu şeyden tiksiniyorum buna insanlar da dahil
-
Çeviriye yeni başlayanlar için benden bir öneri yazısı!
crea replied to Aizyfox's topic in Alt Yazı Programları
Koyu temada böyle görünüyor birkaç dakika acaba linke mi tıklayacağım yoksa bu koca boşlukta yazı mı var diye düşündüm xd imleçle seçince görebildim evet. Her ne ise konuyu çok yanlış anlayıp gelmişim gene de sağ ol :d başlığın içeriğe daha uygun şekilde değişmesi gerektiğini düşünüyorum. -
sShoguNn reacted to a reply to a status update: ve bir kişi daha gitti eskilerden üzücü ... eskiden olanlara rağmen yinede çok güzeld
-
crea reacted to a reply to a status update: ve bir kişi daha gitti eskilerden üzücü ... eskiden olanlara rağmen yinede çok güzeld
-
sShoguNn reacted to a reply to a status update: ve bir kişi daha gitti eskilerden üzücü ... eskiden olanlara rağmen yinede çok güzeld
-
-
En son hangi kitabı okudunuz? :)
crea replied to dreams_and_reals's topic in Müzik - Sinema - Tv - Kitap
Goriot baba -
crea reacted to a post in a topic: Forum Hakkında Öneri ve Hata Bildirme
-
Koyu temada "spoiler" seçeneği ve şu kullanılan emoji butonu da eksik bazen spoiler kullanmak zorunda kalabiliyorum ve beyaz temaya geçmem gerekiyor tüm yazımı kopyalayıp. Koyu temaya spoiler butonu lazım. Ek: Yukarıda da denmiş zaten şimdi gördüm.d