Jump to content

Mutaika

Üyeler
  • İçerik sayısı

    821
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    3

Mutaika kullanıcısının paylaşımları

  1. Ben gelene kadar sen gitmişsin sonra tekrar gelmişsin ohooo çok geç kalmışım. Haa yok bekle başını görmemişim. Umarım sınavın iyi geçer, bana ne yazdığını anlamadım ama anlayabileceğim bir şey ise gece uyurken aklıma gelir büyük ihtimal.
  2. Gerçekten çok iyi hazırlanmış sahneler...

    Spoiler

     

     

     

     

     

    1. Pseudohomophylus

      Pseudohomophylus

      Fat Man 

      Little Boy 

      :dying-onion-head-emoticon:

  3. Aynen bugünü en şanslı günüm ilan ediyorum
  4. ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK iyi, sen nasılsın? 42
  5. İyi, sen?
  6. Tamam pega benden adam olmaz :D Forumda çok korkunç olmuyor tuhaf bir tatlılığı var @sakurademon sen bir kenara çekil, bakma yani spoiler konuşcaz :D hmm Geçmiş olsun :( Belki bana anlatmaya gerek duymadın beni adam yerine koymadın :D (Şaka yapıyorum bu arada) Bende işte boş zamanımda manga-anime falan işte
  7. Harbi uzun zaman oldu, ben de işte iyi-kötü yaşıyorum sen nasılsın? nelerle uğraşıyorsun? Burayı kısa sürede bırakıp gitmezsen bizi tanırsın zaten (Soğuk oldu galiba)
  8. Tamam bak anlatayım içimden geleni :D @Beytize seni de etiketleyeyim
  9. Ee tabii ki yüz yüze olunca demek istemediğin şeyleri de diyorsun falan ama iyi yanları da var. Güzel güzel iyi eğlenceler sana, ben de severim yaşamdan kesitler komedi ama Clannad'ın ilk sezonunu çokta sevememiştim biraz hareme de kaydığı için. Evet o gizemli şeyler ve öyle derin sahneler var ki ilk sezonda çok güzel hayalet kız neyse de şu diğer dünya olayı beni baya açmıştı. Karakterleri sevdin mi?
  10. Sadece sınav haftaları mı geliyor? Ona rağmen görüp aşık olabilmişsin yani :D Bende uzun değil ve lise değildi ortaokul sondu galiba ya da lise-1 hatırlamıyorum. Ortaokul son olma ihtimali daha yüksek Hikaye mi? Hmm çok bir şey yaşanmadı ki :D ama o zamanlar birkaç tane yarış oluyordu sınıf içinde ve benle o rakip oluyorduk genelde, ne zaman rakip olsam önemsemediğim bir yarışta power up alır, galip gelirdim :D Aşk-Nefret ilişkisi herhalde Yani aşk hayatı da pek sayılmaz sen açılmışsın falan ben de bir şey yok en azından niye bu kadar aldatışmış hissediyorsun :D?
  11. Uyar tabii ki Mai kadar tatlı ve uslu karakter mi var? Keşke herkes Mai kadar pasif ve arkadaşcanlısı olsa
  12. Beni kastetmedi herhalde yani ben ke değilim ki neden ben olayım? Foruma fazla bakamadım kişisel algılama lütfen
  13. hangi karakter gibi?
  14. Yok pega onu demedi Tabii ki baş yapıt herkes DT okusa Dünya daha güzel hale gelir :D
  15. 4. Bölümü bitirdim ve o kadar tuhaf olay örgüsü var ki :D
  16. Bu arada @sakurademon Clannad'a başladın mı? yanlış anlama zorlama gibi bir amacım yok sadece fikrini almak isterim :D Eskiden bununla ilgili biraz sıkıntı oldu da
  17. Ben de yaşıyorum o durumu lütfen yapmayın, yaptırtmayın :( Bence normal biri gibi konuşuyorsun tabii anonim olmakla da alakalı olabilir :D @Beytizeeeeeeeeeeeee neredesin ya :D?
  18. Ha o zaman yanlış değil Eh en azından fark edebiliyoruz :D Fan kulübünden nasıl reddettin ya? Neden?
  19. Ha iyiymiş o zaman, öbür türlüsü biraz rahatsız edici de ondan dedim :D Yani internetten bakıp ağlaman azıcık bozmuş olabilir :D Zaten korku filmlerinde karizmatik ana karaktere ihtiyaç olmaz, sesin geldiği yere giden birine ihtiyaç olur. Neşelinin yanlış olduğu içime doğmuştu, sence sen manyak mısın?
  20. Aklımda canlandı o an yani :D Korku filmlerinde olur ya ana karakter nefesini çok gürültülü bir şekilde alır ve kafayı yer. Üstad ne demiş "Dibin tutarsa bak telaşe, böyle zulme gülme" çok alakasız oldu gerçi :D Neşeli insansın o zaman? Mesajları tek tek atmak derken şöyle mi: -Yakında -Ona -Da -Alışırım Böyle mi, yoksa cümle cümle mi bölüyorsun?
  21. Ve sen buna 'komik hikaye' dedin, bence bu ibretlik ve gerilimli bir hikaye baya. O an nasıl hissettiğini bilemedim için "Niye internetteki yazıları güveniyorsun" falan diyemeyeceğim, baya kötü hissetmiş olmalısın ya okurken bir gözleri açıldı. Eh işe biraz Gerçek Kesitler gibi bakalım en azından çok kahve içmen gerekmediğini ve yaşamanın güzel bir şey olduğunu iyice anlamışsındır :D Virgül Türkçe'nin kahramanı olabilir, bazı cümleleri baştan aşağı değiştirebiliyor :D
  22. Nasıl yani? Sabahları birine mesaj atmıyorsun o yüzden yazdıkların anlaşılmıyor mu?
  23. Aynı durum ama benim bu kadar erken başlamadı :D Hafta içi sabahları içerim. Anlat merak ettim, ikisi de ama çoğunlukla enerji için içiyorum.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.