Jump to content

Real-Men-Frrranky

Üyeler
  • İçerik sayısı

    312
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

7 Takipçi

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek

Son profil ziyaretçileri

3185 profil görütülenme

Real-Men-Frrranky üyemizin başarıları

  1. Real-Men-Frrranky

    one piece 40 yıl mı sürecek ?

    5 ya da 6 yıl. Taş çatlasın 7. O da taş çatlasa yani.
  2. Real-Men-Frrranky

    One Piece Mangası

    movie izlemene gerek yok istersen east blue arcını anlatan bir movie var onu izleyebilirsin sonra mangasına direkt grand line dan geçersin. Renkli mangası da 800 küsürlere kadar var okuyabilirsin. Animesi zaten fazla uzatılmış mangasını okumak mantıklı.
  3. ben türkiyeyi ele alınca narutonun en popüler ilk 3 e girmesini bekliyordum, şaşırdım. Ayrıca kimetsu no yaiba yı hala çözemedim, sadece burası değil benzer dünya kadar anime olmasına rağmen çok popüler. En garip olan bu sanırım. Kötü değil ama çok klasik yani çok iyi de değil. Shiro ve one punch man de şaşırttı. Baya seven varmış.
  4. insanların genelde death note ile başlamaları anime kültürünü tanımak için elverişli olması. Anime değil de animasyonlaştırılmış amerikan filmi havası verdiği için öneriliyor genelde. Yani alışması kolay oluyor. Bence önerdiğin animeler de güzel olsa da çok daha iyileri var.
  5. Real-Men-Frrranky

    Bir animeci belirdi! LordJigen:)

    Ben de tam olarak öyleyim izlerim ama yavaş izlerim. Hoşgeldin foruma.
  6. Real-Men-Frrranky

    Manga için Hangi Tercih?

    iki şekil olarak genelde kore ve japon yapımı olarak ayrılırlar. Kore yapımlarında renkli mangalar da olurken japonların ki genelde renksiz oluyor. Hem çok sevilen hem de renkli olduğu için giriş için tavsiye ettiğim solo levelingi okuyabilirsin.
  7. Real-Men-Frrranky

    Selam Arkadaşlar!

    Hoşgeldin iyi forumlar.
  8. Olabilir tabi. Eğer ingilizcen zaten iyiyse daha rahat olabilirsin. Bende henüz öğrenci olduğum çok fazla deneyim aktaramam fakat çevrende bu bölümle alakalı birileri varsa bir danış bence. Her bölümün gözden kaçan dezavantajları vardır.
  9. selamlar arkadaşlar, yakın bir dostumun açtığı anime sohbet discord sunucusu var. Farklı ve eğlenceli botlar var bir göz atmanızı tavsiye ederim. Kendisinin youtube kanalı da var ikisinin de linklerini aşağıya bırakıyorum bir göz atın isterseniz. https://www.youtube.com/channel/UClgLBRUzIRVte0Of8uUvYlA https://discord.gg/tBhUMU74
  10. selamlar, japonca üzerinden gitmek türkiyede biraz riskli bir olay fakat yaparsan işsiz kalırsın diye birşey yok şu an ki dışişleri bakanımız mevlüt çavuşoğlu da japonca biliyor mesela. Fakat herşeyden önce ingilizce geliştirmek lazım ve öğreneceğin dili tam olarak hayatta nerede kullanacağına karar vermen de önemli. Sayısal kısmında ben de kötüyüm. 11.sınıf eşit ağırlık okuyorum. Siyasetçi olmak istiyorsan okuman için bölüm seçeneği çok. Türkiyede arapça öğrenmek çok avantajlı çünkü yürüyebileceğin çok fazla yer var. Ayrıca dışişlerinde fransızcan iyiyse ona da bakıyorlar diye biliyorum. Aslında siyasetçi olmak istiyorsan okuduğun bölümden çok nasıl hareket edeceğin ve hangi yolları seçeceğin daha önemli olabilir. Fakat dediğin mütercim tercümanlığa yüksek lisans sonrası nasıl oluyor o konuda hiçbir fikrim yok.
  11. buralar ölmüş hep benim gibi hayırsızlar yüzünden
  12. hoşbuldum, nasılsın?
  13. kumaşı kaliteli olsun bir sweat 70 lira civarı olsa süper olabilir ama yıkayınca çekmesin veya baskısı 2 yıkamada yamulmasın yeter ayrıca eklemek istediğim bir diğer konu ise vergi dahil 60 liraya temin ettiğim figürün türkiyede fiyatının en iyi ihtimalle 150 liralardan başlaması. Makul oranda kar koyarsanız güzel olur.
  14. bazı animelerde hatırladığım komik sahneleri youtube dan çok fazla izlerim ama animeyi baştan izlemem. İzleyene de birşey demem çok beğenmiş izlemiştir şahsen one piece de luffy nin çocukluk bölümleri ara sıra tekrar izleri bende.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.