Jump to content

Fkrnkrt

Üyeler
  • İçerik sayısı

    18
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek

Son profil ziyaretçileri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı bırakıldı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

Fkrnkrt üyemizin başarıları

  1. Fkrnkrt

    boruto manga

    evet bitirdim biraz önce cidden üzücüydü ama ilerde belki düzeşebilir gibi (spoiler olmasın millete diye tam yazamadım nasıl spo gizlenir de bilmiyorum ama anlarsın herhalde)
  2. Fkrnkrt

    boruto manga

    teşekkürler
  3. Fkrnkrt

    boruto manga

    hikayesi mi üzücü yoksa beğenmedin anlamında mı
  4. selamlar, boruto mangasına başlamayı düşünüyorum animede güncelim sizce mangası okumaya değer mi ve chapter kaçtan başlamalıyım yardımcı olursanız sevinirim?
  5. ben fark etmedim pek ama yine de çok beğendiğim bir anime.
  6. selamlar gangsta animesini bitirdim ve şimdi mangasına başlamak istiyorum chapter kaçtan devam etmeliyim bilen varsa yardımcı olabilir mi ve gangsta hakkında ne düşünüyorsunuz?
  7. Fkrnkrt

    TGOH

    teşekkürler ingilizceden devam o zaman
  8. the god of highschool webtoonunun 420. bolumden sonrasını çevrili bulamadım bildiğiniz bir kaynak var mı yoksa ingilizcesine mi edvam edeyim
  9. merhaba ben animesini bitirdim kaldığım yerden webtoonda devam etmek istiyorum hangi bolumden başlamalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
  10. bu animeyi biraz önce bitirdim konusu ve hikayenin gidişatını ben çok beğendim ama biraz araştırdığımda o kadar da bilinmeyen gerektiği değeri alamayan bir anime olduğunu fark etim. bu konuda izleyenler bu animenin neden tutmadığı hakkında bir fikri olanlar yazarsa güzel olur,ikinci sezonun gelip gelmeyeceği hakkında bilgisi olanlar da yardımcı olursa sevinirim, ayrıca izlemeyenlere şiddetle tavsiye ediyorum. (özellikle tarihi seinen ve samuray tarzı konuları sevenler için)
  11. Fkrnkrt

    Anime İstek ve Önerileri

    konusu güzel duruyor, listeme ekliyorum teşekkürler
  12. Fkrnkrt

    Anime İstek ve Önerileri

    bana gintama da ana karakter olan gintoki gibi rahat ama güçlü ve güzel de konusu olan büyünün pek olmadığı, çok olmamakla beraber romantizmin de olabileceği anime onerebilir misiniz?( bunny girl senpai gibi uçuk kaçık olmayanları da önerebilirsiniz)
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.