Jump to content

Chiyuki

Üyeler
  • İçerik sayısı

    7
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Chiyuki kullanıcısının paylaşımları

  1. Chiyuki

    En Çok Sevdiğiniz Anime veya Animeler?

    Death Note Kuroshitsuji No Game No Life Elfen Lied Ansatsu Kyoushitsu Mahou Shoujo Site Yakusoku no Neverland Kimetsu no Yaiba Given High Score Girl Beastars bu serilere bayılırım ama en sevdiklerim kesinlikle: Violet Evergarden Death Parade Kakegurui Happy Sugar Life özellikle de VE için aşırı bir sevgim var <3. Film olaraksa: Doukyuuksei Promare Kimi No Na Wa Hotarubi no Mori E
  2. Chiyuki

    Sebastian Michaelis - Kuroshitsuji

    Sebastian'tan nefret ederdim hep, sadece çekici ve cool olsun diye konulmuş bir karakter gibiydi ve çok baydırıyordu (Ben daha çok Ciel'i seviyordum) ama mangaya geçip devamını okuyunca ısındım. Özellikle mangadaki şu olaylardan sonra güvenebileceğim tek karakter Sebastian'mış gibi geliyor. Animenin devamını çok isterim 1. ve 3. sezon sadece olaylarım tabanı gibiydi ve hikaye tam güzelleşiyordu ve bitti. Manganın devamı baya iyi (Animeyi sevdiyseniz tabi). Ki Yana Toboso'nun harika çizimleri için bile okunur bence, herkesin zevkine hitap etmeyebilir tabi, :)
  3. Chiyuki

    İlk İzlediğiniz Anime?

    Küçükken Dae Jang Geum, Les Miserables:Shoujo Cosette ve Kaze no Shoujo Emily'yi izlemiştim televizyondan, tabi anime olduklarını farkında değildim. Bilerek izlediklerim ise Kaichou wa Maid-sama (Hala en sevdiğim shoujolardandır.) ve Ookami Shoujo to Kuro Ouji (Nefret ederim.).
  4. Kakegurui'den Kirari olmak isterdim herhalde.
  5. Chiyuki

    En Son Bitirdiğiniz Anime?

    Şu an Kabukichou Sherlock bitiriyorum az kaldı, ondan önce Babylon
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.