-
Content Count
821 -
Last visited
-
Days Won
3
Content Type
Profiles
Forums
Calendar
Blogs
Status Updates posted by Mutaika
-
İzlediğim zaman neler yaşandığı hakkında hiçbir fikrim yoktu ama yine de eğlenmiştim
Spoiler -
Bu karakteri her gördüğümde favori bölümüm değişiyor
Spoiler -
"Keşke şurda şunu demeseydim"
-
Sırf aksiyon yaşansın diye oluşturulmuş, ana karakterin yendiği düşmanlardan daha güçsüz olmasına rağmen dövüşte onlardan daha güçlü olan düşmanlardan nefret ediyorum.
-
Uzun zamandır spoiler yemedim
-
OP ilk bölümü Canon/Filler olarak gözüküyor, nasıl oluyor bu acaba?
-
En sevdiğim şapkalı karakterlerden biri :D
Spoiler -
Üzgün bir ana karakter için çok uyumlu müzik
Spoiler -
Ana karakterlerine pek ısınamadığım ancak yan karakterlerini çok sevdiğim bir anime
Spoiler- Show previous comments 16 more
-
Orihimeyi sevebildiğin için seni tebrik ediyorum, animeyi izlerken en sıkıntı durumlardan biriydi benim için. Bence de potansiyelini değerlendirilmemiş @Beytize
-
-
@Beytize Kesinlikle katılıyorum, altta yatan bi potansiyel var seyirciye yansıtılamamış.
@Kadir- En azından harcadığım zamana üzülmemem lazım bi seri bitirdiğimde. Oluyor şimdi mesela 12-24 bölümlük çerez animeler izliyoruz. Keyifliydi der geçerim 4-8 saat harcamışım neticede toplam. Ama Bleach'e kaç saat harcamışım belli değil. Keyifliydi deyip geçilemez 366 bölüm için. 366 bölüm kesinlikle keyif konseptinin üstüne çıkmalı.
-
Çok neşeli ama ciddi olunca da tüyleri diken diken eden karakter, Monkey D. Luffy
Spoiler -
Spoiler
-
Bugün de One Pieceden spoiler yedim.
- Show previous comments 21 more
-
@AntiNewEra reis sen baya eski toprak çıktın dressrosa da bölüm beklemek nasıldı
-
Doğru bir şekilde bölüm bekleme mentalitesi her geçen arc ile birlikte değişiyor, öncelikle bunun farkında olmak lazım. Seride bir yere kadar hızlı bir şekilde karakter tanıtımı yapılıyorken, bir yerden sonra bu tarz bir hızlı arc geçiş beklentisi taşımamakta fayda var yani.
@Real-Men-Frrranky Dressrosa'da bölüm beklemek derken, Dressrosa Saga'sı 4 arctan oluşuyor. Her bir arc için bölüm beklemenin nasıl olduğu sorusuna cevaplarım farklı olur diyim kısaca :D
-
@AntiNewEra bana bölüm beklemek çok fazla koymuyor açıkçası yani daha sık gelse mutlu olurum ama gelmese de çok fazla birşey kaybetmem dressrosa olayı da baya eskiden güncel olan tanıdıklarım var manganın her bölümü 1 anime bölümü yapıldığı için çok sıkıcı diyolardı